- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо искате да се браснем !?
Оффф, това е супер тъпо-Амиии, бръсна се, защото приятелката ми така иска....какъв е смисълът да бъдеш с момиче, което не те приема такъв какъвто си било то с косми или не,а иска да те идеализира, все едно си стая в която тя нарежда мебелите, така както и се вижда най-добре.
Какви сте вие момчета, щом се оставяте на половинките ви да ви водят за носовете и да определят външния ви вид.Така ако продължавате ще изгубите себе си и накрая никой няма да ви обръща внимание, защото ще заприличате на нищо в опитите си да угодите на нечии предпочитания!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И в крайна сметка трябва да търпя някой миризлив и космат(не казвам че тия дет не се бръснат са миризливи само давам пример) за да не променя идентичността му??? Хахаха![]()
wasntme_ за справка се пише "метросексуален" ина4е..ами аз харесвам косъм4етата по краката и ръцете.. ина4е подмишниците и интимните 4асти са за предпо4итане обезкосмени.. ина4е не ми пре4ат космите![]()
za spravka.. E, R i T na klaviatyrata sa mnogo blizko taka 4e, Niq, gre6ka na prastite.. qsnooo? hi4 ne mi gi ogolemqvai teq...Първоначално написано от Niq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Редактирано от-ЦветиПървоначално написано от Niq
ОФФТОПИК!
[quote="BoRe"]Редактирано от-ЦветиПървоначално написано от Niq
ОФФТОПИК!
Ама и аз тъй мисляПървоначално написано от EarthShaker
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не ги слушай. Добре, че не си тръгнал да се бръснеш. Мразя мъже като голи охлюви. Ако го видя да се бръсне - пътяяяя![]()
. Попринцип се яудя, обаче, за какво е прието, че момичетата трябва да се бръснат. Голям ташак е
![]()
Memento moriendum esse!
Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
![]()
![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
ами тялото- да,ама ръцете и краката- не.къде отива мъжкото иначе![]()
someone else...
всичко мога да понеса ама мъж с обръснати ръце не!!!! то това нещо както казва майка ми ще го объркат с някое момиче в дискотеката и ще го опънат![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Ивалинка
![]()
мн повече им се кефя на момчетата такива каквито са си ... сладури![]()
е се пак не мога да ги накарам да не се бръснат то те си решават се пак..![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Аз пък обичам момченцата да си гладички ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Ами,ако са много космати...![]()
Vsqko momiche si ima mnenie . Shtom priqtelkata ti ne go iziskva ot teb i na teb ti e nepriqtno - ne go pravish . Shtom gadjetata na priqtelite ti iskat da sa izbrusnati , puk i te go pravqt - brusnat se . Kakuv e problema taka i ne razbrah !
Ми За ВсеКи РазЛичНУу ...Има На МоМчЕтА ,КоитО нЕ им Отива ...а пъК На Други дА ...в т'вА да Се ПодДЪржАш Не виЖдАМ НиЩо геЙско..аМъЪ...вСеки сИ има мНеНиЕ.зА меН т'Ва е НорМаЛнУу и вСичКи Мои ПрияТЕЛки Го УдОбрЯваТ...а ПъК ,КоЙто т'ВА нЕ Му ХаресВа ...Мен т'Ва не Ме ВъЛнувАа.....
За краката и ръцете съм съгласна че не трябва да се бръснат но по гърдите корема и под мишниците мисля че трябва! Така ни е по комфортно! А и за космите под ми6ниците по хигиенично! Вси4ки знаем как мъжете се потят през лятото и като смесим с това и космите...Все пак и вие няма да ни харесвате със косми под мишниците или по гърдите и стомаха хахаПървоначално написано от BuJlDozeRa
!
Никой не иска да си брАснеш краката. А за бръсненето - въпрос на лични предпочитания. Ако не си много космат, всичко е окей, Ама май все пак е по-добре обезкосмен, отколкото като маймуна, нали?Иначе аз не смятам, че всички момичета гледат космати ли са ти краката.
Всеки си решава сам какво да прави, но аз лично не одобрявам момчетата да се грижат чааак пък толкова за външния си вид... А и щом приятелката ти няма нищо против, какъв е проблема?!
![]()
Това да се бръснеш означава да мислиш за външния си вид, а не, че си гей.. Така, че аз съм твърдо за това мъжете да се поддържат, демек да се бръснат..![]()
Ами ти да си виждал по списанията мъже с необезкосмени крака? За ръцете - айде, все тая, обаче е много грозно да имаш светла кожа и некви тъмни косми на краката... И така, както ние трябва да махаме космите НАВСЯКЪДЕ, така и вие трябва да махате космите на някои места. И кое му е толкова гейското? Да се поддържаш няма нищо общо с това дали си гей или не. Обаче явно ти вече имаш мнение по въпроса и к'вото и да кажем ще е без значение.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Абе педалско било...стига глупости...според мен изглежда много по привлекателно и е по добре от колкото да си рънарса....за ръцете съм съгласен че е смешно....но другите места....