Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
[quote:d28f9c2267="slun4ice_90"][quote:d28f9c2267="A_JoLiE"]И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...
Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.
Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив....

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа.
Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани.
[/quote:d28f9c2267]

Леле ние се изядохме :P [/quote:d28f9c2267]хахаха