.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ti kak taka si na 13, a toi na 10 i e po-golqm ot teb!? Pone si izmisli istoriqta tochna.
    Нов аватар?! Честито
    Mersi, mersi
    Eating isn't cheating - Arnold

Guest
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    Цитирай Първоначално написано от na_maikati_putkata
    UJAS
    az sum vuprosnoto gadje na taq malka murla, koqto na vsi4koto otgore se e pisala i po golqma(95) Tq e na 9!!!! AZ ne sam na 10 a na 11 samo da pod4ertaq!!! predi dve sedmici skasah s neq 6toto NE Q IZDURJAM VE4e i taq malka pikla sa trugnala po forumite da razpraaa molq ti se 4e sum bolen koeto NE E VERNO!!! taq iska samo da me izlaga samo za da ne si namera nekoq druga po qka ot neqAko iska nekoq seksi macka da mi pi6e na skype: Milko_sexa_97
    pozdrav za VENI \/
    i toq e kato avtorkata
    i kav to4no sam az 4e nesto ne moa razbera SAMO gledate da se zaqdete s horata i ZAVIJDATE 6toto az si praskam macki a vie NE
    POZDRAV ZA VENI

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ralkata
    eeeemiii sega mojete dvamata da si se praskate redovno...6toto i bez tva ste zarazeni i nema s koi drug !!!vuzpolzvaite se ot bezplatniq sex 6toto tva sa vi poslednite godini....naistina tva mn stra6na bolest i nedeite da zarazqvate drugi mnooooo vi MOLQ i mejdudrugoto taq bolest se predava po POLOV put i kogato se zeluvate!!!! taka 4e ako se razdelite mnooo vi mola da upotrebqvate prezarvativi i kato se zeluvate su6to aeeee i pazete drugite
    AZ nali tva vi kazvam be hora 4e NESAM BOLEN ot nisty taaaa samo si izmislq
    ako iska nekoq seksi macka da mi pi6e skype: Milko_sexa_97
    POZDRAV ZA VENI

Започвам да се плаша какви ли ги върши братовчед ми, който е на 8.

Град
    Варна
    mislq 4e ne e tova mqstoto da si praite t*6*k s horata

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az su6to se za4udih kakvi gi vur6i bratov4edkata mi koqto e samo na 9
    sigurno ve4e e s dva aborta

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    ... Some happy place ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Guest
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    az su6to se za4udih kakvi gi vur6i bratov4edkata mi koqto e samo na 9
    sigurno ve4e e s dva aborta
    e kvo kato sam na 11 ne moa li da praskam qki macki vie kato ne mojete da si namerite gadje az kvo sum vinoven

az sam na 6 i poluvina izkam i az da te probvam da te 4ukam do zori prez no6ta samo sex

Първо се научи на проста математика тоест 12>10 казано ти си щяла да бъдеш по голямата....второ на 10 надали му е ставало...трето...ааа не ще падна от столааа
    Entombed For live

ауу не.. супер злЕЕ сте е.. ххаха аман от прости теми...
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: HELPPP!!!! aTSKI MNOOOO E VAJNO!!!! PLS!!!

Цитирай Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
    OTNASQ SE ZA MEN I GADJETO MI TAKA 4E NAISTIBNA E ATSKI SERIOZNO!!! TOI E PO GOLQM OT MEN - NA 10 E!!! NIE MNOGO SE OBI4KAME I EDIN DEN TOI KAZA, 4E TRQBWA DA GO NAPRAVIM "ZA DA ZAZDRAVIM VRAZKATA SI" I TOJ SE PAK E PO GOLQM OT MEN PO UMEN I TAKA STANA BELQTA. SI4KO SE PO4NA OT TVA 4E NA MEN MI E ZA SEFTE. TOI E PO OPITEN I AZ ZA TVA MU SE DOVERIH. ATSKI GADNO I GNUSNO BE6E NO SE PAK AZ GO PRIEMAM TAKAV KAKAVTO E. OSVEN 4E BE6E GADNO I MNOOOO ME BOLE6E I TE4E MNOGO KRAV. NO NE E TVA PROBLEMA. SLED KATO SVAR6I TOI KAZA 4E ISKA DA MI KAJE NE6TO MN VAJNO - TOI E BOLEN... OT TENDOVAGINIT OT DOSTA VREME NASAM. NE MOGA DA GOVORQ S MAIKA MI ILI NQKOI DRUG BLIZAK I ZA TVA RE6IH DA PI6A TUK. VAPROSAT MI E TVA ZARAZNO LI E I UMIRA LI SE OT TAQ BOLETS, ZA6OTO AZ GO NOO OBI4AM!!! NAPALNO SERIOZNA SAM I NE ISKAM RAZNI GLUPOSTI DA PI6ETE, ZA6OTO NAISTINA SAM NOGO PRITESNENA! MOLQ WI POMOGNETE MI!
    тва пък откаде го измисли

П.П.с всеки ден стават все по-оригинални...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    АЕ СПРЕТЕ СЕ ДА ПУСКАТЕ ТЪПИ ТЕМИ, ТОЯ ФОРУМ Е ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ А НЕ ВСЕКИ ДА РЪСИ НЕКВИ ГЛУПОСТИ, АЕ ПОРАСНЕТЕ НАЙ- НАКРАЯ

т.7 и т.11 от Правилника!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си