Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Не ме прави това силна. Това беше пример за обяснението, че мъжете не са кучи синове, защото си преследват целите (универсалния случай - секса). Исках да кажа, че когато и аз е*а без да очаквам нещо от някого, това ме класифицира при к*рвичките с к*рвенските номера, нали? Играя си с мъжете.
Игрите между мъже и жени, не са в леглото. Когато се чукаш без кой знае какви очаквания за сериозна връзка е нормално да не те боли. Така или иначе когато те преебе мъж пак си го наричаш кучи син. А затова че когато ви чукаме и зарязваме си права да : не сме , но това трябва да го обясниш не на мене или на мъжкото съсловие във форума а женското защото то явно не хваща...Ние просто си удовлетворяваме сексулния нагон, а като гледам поста ти явно и вие жените. Просто е....

Пак ще поясня. Силата на една жена не се измерва от обиколката на бицепса й. Измерва се от начина, по който гледа на живота. А силните жени умеят да не страдат, когато ги боли.
Силата на човек не е в това да не страда. Силата му е да умее да се прикрива дори тогава когато боли. И въпреки голямото страдание той да върви усмихнат по улицата. Страданието и болката не може ей така да се превъзмогнат. Въпроса е кой ги преодолява по бързо и лесно и кой позволява и не позволява те да вземат превес в живота му. Тогава се показва силата. Щото ако ти изтряскам десен прав между очите ще те боли два дена. Е да знам че това си е чисто физическа болка и сила, но същото е и с човешката душа. След психическия удар върху нас ние не можем мигновено да се съвземем от него нали така ? Съгласен с мнението ти ако е казано в метафоричния смисъл.
Всъщност, мисля малко по-различно. Но не виждам смисъл да се обяснявам, защото явно не знаете какво е всъщност силна жена. Темата се заля от отговори от типа на: Ми не, ако исках щях да си хвана културистка. Ми не, аз обичам да съм силния.
Ти го каза. Мислиш малко по - различно. Защо ? Защото за всеки човек силата е относително понятие. Всеки си има различни критерии за сила. Няма общи критерии сила, иначе тя щяха да са написани в учебните по етика и право, по психология и т.н. Сеш се...Тъпо е да казваш че не знаем какво е силна жена понеже нашите мнения се разминават с твоето мислене. Затова преодолей егото си на голяма и силна кака, слез на земята и престани да се вдигаш на високо защото ето това вече смехотворно, да си на 25 + (или на колкото си там) и да се правиш на голямата работа пред тинейджъри които още не знаят как да се регистрират в abv-то. Нали така ? За тебе това е силна жена, но за други това са малоумни критерии които не отговарят на мисленето им (не визирам себе си). Говоря принципно.
Нямам какво да ти кажа. Просто мисля, че темата не визираше физическата сила на жената. Поправи ме ако греша. Не ми се ровят постовете, но мисля, че автора/ката на темата дори го поясни няколко пъти. Това е, което опитах да кажа, но така като гледам не ти е станало ясно, щом ми говориш за учебници по психология, етика и право.
Обясни ми, какво те навежда на мисълта, че се "правя на голямата работа" пред тийнейджърите? И къде видя его на голяма и силна кака?! След като се опитах 1 или 2 пъти да кажа какво разбирам под силна жена и постоянно четях обяснения, че "мъжкараните" не били на мода. Еми, колко пъти да "се обяснявам"?
И за пореден път ще кажа - за мен силна жена е жена, която може да се справи с всяка една психологическа ситуация? Смяташ, че да се изтъквам като голяма и силна кака е някаква особена психологическа ситуация, с която чеша невероятното си его?
Възможно е. Въпрос на мислене