- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Силни момичета/жени
...или иначе казано -Do guys like tough girls? мисля ,че думичката tough най-добре описва това ,което искам да кажа.Ако някой не е разбрал искам да попитам харесват ли момчетата/мъжете силни момичета?Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .Искате ли да закриляте половинката си или предпочитате момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)
Не исках да налагам никакви прилагателни ,за да не се повлияете от тях ,затова просто кажете какви качества трябва да притежава една жена според вас (моля без заучени фрази)
Да много добър въпрос. И аз бих искала да знам мнението на момчетата по тази тема![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
По мое наблюдение - другите са за предпочитане.
Ами предполагам не.... Момчетата които съм харесвала и с които съм ходила просто не издържат с мен. Аз съм супер морална и силна и много малко хора могат да ме тъпчат и да ми развалят мнението по въпрос. Родена съм да съм лидер, и съм била винаги най-силния и трезвомислещ човек сред приятелите миЯвно заради това ме предпочитат за най-добра приятелка.... Не за гадже (ауу как я мразя тази думичка!!!). Приятелките им са нежни наконтени, които имат нужда от психическо спасене и избавление ... ляля ... Някви глезли които имат нужда от някой който да ги пази както психически така и физически ...
А относно физическата сила... хаха по слаба съм от пекинеза си. Хаха ....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Аз съм момиче..но просто темата много ми хареса и ще отговаря в моя случай как е.. Аз по принцип съм силен човек и се оправям винаги сама,много рядко искам помощ от някого и се старая да мога сама да разреша нещата.. Но се чувствам много добре все пак като знам, че има човек до мен, на кого да разщитам и който да ме защити..![]()
не си падам по мъжкарани, ако това питаш![]()
Първоначално написано от Say It Right
И аз съм в такова положение. Даже момчетата ги е страх от мен понякога, но предпочитам това, отколкото да играя роля на беззащитна лигла!
+1Първоначално написано от Moon Angel
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
+1Първоначално написано от Moon Angel
леле засрамихте ме...![]()
На мен лично неми харесват култористките !![]()
"Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... "
Мисля че хората са си го казали. Ти за какво говориш? Май не е по темата.
Предпочитам нежните момичета , които изразяват женственост![]()
моля те, кажи как се изразява женственостПървоначално написано от guB_u3pyg
![]()
Но кой каза, че тези момичета не са нежни? Това че не иска да зависи от някой друг не значи че е коравосърдечна! (поне за мен твърдението е в сила)
А защо не и трите ? Само че такова животно няма и няма да има. Жана Дарк е само филмите книгите.смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .
Не познавам такова момиче. Грижа за себе си ? Това е само на думи. Tough girls има по американските екшъни...Гордостта няма да позволи на повечето да го признаят, но емоцията и чувствителността е заложена във всяка представителка на нежния пол.момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)
да съгласна съм ,но не съм казала ,че не рева на филми (представителка съм на групатаПървоначално написано от Alabalaportokala
) ,не съм емоционална,романтична или чувствителна и безнадеждна мечтателка,но просто съм си "мъжкарана",ако това е думата.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете (на жените също,но за повечето не е от голямо значение ,ако го има красивия принц на бял кон ,който да ги спасява ,ако се напият в дискотеката и няма кой да ги прибере).Аз съм от типа ,който не чака помощ от другите ,а се справям(или поне се опитвам) в ситуации от изгоряла крушка до смяна на казанчето в кенефа или заковаване на някой стърчащ пирон,въпреки това съм много разхвърляна,не съм кокетна и се грижа за външния си вид ,колкото да не изглеждам зле ,но не си падам по оглеждането в джобно огледалце по цял ден и не отделям повече от 15 минути за прическата си.Слабичка съм ,но издържам на болка и не рева от треска под нокътя ,не ме е страх от работа и дори предпочитам да е по-тежка за да не губя иинтерес и концентрация
.Мразя нещата да не стават по моя начин и се стремя да постигам това ,което желая и понякога манипулирам хората несъзнателно(това го слагам към чертите присъщи за една жена ,но и към минусите си)
Имам чувството ,че вие си представяте жената чудо или някаква екшън героиня култористка наистина ,но не става въпрос за това.Не говорим за преследване с коли и стрелба по лошитетова наистина го има само по филмите
+1 И аз съм такава,но и съм понякога прекалено чувствителна и ранима.Първоначално написано от butty
![]()
![]()
![]()
Явно не познаваш типично мъжките черти. Това са черти присъщи на и на двата пола....Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете
