Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете
Явно не познаваш типично мъжките черти. Това са черти присъщи на и на двата пола...

И тези неща които описа те правят силно момиче така ли ? Ти си практично момиче което е не чак толкова суетно. Крушката и 10 годишната ми брачетка може да я смени. Всичко което показваш може да го прави човек под летвата на среднатастатстическото. Знаеш ли що е то силна жена ? Силната жена това е жена която е независима, а такава няма защото рано или късно опирате до гъзовете (пишките) на мъжете, защото няма нещо което 1 момиче да направи и аз да не мога...Айде със здраве
мислиш ли ,че са много тия момичета ,които сами вършат тези "елементарни" неща?това колко го могат нищо не значи.лесно е да и независимата жена е силна жена ,но кажи ми нима това да си свършиш работата сам не е независимост?а да съм казала ,че не можеш това ,което аз мога и какво общо има с темата ми?има нещата ,които ти можеп ,а аз не мога да.не мога да вдигна 70 кила от лежанка ,но пак ти казвам за не знам кой път НЕ ГОВОРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА и пак си помисли преди да ми кажеш ,че има и други неща (освен физически) ,които ти можеш ,а аз не мога,защото всичко опира до опита.имам приятелки ,които не знаят как се включва ютията камоли пералнята, ти знаеш ли?