- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Силни момичета/жени
Дрън-дрън. Защо, когато една жена знае какво иска и умее да се бори за него... му викате курвенски номер? Щото не ти играе по свирката.Първоначално написано от vamp
Не мога да си обясняНякой да ме светне по въпроса, моля
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Епа по същата причина поради която мъжете като си гледат интересеа са гадни кучи синове.Първоначално написано от LadyDi
Това също може да ми го обясниш. Ако искаш. Какво значи "гаден кучи син"?
И изобщо - каква е тая тъпотия? Ами че много ясно, че ще си гледам първо моя задник, ами че той си е мой. Като не ми харесва някой - да си хваща багажа и на другия влак.
И мене като не ме харесва някой, защо пък трябва да му се натискам и да рева, че не е с мене, че и да го псувам, че бил гаден кучи син, щото ме е*ал и после ме зарязал. Ми е*ал... и аз съм е*ала, и ми е харесало.
w0sh, светни ме, щото не искам да си остана невежа![]()
Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
уби ме е за тва ми е темата за да чета такива проникновения
![]()
Извадени реплики от репертоара на една "силна жена"Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
1)Обичам те,много държа на теб,но не мога да съм с теб,трябва ми време
2)Много те ценя,никога няма да те забравя,нека си останем само приятели
3)за мен пред един мой познат още същата вечер:"Много го обичам,не мога без него,с него се чувствам добре,съжалявам,че скъсахме,аз съм виновна"
4)когато я питах съжалява ли,при положение,че исках да чуя да и да се сдобрим"Съжалявам обаче така трябваше да направя" При опита ми да се сдобрим получих мълчание след това
5)Силната жена винаги пита какво да прави с човека който обича и който я обича и те винаги и казват как да го преебе,за да е нещастна и тя като приятелките си
Да,това са постъпки все на силни жени...Самия израз силна жена е перверзия,една жена не може да бъде силна,не и е природата това,а когато се прави на силна прави най-големите грешки и страда самата тя.Силна жена и нежен мъж не ми звучат добре тия неща!
Ако все пак мога да определея някоя като силна,то това е тази която си преследва целите докрай,не се лигави,знае какво иска и е откровена и точна.ТАКАВА ЖЕНА НЯМА!!!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не. Това са постъпки на малки лигли, които още не са се ориентирали дали им се пикае или им се е*е. Разграничавайте Жена от Момиченце. Разграничавайте Кучка от Пикла.Първоначално написано от vamp
Разграничавайте Силната Жена, която знае какво иска и как да го постигне от Тийнейджърката, която тепърва ЩЕ осъзнае какво е живот и какво да прави с тоя боклук.
И не съм сигурна, че точно ТИ си срещал Силна Жена. Ако беше - едва ли щеше да стоиш тук и да дрънкаш глупости.
И на колко си години, че си срещал все такив СИЛНИ ЖЕНИ. Да наблегнем на ЖЕНИ...
Не се обиждайНе ми е това целта.
И аз това викам ама никой не ме слушаПървоначално написано от LadyDi
аз>мама и тате> сичко друго.
Лейди Ди,батко съм ти,предполагамНа 19 съм,ходил съм с какви ли не,от 14 годишни лигли,до 24 годишни каки,които завършват или са кадрови в армията.Бая уруспии съм минал,да не говорим с колко съм флиртувал.Силните жени,тези които се определят като такива са или грозни или тъпачки,не ме разбирай обаче,че обичам лиглите.Тях не ги издържам и ги правя на парцал за кеф.Аз обичам нормалните жени/момичета с които мога да се държа нормално и човешки,да не ми се налага да преигравам,да бъда лош,за да знаят кога съм добър и т.н.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
СЪмнявам се да си и батко... акъла и е доста над останалите тука.Първоначално написано от vamp
Ей секретарката,ако искам да оставя съобщение ще се обърна към теб!Първоначално написано от w0sh
И да знаеш,че не е възпитано да се месиш в чужди разговори!
Е, аз съм малко по-стара от теб. Не съм излизала с жени, особено с кадровачки. И Силната Жена не е нищо повече от Нормална Жена.Първоначално написано от vamp
И за пореден път, "БАТЕ", силата на жената не се определя от обиколката на бицепса, а от това колко силно може да си навре токчето в задника ти![]()
1-воПървоначално написано от vamp
Скучно ми е
2-ро в мой интерес е да се забавлявам като се меся в чужди раговори
3-то Ф-О-Р-У-М по букви ще разбереш ли,че няма лични разговори.
vamp, изчетох мненията ти дотук и.. виж, не съм съгласна с тебе. нямам намерение да вкарвам патос и да развявам знамето на феминизма - това е тъпо. обаче както ти си ходил с не знам си колко девойки, мен са ме отгледали и възпитали истински, силни и независими жени. представи си - такива има.
