Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.
ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.Да,и аз се чудех,дали да го напиша.Нз.

Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.
И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?Ми,исках да кажа,че когато страдаме разбираме,че любовта не ни кара само да се смеем и да сме щастливи...

Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?
Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".Истинска любов,се усеща няма как да ти е опиша. Човек,просто разбира и чувства.

Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия.
Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.ок.

И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения.
Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!
Каквито искат.