.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    като та гледам на снимката остава само краката да си обръснеш

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не съм чел всичките мнения..но някой каза ли, че не е хигиенично да имаш косми?

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    не съм чел всичките мнения..но някой каза ли, че не е хигиенично да имаш косми?
    аз казах.Но не за кракате.Ако под мишниците не си ги махате поне егаси за кво говорим тогава

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    На мен ми е достатъчно да си махат окосмяването на интимните части и под мишниците.. другото не ми пречи

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    и колкото и гадно да прозвучи.. окосмяването на интимните части.. задържа.. хмм.. аромати.. ако не искате да отблъснете гаджето си.. по-добре се поддържайте поне долу..

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    като та гледам на снимката остава само краката да си обръснеш

Абе.. въпрос на вкус е.. какво толкова го мислите..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

mom4e da si brasne krakata-sexy ama e malko jenstveno

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Уф,аз не мисля,че изглежда педалско мъжете да си бръснат краката.То всеки си има вкус де ама е по добре на мен ми харесва ... а виж на ръцете вечеее сии е педалско
    Суетата.Моят любим грях.

Мен ми е смешно момче да си бръсне краката и особено ръцете, въпреки че познавам и такива момчета и си е въпрос на вкус. Зависи как ти харесва на теб и на гаджето ти разбира се.
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Ужас...

Ужас по всичко тва дет виждам маи са пове4е хората за брасненето...ужас ...добре долу и подмишниците ама....!??!? стига бе !?!?! знаите ли ако едно мом4е си брасне краката и корема колко по големи стават космите ако спре да се брасне а надали цял живот 6е може да се подаржа ?! сори но аз нема реша си обрасна раце или крака...скарах се с наи добрия си приятел щот го праеше и му виках 4е е педалл постоянно
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Re: Ужас...

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    Ужас по всичко тва дет виждам маи са пове4е хората за брасненето...ужас ...добре долу и подмишниците ама....!??!? стига бе !?!?! знаите ли ако едно мом4е си брасне краката и корема колко по големи стават космите ако спре да се брасне а надали цял живот 6е може да се подаржа ?! сори но аз нема реша си обрасна раце или крака...скарах се с наи добрия си приятел щот го праеше и му виках 4е е педалл постоянно
    за корема и рацете не наистина после стават мн гадни.Ама на краката кво ти пречи с епилатор или кола маска по далго ще издаржат

а за интимните часни и под мишниците каф избор кви пет лева.То е задалжително.За да не се обезкосмяваш поне там много е нехигиенично и отблъскващо дори

Супер фен Аватара на Exothermic
    По същата причина, по която вие искате
    момичетата да са бръснати.
    Иначе лично на мен ми е супер смешно някви
    момчета като голи охлюви, но пък за някой места си е
    желателно да са обезкосмени, но все пак това си е
    въпрос на личен избор.
    Същото така ми е смешно и момиченца, които си бръснат ръцете,
    коремите и мустаците(според тях имали огромни грозни мустаци),
    на това казва болни хора...
    Ако имаш нужда разбирам, ама ейййй така за гъзарията ...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Re: Ужас...

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    е за други начини за обезкосмяване не си ли чувал "сори но аз нема реша си обрасна раце или крака..." някой кара ли те? и как може да се скараш с най добрия си приятел за такова нещо..

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Аз съм момиче и мисля, че е съвсем нормално момчетата да не си бръснат краката.
    +1 ne haresvam samo kosmi na podmishnicite i intimnite 4asti
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

hottie
    Guest
    Мразя бръснати мъже - особено ако си бръснат гърдите и краката...ауууууу ебаси гейското. И най-красивият мъж да се влюби в мен ако се е обръснал няма и да го погледа. Ужас !

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    +1 ne haresvam momcheta s obrysnati kraka,no vsi4ko tuka si do li4ni predoi4itaniq.
    +1
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

как защо????? защото мразя космати хора

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    +1 ne haresvam samo kosmi na podmishnicite i intimnite 4asti
    +1

Град
    shumen
    ave dranzite me pove4eto... geisko bilo... imam 4uvstvoto 4e polovianta svqt e homofobi ili nekvi neyvereni v majestvenostta si... ili nai golqmata vi izcepka ''maj bez kosmi ne e maj''... ako kosmite vi pravqt maje - moga samo da vi sa izsmeq... mn ste prosti az pak sam momi4e i 6e sam nai dovolna i mom4eto da nqma kosmi.... na racete ba6 ne biha mi pre4ili, no po bih se izkefila da gi nqma... ave si4ko 6to ne e mah da se premahva i to4ka... mn do dobre e i 2mata da ste gladki nekvo takova
    p.s. metroseksualni ruLe
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Mom4etata se razli4avat ot momi4etata po 3 ne6ta: po cicite,po patkata i po kosmite.Ako promeni6 edno ot tezi ne6ta vse pove4e zapo4va6 da prili4a6 na momi4e.
    Offfff skuka..........

Супер фен Аватара на Sarabi
    косми по ръцете
    косми по краката
    косми по брадата
    косми по главата
    не чак толкова косми по корема и гърдите, но ако ги има 100% си ги предпочитам тях пред това да са избръснати, оскубани и кола маскирани.
    Само на едно място да се махат и съм напълно доволна .

(Са за в ушите и в носа няма да говорим, нали ? )

Мъжко с косми рулз.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    косми по ръцете
    косми по краката
    косми по брадата
    косми по главата
    не чак толкова косми по корема и гърдите, но ако ги има 100% си ги предпочитам тях пред това да са избръснати, оскубани и кола маскирани.
    Само на едно място да се махат и съм напълно доволна .

(Са за в ушите и в носа няма да говорим, нали ? )

Мъжко с косми рулз.
    мисля че съм влюбен

Град
    Бургас
    И моето гадже не си бръсне крака, ръце и т.н. Само подмишниците,брадата и на още едно ямсто ) А и не бих го накарала да си бръсне краката,защото ми е супер смешно мъж с едва ли не по-гладки крака от моите... губи се мъжествеността

За мен мъжете трябва да си обезкосмяват единствено краката. Имам един познат, който има толкова много косми, че краката му не се виждат. Иначе наистина е сладко момчето да има косми по ръцете, гърдите и ниско на корема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си