.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не мога да разбера какво чувствам?

Nikoga ne sum predplagala,4e shte mi se naloji da pusna tolkova glupava tema.Naqsno sum, 4e nikoi drug ne moje da mi kaje kakvo 4uvstvam.Prosto sum v bezishodica i shte se radvam ako mi dadete nqkoi drug suvet.

Преди няколко години моята най-добра приятелка ме запозна с нейн добър приятел и с него излизаме понякога.Като се замисля не го харесвам външния му вид не ми харесва но има нещо в него което толкова силно ме привлича че не мога да спра да мисля за него всички тези години(3 някъде). още по-кошмарно е след като се видим защото само си мисля добре ли се представих,изложих ли се с тази реплика и разни такива неща.Месеци след като се видим съм обсебена от него а както казах дори уж не харесвам как изглежда.Започвам да си мисля че съм безумно влюбена в него.Някой чувсвал ли се е така?Четейки макар и малкото информация която ви дадох какво мислите?

Наистина, щом ти не можеш да разбереш какво изпитваш, ние не можеме да ти помогнеме. Определено имаш чувства към него, но дали е просто харесване или любов, само ти можеш да си отговориш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    като пораснеш ще разбереш и това се отнася за половината форум

до тогава мисля ,че раздела трябва да се казва "напиращи хормони" или "харесване"

sexa_na_kompleksa благодаря за отговора

find_m3 - над 18 съм не ми говори за порастване!Просто никога не съм попадала в подобна ситуация!

да ти кажа и аз имам същия проблем но аз и това момче ходехме.но се оказа че 2 негови приятели го накарали.но докато ходехме той май се влюби в мен. вече сме много близки приятели но все още прехвърчат искри м/у нас . но аз по някакъв начин се справих с непрекъснатото мислене за него : просто вече мисля за друго момче в което съм влюбена много го обичам пробвай и ти чувството което те обзема когато мислиш за тази предишна ,,лудост''е сякаш ти е паднал товара от плещите
    vsi4ko se vru6ta

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kalasa
    sexa_na_kompleksa благодаря за отговора

find_m3 - над 18 съм не ми говори за порастване!Просто никога не съм попадала в подобна ситуация!
    е кво искаш да ти кажа?намери любовтта на живота си ,оженете се и си имахте много бебета?кажи му пък квото стане,ако и това не можеш хич не си навирай ЕГН-то където не трябва

i az se 4uvstavam po sy6tiq na4in nz kakvo to4no 4uvstavam v momenta .... nz kakvo da ti kaza prosto i az sym mn obyrkana i 4akam nqkakvi syveti po tazi tema
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    kak mi lipsva tova useshtane che drugiq e vajen.che trqbva da se predstavqm dobre pred nego.useshtaneto che toq chovek si struva.mislq che tova ima neshto obshto s lubovta opredeleno samo deto v slu4aq e 4isto platoni4eska i v tova nqma nishto losho.
    az li4no ot meseci sym ludnala po mom4e koeto znam che ne e krasivo,ama izobshto,obache me privli4a bezumno s povedenie 4ar i intelekt ...
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Град
    In Devil's Castle
    точно така съм се чувствала...мислех си,че съм влюбена,но се оказа,че не съм....
    someone else...

Град
    Варна
    чувстваш се така защото си си вглабила че го харесваш супер много .. че харесваш нещо в него които малко от другите момчета протежават .. някак си така си мислиш ... и след време си мислиш че е реалност но не е

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    като пораснеш ще разбереш и това се отнася за половината форум

до тогава мисля ,че раздела трябва да се казва "напиращи хормони" или "харесване"
    +1

Re: Не мога да разбера какво чувствам?

Цитирай Първоначално написано от Kalasa
    Nikoga ne sum predplagala,4e shte mi se naloji da pusna tolkova glupava tema.Naqsno sum, 4e nikoi drug ne moje da mi kaje kakvo 4uvstvam.Prosto sum v bezishodica i shte se radvam ako mi dadete nqkoi drug suvet.

Преди няколко години моята най-добра приятелка ме запозна с нейн добър приятел и с него излизаме понякога.Като се замисля не го харесвам външния му вид не ми харесва но има нещо в него което толкова силно ме привлича че не мога да спра да мисля за него всички тези години(3 някъде). още по-кошмарно е след като се видим защото само си мисля добре ли се представих,изложих ли се с тази реплика и разни такива неща.Месеци след като се видим съм обсебена от него а както казах дори уж не харесвам как изглежда.Започвам да си мисля че съм безумно влюбена в него.Някой чувсвал ли се е така?Четейки макар и малкото информация която ви дадох какво мислите?
    Tova spored men e lubov ot pryv pogled. No glavno silno privlichane moje bi. Neznam do kakva stepen se poznavate , dali dyrjtie edin na drug.Shto ne predpriemesh neshto a ? Pyk moje toi tova da chaka , nikoga nishto ne se znae
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Чувстваш,че си петел.
    Като щракна с пръсти ще сичовек отново, но аз няма да го направя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И аз съм така.В един момент си мисля,че съм влюбена в него,ала в друг ми е безразличен.Все още не предприемам нищо,защото се страхувам от резултата(незнам,може и да не е такав какавто на мен ми се иска :-o )

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не сме вътре в теб да ти кажем какво чувстваш, но не ти е безразличен определено
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Кажи му как се чувстваш.Не вярвам да е чаааак толкова трудно.Никой не е казал,че ще се жените.

4ustvah s16toto s biv6eto si gadje v na4aloto ne mi haresva6e kak izglejda no se vlubih v nego i sega ne moga da go zabravq

определено имаш някакви чувства към това момче, очевидно е, но нз дали е просто мн силно привличане или обич... защо не му споделиш за чувствата си може да се получи нещо
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Kalasa Мда определено си влюбена в него и сиг се питаш защо съм толкова убедена..ами аз бях в положението ти преди 3 години и сега съм с това момче..разликата е,че не съм се съмнявала,че го обичам! .. А ако още не ми вярваш,като излезете пак,го целуни..така ще разбереш най-точно какво чувстваш

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    определено имаш някакви чувства към това момче, очевидно е, но нз дали е просто мн силно привличане или обич... защо не му споделиш за чувствата си може да се получи нещо
    Лошото е че съм такъв човек на който не му стиска да го направи.Какво да ви кажа -тъпа работа.

Много благодаря за всички мнения и за отделеното време и извинявайте че отговарям чак сега,но просто нямам достъп до компютър. Бих се радвала ако още някой се изкаже.

Какво ще правя-нямам идея

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я давай смело напреде

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си