vamp, изчетох мненията ти дотук и.. виж, не съм съгласна с тебе. нямам намерение да вкарвам патос и да развявам знамето на феминизма - това е тъпо. обаче както ти си ходил с не знам си колко девойки, мен са ме отгледали и възпитали истински, силни и независими жени. представи си - такива има.
една от тях беше най-добрата учителка, която съм имала. за съжаление наскоро почина. на погребението й чух едни много силни думи - "тя беше жена-тигрица". заставям зад него с цялото си същество... невероятна личност, воля, характер, ум (2 думи - IQ 186 по тестовете на менса), независимост. не болезнена и крайна, но достатъчна. трудно ми е да пиша за нея във форум, но почувствах, че може би трябва. тя до последно се е борила с болестта си, за да изпълни ангажимента към последния си випуск... на погребението й я изпратиха с аплодисменти.
съпругат й прилича много на нея... достоен човек. рядко има такива личности. предполагам само истински силните могат да оценят това качество у другите.
може би аз съм сбъркана да си мисля, че на такава личност човек може само да се възхищава.
силни жени... има. но, отново - ключовата дума е жени..