.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кога да я целуна ..ах..ах..ах..

ами значи тази тема не я виждате пак а отново....
    но имам въпрос..но първо да ви поразкажа:

значи миналата сряда отидохме на витоша след даскало и там се запознах с едно момиче от даскало..мн ми хареса на външен вин - супер сладур, а сега от 1 седмица се опознаваме и като характери и т.н.т
    сутрин когато отида на даскало и я вида винаги си даваме по едно .hug. Последните 2-3 дена аз я изпраштах след даскало до тях и накрая пак я гушках и такам...та снощи и пратих някаква невинна целувка и и казах че е по бузката...тя също ми прати. Днес мислех да я цункам но ми се струваше твърде рано ( след даскало говоря когато я изпращах) ..и...изведнъж докато си вървяхме тя подхвана темата и джамата се цункахме по бузките

Та въпроса ми е твърде рано ли е да я целуна по устата...според вас трябва ли да я опозная по-добре,да излизаме насам натам заедно???

Щом искаш - целуни я. А кога - сам ще разбереш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Давай Ако има чувства към теб ще ти отвърне, ако не... сорка..;]

celuni q moje i tq da 4aka to4no tova

Celuni q, iz4akaj poshodq6tiq moment i .ako i tq se 4uvstva kato teb 6te ti otvyrne .... Uspeh
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Град
    В АдА
    Целуния може би чака точно това

Цитирай Първоначално написано от mila92
    celuni q moje i tq da 4aka to4no tova
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

другата година

Град
    somewhere over the rainbow
    Сега или никога,пич!Почвай да смучеш!

Град
    In Devil's Castle
    celyni q
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Сега или никога,пич!!
    davai nema kfo da 4aka6 :P
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Супер фен
    Вече трябваше да сте тръгнали, да сте се наебали и да сте забравили. Бави се още малко и ще чуеш култовата реплика : "Харесвам те много, но като приятел" .

Exxx Бананцууу хихихи...Понеже се познавамее с тебе много добрее бипх ти казалаа небързай с момичето а първо поговори с нея

Град
    The Sky
    Момичето май чака това

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ако има чувства към теб ще ти отвърне, ако не... сорка..;]
    А ако и е за първи път и се дръпне,защото се е "уплашила",но наистина харесва момчето? Тъпо звучи,но е възможно!

Та по темата:Няма какво да чакаш )))))))))))))))))))

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Жените се правят на недостъпни,но не е така.Мога да ти кажа,че хич не е рано,а че даже си закъснял. Сега тука ще има изписани мнения,че не е вярно,но си е така.Забивай мацето щом ти харесва,че ще те помисли за бъзльо.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    давай ! целуни я

целуни я пък кфото стане =D> с теб смее =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Кога да я целуна ..ах..ах..ах..

Цитирай Първоначално написано от banancho

значи миналата сряда отидохме на витоша след даскало и там се запознах с едно момиче от даскало..мн ми хареса на външен вин - супер сладур, а сега от 1 седмица се опознаваме и като характери и т.н.т
    сутрин когато отида на даскало и я вида винаги си даваме по едно .hug. Последните 2-3 дена аз я изпраштах след даскало до тях и накрая пак я гушках и такам...та снощи и пратих някаква невинна целувка и и казах че е по бузката...тя също ми прати. Днес мислех да я цункам но ми се струваше твърде рано ( след даскало говоря когато я изпращах) ..и...изведнъж докато си вървяхме тя подхвана темата и джамата се цункахме по бузките

Та въпроса ми е твърде рано ли е да я целуна по устата...според вас трябва ли да я опозная по-добре,да излизаме насам натам заедно???
    аиии и ти си от нежните... защо трябва да ставате п*тки заради п*тки това не мога да разбера??? ако ще ви харесат - ще ви харесат такива квито сте....

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Кога да я целуна ..ах..ах..ах..

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Цитирай Първоначално написано от banancho

аиии и ти си от нежните... защо трябва да ставате п*тки заради п*тки това не мога да разбера??? ако ще ви харесат - ще ви харесат такива квито сте....
    Щото е девствен...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си