една от тях беше най-добрата учителка, която съм имала. за съжаление наскоро почина. на погребението й чух едни много силни думи - "тя беше жена-тигрица". заставям зад него с цялото си същество... невероятна личност, воля, характер, ум (2 думи - IQ 186 по тестовете на менса), независимост. не болезнена и крайна, но достатъчна. трудно ми е да пиша за нея във форум, но почувствах, че може би трябва. тя до последно се е борила с болестта си, за да изпълни ангажимента към последния си випуск... на погребението й я изпратиха с аплодисменти.
съпругат й прилича много на нея... достоен човек. рядко има такива личности. предполагам само истински силните могат да оценят това качество у другите.
може би аз съм сбъркана да си мисля, че на такава личност човек може само да се възхищава.
силни жени... има. но, отново - ключовата дума е жени..
Като цяло мнозинството мъже предпочитат крехки половинки,за които да се грижат,но на някои целта им е друга-да ги контролират и манипулират!
Само едно/а силно/а момиче/жена може да се измъкне навреме от 'лапите' на измамник или да се отдели от човека,който обича,защото я е наранил или просто няма смисъл.Слабите жени обичат да са закриляни и тичат след мъжете си с оправданието,че 'не могат да ги оставят,обичат ги'...Ами да,и аз съм обичала и още обичам,но в един момент виждаш,че това трябва да е края и колкото и да боли теглиш чертата...
Още нещо...Мъжете(поне много от тях) не обичат по-умни и по-силни жени от тях,защото се комплексират и им се отнемат единствените качества,за чиито преимущество по принцип могат да претендират.
Така че силните жени много трудно си намират мъже,някои остават и сами за цял живот.
не!
обичам нежните и готини момичета, а не мутиралите мъжкарани
Разбирасе ,че не!Искам аз да съм силният!Все пак съм от мъжкия пол трябва да съм и физически и психически по-здрав!
УоУ. Вие изкарахте жената унивесално животно бе ей ненормалници![]()
1) Силната жена винаги има право
2) Силната жена си е силна жена
3) Тя няма задръжки
4) Тя смесица между кучка и нормална жена. Цял хибрид
5) Тя може да оправи цялта ел. инсталация сама
6) Има ли хлебарки дайте и ги насам.
7) Силната жена е независима
8 ) ПОнеже е независима тя няма нужда от въздух. За какво и е ?
9) Силната жена няма нужда и от слънце
10) Силната жена няма нужда от секс, тя има пръсти
11) Силната жена винаги се е чудила защо мъжете са тука
12) Силната жена се адаптира към каквото и да е, от горещите африкански температури, до ледените антарктически зими
13) Силната жена не е лигла която се оставя да я командват
14) И преди да продължа нещо. Силната жена е СИЛНА. Силата е нейното веро ю, тя черпи енергия от СИЛАТА, защо ? Много просто...зашото е силна
15) Силната жена не усеща миризма на мръсни мъжки чорапи. Тя просто ги взема и мушка в пералнята, без щипка на носа
16) Силната жена играе футбол
17) Силната жена е груба, но тя е и женствена , най вече тя използва груба женственост и женствена грубост
18 ) Излишно е да казвам че силната жена (забравих си мисълта) :P![]()
19) Пак си забравих мисълта
20) Силната жена не пише в теенпроблем.нет . Останалите които пишат нарича изверги, защото слаба жена няма.
21) Думата слаб е табу в нейния речник
22) Дори великия ЧЪК НОРИС се прекланя пред силната жена
23) Когато 5ма мъже и налетят тя ги разсипва за точно 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 секунди и моли за още
24) ЧЪК НОРИС моли за помощ жена, но не просто жена, СИЛНАТА ЖЕНА
25) Силната жена не се оставя да я свалят. Тя сваля мъжете или с юмруци или със СИЛАТА която черпи от СИЛАТА
26) За забравилите и неразбралите. Силната жена е силна, който я нарече слаба, ще бъде заличен
27) Силната жена е навсякъде
28 ) Дори в гардероба
29) Под леглото
30) В кухнята
31) В казармата
32) В Холивуд
33) На работа
34) Силната жена не се умаря
35) Силната жена няма нужда от сън, тя е денонощно будна
36) Силна жени не играе по свирката на 1 мъж, тя му я прави
...
