.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Ок душко! Не искам да се караме , но за да покажеш майчинският си инстинкт и да говорим за пълноценно семейство, както си казал, си прав. Но нали това дете трябва първо да дойде от някъде (добре че са щъркелите )
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    София
    леле убиваш ме момичето ти го каза ,а ти пак изкриви нещата. не мога само да проумея ти ли не сещаш за подходящи примери ,в които мъжа не може без жената или си мислиш ,че като нямам пишка няма да се сетя(то от там идва мозъка мдаа...)

попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена?на пръсти се броят тези ,които могат да се справят ИЗОБЩО.

Супер фен
    Да идва от утробата на жена, а сега помисли дали от самосебе си се е озовавало там ? Не ставааа. Знаеш ли когато мъжа колко сперматозоида се състезават за оплождане на яйцеклетката ? ХАхаха не ти трябва и да знаеш . Само ще ти кажа че в 1 капка има сперматозоиди достатъчни да оплодят половината жени в Европа. Забременявате благодарение на нас...Не се зачита... опитай пак

Супер фен
    попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена
    Глупаво дете престани да изопачаш думите ми. Когато 1 от двата родителя липсва е непълноценно независимо дали майката с майчинския си инстинкт или бащата. Факта си е факт баща - син най силна връзка. Точка по въпроса.

Ето какво ще ти кажа. Независмостта е отностелно понятие, но мъжа е в пъти по независим от колкото жената !

П.С. Отговорих на това за прането. Виж горния ми пост. Едитнат е, не бързай да нареждаш !

М много добре знам колко са сперматозоидите и колко яйцеклетките. Но колкото сперматозоиди се борят за една яйцеклетка, толкова мъже могат да се борят за една жена И мога да кажа от собствен опит, че има мъже, който си падат по силни жени.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    М много добре знам колко са сперматозоидите и колко яйцеклетките. Но колкото сперматозоиди се борят за една яйцеклетка, толкова мъже могат да се борят за една жена И мога да кажа от собствен опит, че има мъже, който си падат по силни жени.
    Това е нещо съвсем различно от коментираното. Има го и в обратния случай. Не се отклонявай плс...

Град
    София
    кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене
    Не знам, каква е тая специална процедура за простиране, обаче аз си го правя по стандартния начин. Разтилам хубаво дрехата на балкона, две щипки и готово. Досега проблем не съм имал и винаги си нося дрехите без усложнение. Виж сега бейби, нека не бъркаме домакинството и битовизма с независимостта. Ние мъжете също можем да пускаме прахосмукачка, да мием съдове, да готвим, да боравим с перални и т.н. , но просто сме ви опитомили вие да вършите тея неща. [/quote]

това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? връщам си не се обиждай

Супер фен
    това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? Mad връщам си не се обиждай
    Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак... . Мъжете нямаме усет. Ние не се доверяваме на тези неща.

За колата - не е въпрос, до учение , а въпрос на оправност...Ехх готино е когато бълваш грешни лайна... Благодаря за отделеното време успя да ме разсмееш и това че на тебе ти е трудно да приемеш че сте по зависими пол отделен въпрос. :P

М ок! Жената не може без мъж, никога не съм отричала, но и ти трябва да признаеш, че мъжът не може без жена... Май се поувлякохме в спора !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? Mad връщам си не се обиждай
    Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак...
    мързи ме вече да се занимавам ,заболяха ме крехките пръстчета да споря с тебе трябва да ми помогне някой мъжага със силни ръце и много мускули

Супер фен
    М ок! Жената не може без мъж, никога не съм отричала, но и ти трябва да признаеш, че мъжът не може без жена... Май се поувлякохме в спора !
    Пак говориш не по темата. Не съм и искал да си представя света без жени . Тука обаче говорим за силни жени и независимост. Има разлика. Като нямаш какво да кажеш мълчи. Благодаря !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак... . Мъжете нямаме усет. Ние не се доверяваме на тези неща.

