.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

'Неофициалните' връзки

Какво мислите за този тип връзки, в които няма точно поставено начало .. само неочакван край?
    Аз съм си патила от това вече, веднъж без да се усетя навреме. И сега съм на път да попадна в подобна ситуация.. Конкретния ми въпрос е как да стане така, че отношенията м/у двама души да станат 'официални'? ..В смисъл такъв, момчето да бъде подтикнато да направи решаващата крачка.
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен един поглед и няколко истински думи са достатъчни.. Примерно "Искам да имаме начало, а не както досега" или "Искам нещо сериозно с теб" .. Иначе за неофициалните връзки - не ги подкрепям..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    Панацея
    неще от сорта на "хайде да го направим официално"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    питай в прав текст
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

нещо от сората на "нищо не разбрах"

Супер фен Аватара на Barbie
    Неясните отношения са ужасно мъчителни - "Какво сега? Внушавам ли си че има нещо чежду нас? Той какво иска? Какво изпитва?" Как само съм си блъскала главата навремето с тия въпроси...

Задаваш му точен и ясен въпрос - "Заедно ли сме или не? Какво искаш да се получи между нас." И настоявяш, докато не получиш отговор, защото иначе може да протака дъъъъълго време.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv

Ами то аз знам какво изпитва той към мен и точно за това ми е чудно, защо не иска нищо конкретно ..сериозно. Виждам, че става маниакален когато ми говори колко ме харесва и т.н. Единствено това 'затишие' не разбирам и искам да го побутна някак си, по възможно най-нежния начин (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    хах да

Град
    София
    Кажи на негов близък приятел какво те мъчи Момчетата също са клюкари .. След това изчакай няколко дни и всичко ще се оправи

Може би вече си е патил от сериозни връзки и за това не иска вашите взаимоотношения да са такива. Но както казаха по-горе - попитай го направо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

pokaji mu 4uvstvata si i badi uverena ne se pla6i kogato pravi6 kra4ka napred za6to uplahata moje samo da provali otno6eniqta vi

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Объркана съм, много искам да сме заедно, но и не искам да го притискам, защото това би могло да повлияе отрицателно..
    Ще му дам време.. не знам колко, но дано има полза след това
    Think about it..

и аз с моя сегашен приятел имах подобен проблем... ии един ден му разказах за едни френдчета, че правили еди колко си месеца заедно, и му викам ей и ние от горе долу толкова време излизаме заедно може и ние да имаме празник.. и си избрахме дата и озаконихме работата...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

xaa poznato mi e tfa samo 4e nashta na 3 den stana oficialna i ottam si po4naxa si4kite obi4aini gluposti :P :P
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Ами то аз знам какво изпитва той към мен и точно за това ми е чудно, защо не иска нищо конкретно ..сериозно. Виждам, че става маниакален когато ми говори колко ме харесва и т.н. Единствено това 'затишие' не разбирам и искам да го побутна някак си, по възможно най-нежния начин (:
    Мене ако питаш - не затишието трябва да побутваш, а нещо съвсем... хм, материално, от плът и кръв.

И да ти кажа честно... нищо не ти разбрах от поста. Какво неопределено начало, какъв неочакван край. После някакво затишие... Дързост и красота.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Не знам какво общо намери с Дързост и Красота, тъй като не го следя, но мога да ти кажа, че ако звуча хаотично, объркано или неточно, е поради 'кашата' в главата ми.
    Think about it..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Попитай .... с питане до Цариград се стига
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    somewhere over the rainbow
    и такива връзки ли има вече.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Не знам какво общо намери с Дързост и Красота, тъй като не го следя, но мога да ти кажа, че ако звуча хаотично, объркано или неточно, е поради 'кашата' в главата ми.
    Добре де, след като в твоята глава е каша, ние как се очаква да ти помогнем? С черпак?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Защо не .. и това е нещо (:
    Think about it..

Град
    In Devil's Castle
    какво точно е официално и какво неофициално другите да знаят или какво...
    someone else...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Патила съм си от такова нещо,и мога да кажа,че за себе си поставих условието да създам ''връзка'' с някой а не ''отношения'' за да го няма въпроса-''Мой ли е,или още неин???'',което ме побъркваше преди..
    Сега съм щастлива
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз знам един вид официални връзки... наричат ги брак.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си