Цитирай Първоначално написано от find_m3
Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .
А защо не и трите ? Само че такова животно няма и няма да има. Жана Дарк е само филмите книгите.

момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)
Не познавам такова момиче. Грижа за себе си ? Това е само на думи. Tough girls има по американските екшъни...Гордостта няма да позволи на повечето да го признаят, но емоцията и чувствителността е заложена във всяка представителка на нежния пол.
да съгласна съм ,но не съм казала ,че не рева на филми (представителка съм на групата ) ,не съм емоционална,романтична или чувствителна и безнадеждна мечтателка,но просто съм си "мъжкарана",ако това е думата.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете (на жените също,но за повечето не е от голямо значение ,ако го има красивия принц на бял кон ,който да ги спасява ,ако се напият в дискотеката и няма кой да ги прибере).Аз съм от типа ,който не чака помощ от другите ,а се справям(или поне се опитвам) в ситуации от изгоряла крушка до смяна на казанчето в кенефа или заковаване на някой стърчащ пирон,въпреки това съм много разхвърляна,не съм кокетна и се грижа за външния си вид ,колкото да не изглеждам зле ,но не си падам по оглеждането в джобно огледалце по цял ден и не отделям повече от 15 минути за прическата си.Слабичка съм ,но издържам на болка и не рева от треска под нокътя ,не ме е страх от работа и дори предпочитам да е по-тежка за да не губя иинтерес и концентрация .Мразя нещата да не стават по моя начин и се стремя да постигам това ,което желая и понякога манипулирам хората несъзнателно(това го слагам към чертите присъщи за една жена ,но и към минусите си)

Имам чувството ,че вие си представяте жената чудо или някаква екшън героиня култористка наистина ,но не става въпрос за това.Не говорим за преследване с коли и стрелба по лошите това наистина го има само по филмите
+100000 se edno vidqh sebe si v tvoito opisanie