- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Силни момичета/жени
Ок душко! Не искам да се караме , но за да покажеш майчинският си инстинкт и да говорим за пълноценно семейство, както си казал, си прав. Но нали това дете трябва първо да дойде от някъде (добре че са щъркелите )![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
леле убиваш ме момичето ти го каза ,а ти пак изкриви нещата. не мога само да проумея ти ли не сещаш за подходящи примери ,в които мъжа не може без жената или си мислиш ,че като нямам пишка няма да се сетя(то от там идва мозъка мдаа...)
попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена?на пръсти се броят тези ,които могат да се справят ИЗОБЩО.
Да идва от утробата на жена, а сега помисли дали от самосебе си се е озовавало там ? Не ставааа. Знаеш ли когато мъжа колко сперматозоида се състезават за оплождане на яйцеклетката ? ХАхаха не ти трябва и да знаеш. Само ще ти кажа че в 1 капка има сперматозоиди достатъчни да оплодят половината жени в Европа. Забременявате благодарение на нас...Не се зачита... опитай пак
![]()
Глупаво дете престани да изопачаш думите ми. Когато 1 от двата родителя липсва е непълноценно независимо дали майката с майчинския си инстинкт или бащата. Факта си е факт баща - син най силна връзка. Точка по въпроса.попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена
Ето какво ще ти кажа. Независмостта е отностелно понятие, но мъжа е в пъти по независим от колкото жената !
П.С. Отговорих на това за прането. Виж горния ми пост. Едитнат е, не бързай да нареждаш !
М много добре знам колко са сперматозоидите и колко яйцеклетките. Но колкото сперматозоиди се борят за една яйцеклетка, толкова мъже могат да се борят за една женаИ мога да кажа от собствен опит, че има мъже, който си падат по силни жени.
![]()
Това е нещо съвсем различно от коментираното. Има го и в обратния случай. Не се отклонявай плс...Първоначално написано от Moon Angel
Не знам, каква е тая специална процедура за простиране, обаче аз си го правя по стандартния начин. Разтилам хубаво дрехата на балкона, две щипки и готово. Досега проблем не съм имал и винаги си нося дрехите без усложнение. Виж сега бейби, нека не бъркаме домакинството и битовизма с независимостта. Ние мъжете също можем да пускаме прахосмукачка, да мием съдове, да готвим, да боравим с перални и т.н. , но просто сме ви опитомили вие да вършите тея неща.кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене[/quote]
това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете?връщам си не се обиждай
Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*йтова,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? Mad връщам си не се обиждайКакто казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак...
. Мъжете нямаме усет. Ние не се доверяваме на тези неща.
За колата - не е въпрос, до учение , а въпрос на оправност...Ехх готино е когато бълваш грешни лайна...Благодаря за отделеното време успя да ме разсмееш и това че на тебе ти е трудно да приемеш че сте по зависими пол отделен въпрос. :P
М ок! Жената не може без мъж, никога не съм отричала, но и ти трябва да признаеш, че мъжът не може без жена... Май се поувлякохме в спора !![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
мързи ме вече да се занимавам ,заболяха ме крехките пръстчета да споря с тебе трябва да ми помогне някой мъжага със силни ръце и много мускули
![]()
Пак говориш не по темата. Не съм и искал да си представя света без жени . Тука обаче говорим за силни жени и независимост. Има разлика. Като нямаш какво да кажеш мълчи. Благодаря !Първоначално написано от Moon Angel
Първоначално написано от Alabalaportokala
да ,ако бяхме с еднакво телослужение щяхме да сме еднакво зависимии аз ти благодаря за смеха
Не че нямам какво да кажа! Аз няма да споря повече, но тази "тъпа" женска интуиция казва, че и на теб не са ти безразлични такива момичета (щом отричаш толкова). Е може и да греша, но може и да не греша. И да съм правя няма да признаеш!
Искам да съм като закрилник на момичето, но в нинакъв случай да съм и като покровител ... може би нежни момичета, но такива който знаят как да се оправят и сами![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Ето за това говоря от нз колко време !!!!!![]()
![]()
![]()
Щом ми харесва на външен вид добре. После гледам характера.... Мога да бъда с всяко момиче стига да не ми се лигави и да не ми прай номерца да ми се сърди през 1 мин
ми значи предпочиташ силните сексиПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Досега не съм видял да спориш. Обичам силните жени, но има време докато стигна до тях. Никой не може да ме убеди че има tough girls както се изрази автора на темата.Първоначално написано от Moon Angel
Голям си инат ей. Няма лошо.
![]()
Мен ми е все едно...
П.П. tought в повечето случаи служи за физическа сила![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Да не кажа голяма дума , но съм силна психически . Но ме е страх от кучета и насекоми .![]()
![]()
Ако това се брои .
Koi ti obicha slabi jeni? Za vsichko da tichat pri teb, da piskat...
Silni jeni? Tova sigurno shte da e hubavoКод:V pet i polovina sutrinta, vik razdira noshtta(a az tykmo sym si legnal predi polovin chas): "Milooooooooooooooooooooooooooo, ima hlebarka v kuhnyataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Az stavam, edvam gledam...(tova se sluchva za koi li pyt). Hodya na zig-zag, fiksiram kafyavoto petno na poda koeto syshto hodi na zig-zag. Hvashtan edna tochilka, pyham ya v rycete na momicheto. Izlmotvam edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat krai na sveta", posle hvashtam rycete i malko sled laktite i zapochvam da i pomagam da vkarva sila v udarite si i da gi nasochvam. Gorkta hlebarka. Lyagam si. V edin na obed vik razdira apartamenta(tykmo po sredata na spaneto mi): "Miloooooooooooooooooo, pyk Hrisi mi kaza che sym typa patka zapsalaaaaaaaaaaaaa" Stavam. Hodya na zig-zag, zakrivaiki s ryka svetlinata ot prozoreca da ne me oslepi. Pyhvam i tochilkata v rykata, s ostatycite ot hlebarkata po neya. Imyrmorvai edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat..." Poluchavam udar s tochilka. Lyagam si(udara spomaga zaspivaneto). V edin i polovina neshto me gydelichka po uhoto i se chuva shepot: "Miloooou, ama obadi i se i i kaji che e prosta ovca, tya tebe shte te poslusha... ili neshto takova... napravi neshto!" i mi buta telefon v rykata. Syadam v legloto. Prikrivam si ochite s ryka. Proshepvam: "Ya mi podai onazi tochilka tam..." Vzemam ya. Blyskam po telefona koito mi naviraha v rykata vse edno idva krayat na shibaniyat svyat. Lyagam si. Sybujdam se v shest bez petnaiset. Protyagam se, poglejdam zaleza, radvam se na jivota. Mackata sedi i reve s edna vyzglavnica na drugiyat krai na legloto... WTF? Az samo izkah da si dremna...Dano da stavate vse poveche i po-silni, che inache...
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Не е в природата на жените да бъдат силни,точно това ме привлича в тях.Че са нежни и имат нуждат от закрила,мразя курвенските номера,а когато се правят на силни и отракани се получават само курвенски номера.Ако искам силен човек да себе си,щях да бъда педерас и да се чукам с култористи!Първоначално написано от find_m3
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Тя пак може да е безкрайно женствена и да ти бие дузпата като Бербатов в 33-тата минута.Първоначално написано от guB_u3pyg
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
както обикновено,всеки е различен,с различни желания![]()
someone else...