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
100) Абе кажи му СИЛНА ЖЕНА и повече не го коментирай
И това те прави силна ? Да ама ти си с настройката че ще е за ебането нали ? Пак стигаме до кучия син, но явно при тебе е на съвсем различен перипет. Споки. Знаем се...И мене като не ме харесва някой, защо пък трябва да му се натискам и да рева, че не е с мене, че и да го псувам, че бил гаден кучи син, щото ме е*ал и после ме зарязал. Ми е*ал... и аз съм е*ала, и ми е харесало.![]()
Не ние не обичаме по глупави жени в стил : "мило нокътя ми се счупи ела ми го оправи". Дишай дълбоко. Умна жена няма да се хване с такъв мъж...по-умни и по-силни жени от тях,защото се комплексират и им се отнемат единствените качества,за чиито преимущество по принцип могат да претендират.
нищо лошо да си tough но аз си падам по по чувствителните
vse edno slu6am sebe si .. v momenta xodq s edno mom4e koeto to4no tova iska .. ne obi4a nqkakvi pikli deto se praqt na 6 bez 10 .. a to4no silno momi4e koeto dyrji na dumata si ..znae kakvo iska i t.n.Първоначално написано от A_JoLiE
При по-чувствителните жени можеш да ги накараш по-бързо да те обикнат но при по-силните връзката може да е по-силна (като чувства говоря).Така че 50/50![]()
Не мисля, че качествата на една силна жена са да има уменията да сменя крушки и да поправя развалени домакински уреди. Не става ли въпрос за силната жена като характер? Когато ми се развали нещо, викам или питам някой мъж, който разбира от тия неща и той го оправя.Първоначално написано от find_m3
Фактът, че нямам диплома за механик ме прави по-слаба може би? Не мисля. Една силна жена не е лиглата, която ще реве за щяло и нещяло и единственото, което би спряло сълзите й, е гримът, който би се разтекъл. Тя не е тази дето пищи като види летяща топка към нея от страх да не й се счупи маникюра. Тя е тази, която умее да се справя с трудностите в живота и без да драматизира излишно намира най-правилното решение на проблема. И въпреки всичко, смятам, че понятието 'силна жена' не е изключва женствеността и нежността й.
Без лични и безлични съобщения, моля.
Не ме прави това силна. Това беше пример за обяснението, че мъжете не са кучи синове, защото си преследват целите (универсалния случай - секса). Исках да кажа, че когато и аз е*а без да очаквам нещо от някого, това ме класифицира при к*рвичките с к*рвенските номера, нали? Играя си с мъжете.Първоначално написано от Alabalaportokala
Всъщност, мисля малко по-различно. Но не виждам смисъл да се обяснявам, защото явно не знаете какво е всъщност силна жена. Темата се заля от отговори от типа на: Ми не, ако исках щях да си хвана културистка. Ми не, аз обичам да съм силния.
Пак ще поясня. Силата на една жена не се измерва от обиколката на бицепса й. Измерва се от начина, по който гледа на живота. А силните жени умеят да не страдат, когато ги боли.
Нали знаете: Болката е неизбежна. Страданието е по избор!
мислителке точно това се опитвах да набия в главата на алабалапортокала ,но той така и не разбра позицията ми и продължаваше да си държи на физическата сила и как едва ли не мъжете могат всичко ,а жените могат само да готвят и перат.Е- зад всеки успял мъж стои интелигентна,психически устойчива и силна жена.Никой няма да прокопса с лигла от типа ,който посочи с маникюра и грима...това не е жена това е прахосмукачка за пари и става само за ебане!Най-лошото е ,че ако държиш на някой мъж трябва да си курва ,защото ако се бавиш някоя лесна и тъпа ще ти го отмъкне.Ами знам аз какво искат мъжете от една жена ,но се чудех дали няма да се намери някой разумен ,който да погледне под обвивката...малко знам изпитала съм го ,но това не ме кара да бъда такава каквато не съм ,не ме е страх от топката ,нито от размазания грим или хлебарката.Преживяла съм достатъчно за да смятам ,че мога да се справям сама.Нямам навика да се оплкавам и рядко споделям проблемите си.И не жените искат да спорят вечно кой е по-силният пол просто мъжете са прекалено горди за да си признаят ,че не случайно има жени на тоя сват пък на който му харесва да става всяка сутрин с писъците на някоя лигла прав му път ,ако и това не му изнася да ходи да го бутат СИЛНИ мъже
vamp,явно не познаваш силни ЖЕНИ!!!защото не става въпрос за момиченца
someone else...