- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо искате да се браснем !?
не съм чел всичките мнения..но някой каза ли, че не е хигиенично да имаш косми?![]()
аз казах.Но не за кракате.Ако под мишниците не си ги махате понеПървоначално написано от Psychopath*
егаси за кво говорим тогава
На мен ми е достатъчно да си махат окосмяването на интимните части и под мишниците.. другото не ми пречи![]()
и колкото и гадно да прозвучи.. окосмяването на интимните части.. задържа.. хмм.. аромати.. ако не искате да отблъснете гаджето си.. по-добре се поддържайте поне долу..
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
mom4e da si brasne krakata-sexy ama e malko jenstveno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уф,аз не мисля,че изглежда педалско мъжете да си бръснат краката.То всеки си има вкус деама е по добре на мен ми харесва ... а виж на ръцете вечеее сии е педалско
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Мен ми е смешно момче да си бръсне краката и особено ръцете, въпреки че познавам и такива момчета и си е въпрос на вкус. Зависи как ти харесва на теб и на гаджето ти разбира се.
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
Ужас по всичко тва дет виждам маи са пове4е хората за брасненето...ужас ...добре долу и подмишниците ама....!??!? стига бе !?!?! знаите ли ако едно мом4е си брасне краката и корема колко по големи стават космите ако спре да се брасне а надали цял живот 6е може да се подаржа ?! сори но аз нема реша си обрасна раце или крака...скарах се с наи добрия си приятел щот го праеше и му виках 4е е педалл постоянно
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
за корема и рацете не наистина после стават мн гадни.Ама на краката кво ти пречи с епилатор или кола маска по далго ще издаржатПървоначално написано от BuJlDozeRa
а за интимните часни и под мишниците![]()
каф избор кви пет лева.То е задалжително.За да не се обезкосмяваш поне там
много е нехигиенично и отблъскващо дори
![]()
По същата причина, по която вие искате
момичетата да са бръснати.
Иначе лично на мен ми е супер смешно някви
момчета като голи охлюви, но пък за някой места си е
желателно да са обезкосмени, но все пак това си е
въпрос на личен избор.
Същото така ми е смешно и момиченца, които си бръснат ръцете,
коремите и мустаците(според тях имали огромни грозни мустаци),
на това казва болни хора...![]()
Ако имаш нужда разбирам, ама ейййй така за гъзарията ...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
е за други начини за обезкосмяване не си ли чувалПървоначално написано от BuJlDozeRa
"сори но аз нема реша си обрасна раце или крака..." някой кара ли те? и как може да се скараш с най добрия си приятел за такова нещо..
+1 ne haresvam samo kosmi na podmishnicite i intimnite 4astiПървоначално написано от MemoRieS
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Мразя бръснати мъже - особено ако си бръснат гърдите и краката...ауууууу ебаси гейското. И най-красивият мъж да се влюби в мен ако се е обръснал няма и да го погледа. Ужас !
+1Първоначално написано от love^veselka
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ave dranzite me pove4eto... geisko bilo... imam 4uvstvoto 4e polovianta svqt e homofobiili nekvi neyvereni v majestvenostta si... ili nai golqmata vi izcepka ''maj bez kosmi ne e maj''... ako kosmite vi pravqt maje - moga samo da vi sa izsmeq... mn ste prosti az pak sam momi4e i 6e sam nai dovolna i mom4eto da nqma kosmi.... na racete ba6 ne biha mi pre4ili, no po bih se izkefila da gi nqma... ave si4ko 6to ne e mah da se premahva i to4ka... mn do dobre e i 2mata da ste gladki nekvo takova
![]()
p.s. metroseksualni ruLe![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mom4etata se razli4avat ot momi4etata po 3 ne6ta: po cicite,po patkata i po kosmite.Ako promeni6 edno ot tezi ne6ta vse pove4e zapo4va6 da prili4a6 na momi4e.
Offfff skuka..........
косми по ръцете
косми по краката
косми по брадата
косми по главата
не чак толкова косми по корема и гърдите, но ако ги има 100% си ги предпочитам тях пред това да са избръснати, оскубани и кола маскирани.
Само на едно място да се махат и съм напълно доволна.
(Са за в ушите и в носа няма да говорим, нали? )
Мъжко с косми рулз.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И моето гадже не си бръсне крака, ръце и т.н. Само подмишниците,брадата и на още едно ямсто) А и не бих го накарала да си бръсне краката,защото ми е супер смешно мъж с едва ли не по-гладки крака от моите... губи се мъжествеността
![]()
За мен мъжете трябва да си обезкосмяват единствено краката. Имам един познат, който има толкова много косми, че краката му не се виждат.Иначе наистина е сладко момчето да има косми по ръцете, гърдите и ниско на корема!
![]()