.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Балсам/гланц за устни :)

Кажете балсам/гланц за устни който да подхранва, но и да е вкусен ,а не само да мирише хубаво ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

http://www.avon.bg/PRSuite/home/home.jsp <~Vlez v on-line Bro6ura i na 85 stranica ima strahoten balsam-mn sum dovolna ot nego !!!

Аз харесвам балсамите от аптеката. :P
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    http://www.avon.bg/PRSuite/home/home.jsp <~Vlez v on-line Bro6ura i na 85 stranica ima strahoten balsam-mn sum dovolna ot nego !!!
    да наистина е мноо як
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

на Nivea-розовия, има и други ама не им знам марките
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Аз харесвам на Nivea `Velvet Rose` и ягодата..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

На Нивеа с манго е супер як

Toq na avon naistina e mn hubav super e daje
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

аз ползвам течно червило с блясък или на Gabrini, или на Flormar. Мирише приятно, а и вкусът му е добър.
    SMILE FOR ME NOW

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз харесвам балсамите от аптеката. :P
    Me 2;] Az si vzeh 1 deto se kazva Harmoniq li nz..;] Mn e hubaf,probvai :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    аз ползвам течно червило с блясък или на Gabrini, или на Flormar. Мирише приятно, а и вкусът му е добър.
    на габрини ползвам и аз и е суперско!!!обаче момичето пита за балсам еми на нивеата са добри на ейвън също... потърси из аптеките там също има хубави

На мен ми свърши Nivea-та и си взех някакъв от аптеката балсам за устни с вкус на ванилия. Много е приятен и вкусен

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ааааа, кво си купих днес!!!!
    Leocrema Мляко и Мента...
    Невероятен е! Като си сложиш, ти става едно такова мекичко и студено на устните,а като си ги оближеш е точно все едно си пил ментичка... :P
    Много,много е як!
    Аз имам мед и мляко.
    Преебала съм се
    Не е лош де...

А има един на Ейвън с вкус на шоколад...супер як е

Nivea Cherry Kiss
    Мирише невероятно и е страшно вкусен... (ако трябва да сме честни го слагам по-скоро да го ям от колкото да ми пази устните да не се пукат от студа )
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ааааа, кво си купих днес!!!!
    Leocrema Мляко и Мента...
    Невероятен е! Като си сложиш, ти става едно такова мекичко и студено на устните,а като си ги оближеш е точно все едно си пил ментичка... :P
    Много,много е як!
    Колко пари е? Че и аз да си взема утре, ако намеря, пък трябва да знам колко пари да взема
    Pure white

Нивея \/ всичките са много добри
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

има едни балсамчета от Ейвън - много са хубави. Тея на Нивея също са много добри - особено ягодата

Цитирай Първоначално написано от жижи
    Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    да наистина е мноо як
    mhm taka e

на Леокрема са яки аз имам този с ягода
    Иначе имам и на Есенс, от тези с четчица :P
    на същата марка е хубаво и едно такова го водят средно м/у червило и гланц.. опаковката е бяла

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Последно си купих Nivea Cherry Kiss.Имаше страхотен вкус,но не ми харесваше това,че имаше червен цвят и го размених с братовчедка си за един от Ейвън

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Мама ми купи 2 балсама на NIVEA: Cherry Kiss, Perls and shine и съм наистина много доволна от тях....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Това са моите-много съм доволна и от двата.Първият е Нивеа-Art Kiss мисля,че беше,а вторият е хармония с диня.

И аз го имам тва с динята ама хич не съм доволна.На старо ми мерише а за вкуса да не говорим.Мое от аптеката да са ми дали стар и аз изобщо не го ползвам.На нивея са много фубави .Ако искате балсам с хубав вкус НИКОГА не си взимайте балсам с фактор против слънце или гланц със силикон.Много са трайни и хубави ама вкуса е гадничак!
    а сега се сетих за най вкусния гланц който имам-L'appetit с диня.Не знам колко е издражлив щото го облизвам веднагически :P

Цитирай Първоначално написано от ice_skater
    И аз го имам тва с динята ама хич не съм доволна.На старо ми мерише а за вкуса да не говорим.Мое от аптеката да са ми дали стар и аз изобщо не го ползвам.На нивея са много фубави .Ако искате балсам с хубав вкус НИКОГА не си взимайте балсам с фактор против слънце или гланц със силикон.Много са трайни и хубави ама вкуса е гадничак!
    а сега се сетих за най вкусния гланц който имам-L'appetit с диня.Не знам колко е издражлив щото го облизвам веднагически :P

И аз го имам този с динята и никак не съм доволна.Явно не е дефект в самия балсам,а като цяло.Иначе на ейвън не съм си поръчвала,ама ми казаха,че нямат никакъв ефект.Много съм доволна от Нивеа като цяло,не само балсамите ами от всичките и продукти.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

За силно напукани и изсушени устни единствено Glysolid ме оправя, но то си е направо вазелин, нищо че е под формата на балсам. Намазвам се вечер и на сутринта нищо ми няма.
    Преди време съм ползвала на Nivea розовия, свърши ми, след това ползвах Nivea Cherry Kiss, който подарих на една приятелка, защото не ми харесваше как ми стои цветът, а сега ползвам Nivea Sweet Melon, който впрочем май са го спряли от производство, купих си го миналата година и оттогава като че ли не съм го виждала.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си