И тези неща които описа те правят силно момиче така ли ? Ти си практично момиче което е не чак толкова суетно. Крушката и 10 годишната ми брачетка може да я смени. Всичко което показваш може да го прави човек под летвата на среднатастатстическото. Знаеш ли що е то силна жена ? Силната жена това е жена която е независима, а такава няма защото рано или късно опирате до гъзовете (пишките) на мъжете. Няма нещо което 1 момиче което да може нещо и аз да не го мога също..Айде със здраве
Интересно. Или на мен ми се струва или някой не обича да го засрами мацка? (нищо лично)
мислиш ли ,че са много тия момичета ,които сами вършат тези "елементарни" неща?това колко го могат нищо не значи.лесно е да и независимата жена е силна жена ,но кажи ми нима това да си свършиш работата сам не е независимост?а да съм казала ,че не можеш това ,което аз мога и какво общо има с темата ми?има нещата ,които ти можеп ,а аз не мога да.не мога да вдигна 70 кила от лежанка ,но пак ти казвам за не знам кой път НЕ ГОВОРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА и пак си помисли преди да ми кажеш ,че има и други неща (освен физически) ,които ти можеш ,а аз не мога,защото всичко опира до опита.имам приятелки ,които не знаят как се включва ютията камоли пералнята, ти знаеш ли?Първоначално написано от Alabalaportokala
Всяко момиче може да смени крушката. Завърташ отвърташ. Не говориш за физическа сила хубаво, а ти къде видя аз да споменавам това ? Когато някой контакт се развали ми обясни какво да трябва да се направи ? Ето ти пример за който не се изисква физическа сила, ами когато тв-то почернее кво праийм ? Купуваме ново нали ?мислиш ли ,че са много тия момичета ,които сами вършат тези "елементарни" неща?това колко го могат нищо не значи.лесно е да и независимата жена е силна жена ,но кажи ми нима това да си свършиш работата сам не е независимост?а да съм казала ,че не можеш това ,което аз мога и какво общо има с темата ми?има нещата ,които ти можеп ,а аз не мога да.не мога да вдигна 70 кила от лежанка ,но пак ти казвам за не знам кой път НЕ ГОВОРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА и пак си помисли преди да ми кажеш ,че има и други неща (освен физически) ,които ти можеш ,а аз не мога,защото всичко опира до опита.имам приятелки ,които не знаят как се включва ютията камоли пералнята, ти знаеш ли?. А за коли няма да говорим щото надали има жена която може да се оправи без мъжка помощ когато закъса някъде дори да е завършила автотранспортно училище с диплома отличен 6.
Разбира се че не обичам, но това така или иначе граничи в рамките на невъзможнотоИнтересно. Или на мен ми се струва или някой не обича да го засрами мацка? (нищо лично)![]()
Да забелязваме душичко, че не обичаш и то е нормално. Но това че не обичаш, не значи да отричаш. И не мисля, че е невъзможно. А за примерите, които даваш, това не е кой знае каква сложнотия, за коли да не говорим. Но ... нали се сещаш, че има много неща, в които един мъж никога не би могъл да замени жена. Но не отричам, че и обратното го има!![]()
казах ти да не намесваш това и да премислиш кво пишеш ,щото не ми отговори за пералнята.кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене.като се развали контакта първо отвинтваш бушона после сами контакт махаш всичко до жица и по обратната процедура слагаш новия.като почернее тв-то ..не съм телевизионен техник ,ама явно е изгорял и ме съмнява ти да знаеш как да оправиш всяка повреда ,ако не си точно такъв и аз имам баща и знам колко може и колко не въпреки ,че може да оправи сешоара,не винаги се получава с по-сложната техника.За колата си прав да ,но бих проверила първо дали има вода ,защото може да е загряла (да знам къде да бръкнаПървоначално написано от Alabalaportokala
) ,а ако се спука гума....може да ми трябва малко мъжка СИЛА с крика ,но мога да си сменя гумата.пак всичко опира до силата
Не говори общи приказки "душко", а давай примери. В какво не можем да ви заменим ? В отглеждането на дете ? Да имате майчински истинкт. Много хубаво, обаче нали знаеш че не е пълноценно самото отглеждане когато мъжа липсва. А нали знаеш коя е най силната обич и духовна връзка позната на майката природа ? Това е между БАЩА И СИН. По силна е от майка и дъщеря... Вади си изводите.Първоначално написано от Moon Angel
Не знам, каква е тая специална процедура за простиране, обаче аз си го правя по стандартния начин. Разтилам хубаво дрехата на балкона, две щипки и готово. Досега проблем не съм имал и винаги си нося дрехите без усложнение. Виж сега бейби, нека не бъркаме домакинството и битовизма с независимостта. Ние мъжете също можем да пускаме прахосмукачка, да мием съдове, да готвим, да боравим с перални и т.н. , но просто сме ви опитомили вие да вършите тея неща.кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене![]()