За колата - не е въпрос, до учение , а въпрос на оправност...Ехх готино е когато бълваш грешни лайна... Благодаря за отделеното време успя да ме разсмееш и това че на тебе ти е трудно да приемеш че сте по зависими пол отделен въпрос. :P

да ,ако бяхме с еднакво телослужение щяхме да сме еднакво зависими и аз ти благодаря за смеха

Не че нямам какво да кажа! Аз няма да споря повече, но тази "тъпа" женска интуиция казва, че и на теб не са ти безразлични такива момичета (щом отричаш толкова). Е може и да греша, но може и да не греша. И да съм правя няма да признаеш!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Искам да съм като закрилник на момичето, но в нинакъв случай да съм и като покровител ... може би нежни момичета, но такива който знаят как да се оправят и сами
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Ето за това говоря от нз колко време !!!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Щом ми харесва на външен вид добре. После гледам характера.... Мога да бъда с всяко момиче стига да не ми се лигави и да не ми прай номерца да ми се сърди през 1 мин

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Щом ми харесва на външен вид добре. После гледам характера.... Мога да бъда с всяко момиче стига да не ми се лигави и да не ми прай номерца да ми се сърди през 1 мин
    ми значи предпочиташ силните секси

Супер фен
    Не че нямам какво да кажа! Аз няма да споря повече, но тази "тъпа" женска интуиция казва, че и на теб не са ти безразлични такива момичета (щом отричаш толкова). Е може и да греша, но може и да не греша. И да съм правя няма да признаеш!
    Досега не съм видял да спориш. Обичам силните жени, но има време докато стигна до тях. Никой не може да ме убеди че има tough girls както се изрази автора на темата.

Голям си инат ей. Няма лошо.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Мен ми е все едно...

П.П. tought в повечето случаи служи за физическа сила
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Да не кажа голяма дума , но съм силна психически . Но ме е страх от кучета и насекоми . Ако това се брои .

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Koi ti obicha slabi jeni? Za vsichko da tichat pri teb, da piskat...

Код:
    V pet i polovina sutrinta, vik razdira noshtta(a az tykmo sym si legnal predi polovin chas):
    "Milooooooooooooooooooooooooooo, ima hlebarka v kuhnyataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
    Az stavam, edvam gledam...(tova se sluchva za koi li pyt). Hodya na zig-zag, fiksiram kafyavoto petno na poda koeto syshto hodi na zig-zag. Hvashtan edna tochilka, pyham ya v rycete na momicheto. Izlmotvam edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat krai na sveta", posle hvashtam rycete i malko sled laktite i zapochvam da i pomagam da vkarva sila v udarite si i da gi nasochvam. Gorkta hlebarka. Lyagam si.

V edin na obed vik razdira apartamenta(tykmo po sredata na spaneto mi):
    "Miloooooooooooooooooo, pyk Hrisi mi kaza che sym typa patka zapsalaaaaaaaaaaaaa"
    Stavam. Hodya na zig-zag, zakrivaiki s ryka svetlinata ot prozoreca da ne me oslepi. Pyhvam i tochilkata v rykata, s ostatycite ot hlebarkata po neya. Imyrmorvai edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat..." Poluchavam udar s tochilka. Lyagam si(udara spomaga zaspivaneto).

V edin i polovina neshto me gydelichka po uhoto i se chuva shepot:
    "Miloooou, ama obadi i se i i kaji che e prosta ovca, tya tebe shte te poslusha... ili neshto takova... napravi neshto!" i mi buta telefon v rykata. Syadam v legloto. Prikrivam si ochite s ryka. Proshepvam: "Ya mi podai onazi tochilka tam..." Vzemam ya. Blyskam po telefona koito mi naviraha v rykata vse edno idva krayat na shibaniyat svyat. Lyagam si.

Sybujdam se v shest bez petnaiset. Protyagam se, poglejdam zaleza, radvam se na jivota. Mackata sedi i reve s edna vyzglavnica na drugiyat krai na legloto... WTF? Az samo izkah da si dremna...
    Silni jeni? Tova sigurno shte da e hubavo Dano da stavate vse poveche i po-silni, che inache...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Силни момичета/жени

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    ...или иначе казано -Do guys like tough girls? мисля ,че думичката tough най-добре описва това ,което искам да кажа.Ако някой не е разбрал искам да попитам харесват ли момчетата/мъжете силни момичета?Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .Искате ли да закриляте половинката си или предпочитате момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)

Не исках да налагам никакви прилагателни ,за да не се повлияете от тях ,затова просто кажете какви качества трябва да притежава една жена според вас (моля без заучени фрази)
    Не е в природата на жените да бъдат силни,точно това ме привлича в тях.Че са нежни и имат нуждат от закрила,мразя курвенските номера,а когато се правят на силни и отракани се получават само курвенски номера.Ако искам силен човек да себе си,щях да бъда педерас и да се чукам с култористи!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от guB_u3pyg
    Предпочитам нежните момичета , които изразяват женственост
    Тя пак може да е безкрайно женствена и да ти бие дузпата като Бербатов в 33-тата минута.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    In Devil's Castle
    както обикновено,всеки е различен,с различни желания
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове