Цитирай Първоначално написано от butty
За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец.
ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.

писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер