- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога да я целуна ..ах..ах..ах..
ами значи тази тема не я виждате пак а отново....![]()
но имам въпрос..но първо да ви поразкажа:
значи миналата сряда отидохме на витоша след даскало и там се запознах с едно момиче от даскало..мн ми хареса на външен вин - супер сладур, а сега от 1 седмица се опознаваме и като характери и т.н.т
сутрин когато отида на даскало и я вида винаги си даваме по едно .hug. Последните 2-3 дена аз я изпраштах след даскало до тях и накрая пак я гушках и такам...та снощи и пратих някаква невинна целувка и и казах че е по бузката...тя също ми прати. Днес мислех да я цункам но ми се струваше твърде рано ( след даскало говоря когато я изпращах) ..и...изведнъж докато си вървяхме тя подхвана темата и джамата се цункахме по бузките![]()
Та въпроса ми е твърде рано ли е да я целуна по устата...според вас трябва ли да я опозная по-добре,да излизаме насам натам заедно???![]()
Щом искаш - целуни я. А кога - сам ще разбереш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ДавайАко има чувства към теб ще ти отвърне, ако не... сорка..;]
celuni q moje i tq da 4aka to4no tova![]()
Celuni q, iz4akaj poshodq6tiq moment i.ako i tq se 4uvstva kato teb 6te ti otvyrne
.... Uspeh
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
+1Първоначално написано от mila92
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Сега или никога,пич!Почвай да смучеш!![]()
celyni q![]()
someone else...
davai nema kfo da 4aka6 :PПървоначално написано от MartyParty
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Вече трябваше да сте тръгнали, да сте се наебали и да сте забравили. Бави се още малко и ще чуеш култовата реплика : "Харесвам те много, но като приятел" .![]()
Exxx Бананцууу хихихи...Понеже се познавамее с тебе много добрее бипх ти казалаа небързай с момичето а първо поговори с нея![]()
Момичето май чака това![]()
А ако и е за първи път и се дръпне,защото се е "уплашила",но наистина харесва момчето?Първоначално написано от Sintya
Тъпо звучи,но е възможно!
Та по темата:Няма какво да чакаш)))))))))))))))))))
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Жените се правят на недостъпни,но не е така.Мога да ти кажа,че хич не е рано,а че даже си закъснял.Сега тука ще има изписани мнения,че не е вярно,но си е така.Забивай мацето щом ти харесва,че ще те помисли за бъзльо.
![]()
целуни я пък кфото стане =D> с теб смее =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аиии и ти си от нежните... защо трябва да ставате п*тки заради п*тки това не мога да разбера??? ако ще ви харесат - ще ви харесат такива квито сте....Първоначално написано от banancho
Щото е девствен...Първоначално написано от Diggity
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last