Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от vesito13
Цитирай Първоначално написано от find_m3
Цитирай Първоначално написано от vesito13
мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него
весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш
ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите

Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого. Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13. Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския.
познавам се с това момче от доста време и преди бяхме много добри приятели такаче бих могла да кажа че вече се познаваме идеално като характери . просто го обикнах много не знам и аз как се получи така , просто стана