- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELPPP!!!! aTSKI MNOOOO E VAJNO!!!! PLS!!!
OTNASQ SE ZA MEN I GADJETO MI TAKA 4E NAISTIBNA E ATSKI SERIOZNO!!! TOI E PO GOLQM OT MEN - NA 10 E!!! NIE MNOGO SE OBI4KAME I EDIN DEN TOI KAZA, 4E TRQBWA DA GO NAPRAVIM "ZA DA ZAZDRAVIM VRAZKATA SI" I TOJ SE PAK E PO GOLQM OT MEN PO UMEN I TAKA STANA BELQTA. SI4KO SE PO4NA OT TVA 4E NA MEN MI E ZA SEFTE. TOI E PO OPITEN I AZ ZA TVA MU SE DOVERIH. ATSKI GADNO I GNUSNO BE6E![]()
![]()
NO SE PAK AZ GO PRIEMAM TAKAV KAKAVTO E. OSVEN 4E BE6E GADNO I MNOOOO ME BOLE6E I TE4E MNOGO KRAV. NO NE E TVA PROBLEMA. SLED KATO SVAR6I TOI KAZA 4E ISKA DA MI KAJE NE6TO MN VAJNO - TOI E BOLEN... OT TENDOVAGINIT OT DOSTA VREME NASAM. NE MOGA DA GOVORQ S MAIKA MI ILI NQKOI DRUG BLIZAK I ZA TVA RE6IH DA PI6A TUK. VAPROSAT MI E TVA ZARAZNO LI E I UMIRA LI SE OT TAQ BOLETS, ZA6OTO AZ GO NOO OBI4AM!!! NAPALNO SERIOZNA SAM I NE ISKAM RAZNI GLUPOSTI DA PI6ETE, ZA6OTO NAISTINA SAM NOGO PRITESNENA! MOLQ WI POMOGNETE MI!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
![]()
Виж какво е заболяването и сама прецени заразно ли е:
http://www.vita.bg/zab.php?zab=30&d=13
![]()
![]()
![]()
Или с други думи - възпаление на сухожилието на китката!!
Кажи на гаджето ти ако иска да си облекчи положението - да вземе да зареже чикиите, а да те чука по-често. Или пък да ходи до "Домашни Потреби" и да си вземе една чикидрус машинка, че явно много я натоварва тая китка![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Оф
В такива моменти искам да съм господ и от небето да си играя със светкавички на дартс.
аТското е![]()
vuprosa sa mi dali toi moje da umre ot taaa ujastna boles i dali az sam se zarazila. 6oto ne razbrah ne6to. ina4e mersi mnogo
Виж какво е заболяването и сама прецени заразно ли е:
http://www.vita.bg/zab.php?zab=30&d=13
Или с други думи - възпаление на сухожилието на китката!!![]()
off q stiga gluposti na 10 bilo gadjeto ti a ti na kolko si na 7 li![]()
![]()
НеееееееееееееееееееееПървоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
![]()
otdahnah si. mersi pak.Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
bravo,ama ve4e bi e bilo kusno,az go napravih na 6 i polovina na 15-ti septemvri
![]()
като гледам ника и е на 12-13, но мозъка и не стига дори да излъже качественоПървоначално написано от martoo
![]()
Тъй като явно не си прочела линка:
Да, заразила си се.
Да, умира се. Обикновено болните от "ТАЗИ УЖАСНА БОЛЕСТ"не изкарват повече от година-две.
![]()
Не се излагай, бе момичеееее!!!
П.П. Колко имаш по български език ??!!!
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
naistina li. ama na men mi kazaha drugo. na koi da vqrvam.Първоначално написано от ralkata
a ti mother zemi se gramni 6oto tva e samo za det zavijda6!
Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
Така завиждам че чак се не виде
Ako ti si na 10 i si pravila se zna4i az sam snejanka![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Дечурлиаааааа
Тои да знаеш е много опасен в леглото има пишка като водосточна тръба и фърля бактериии и болести мноого опасни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti kak taka si na 13, a toi na 10 i e po-golqm ot teb!? Pone si izmisli istoriqta tochna.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Нов аватар?! ЧеститоПървоначално написано от amatorium
![]()
tctctct pone lujete kakto trqbva be![]()
![]()
![]()
Здравей от мене по темата ще ти кажа какво е тендовагинит.Това е тендовагинит щракащи пръсти.Болите ръката.Болеста се лекува с операция.
успех само това снам
au tvoq verno e mn vuzrasten-na celi 10,moq e samo na 6 i polovina ama pravi 4udesa v legloto!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
UJAS![]()
![]()
![]()
az sum vuprosnoto gadje na taq malka murla, koqto na vsi4koto otgore se e pisala i po golqma(95) Tq e na 9!!!! AZ ne sam na 10 a na 11 samo da pod4ertaq!!! predi dve sedmici skasah s neq 6toto NE Q IZDURJAM VE4e i taq malka pikla sa trugnala po forumite da razpraaa molq ti se 4e sum bolen koeto NE E VERNO!!! taq iska samo da me izlaga samo za da ne si namera nekoq druga po qka ot neqAko iska nekoq seksi macka da mi pi6e na skype: Milko_sexa_97
pozdrav za VENI \/
Абе банвайте ги тия бе кво ги търпите няма ли админи тука ?
Първоначално написано от na_maikati_putkata
![]()
![]()
i toq e kato avtorkata