- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem...
Zdravejte na vsi4kiAz sam nova tuka i taj kato tuk horata spodelqt problemite re6ih i az da spodelq svoq. Ta taka az imam priqtel ot 7 meseca po4ti.Az mnogo go obi4am kakto i toj men,no na momenti zapo4vat da se poqvqvqt edni samneniq. Problemat e v tova 4e hodim ot tolkova dalgo vreme , o6te ne sme pravili seks, ne 4e e nqmalo vazmojnosti. Otna4alo zapo4nah da se samnqvam dali si nqma druga,no ne e taka. Strannoto e 4e na4ina po kojto se darji- pregradkite, celuvkite i t.n pokazvat 4e ne e bezrazli4en, 4e me jelae,no kato 4e li ne6to go spira. Vinagi se darji vnimatelno, ne e nqkoj idiot i dosta zrql za vazrastta si.(na edni sa6ti godini sme). Mislq dali ne iska da izbarzva s ne6tata, no vse pak po4ti 7 meseca otkakto sme zaednpo ne sa malko.
Predi vreme e imal edna nespolu4liva vrazka s momi4e,koeto go e naranilo dosta. Moje bi donqkade i tova e pri4inata. Blagodarq na vsi4ki koito 6te pi6at po vaprosa![]()
Ne razbrah kak1v e v1pros1t....![]()
Ако въпросът ти е защо не иска да правите секс( или по-скоро защо не предприема нищо) най-добре го попитай.
С удоволствие бих пописала...но не разбирам въпроса ти...Питаш защо той не иска секс ли? Ми може би просто е внимателен...във връзката чисто любовните отношения не виждам кво общо могат да имат със секса...В смисъл,ако е имал неуспешна връзка....едва ли заради тва няма да иска секс...Но ако е имал наистина кофти сексуален контакт...тва е друго нещо...задай си конкретния въпрос...формулирай го...дай некви факти и тогава ще говорим...
vaprasat e v tova za6to sled kato tolkova dalgo vreme hodim za6to toj ne iska da pravim seks sled kato vsi6ko v otno6eniqta ni e normalno. Predpolagam moje bi 4e donqkade pri4inata e v predi6niq mu neuspe6en opit ,no ne mislq 4e tova bi bila 4ak tolkova golqma pri4ina.
ами може пък да не иска да ти дава зор, а да те изчака да станеш готова, просто си поговорете двамката и ще стане ясно![]()
ako ti iska6 da po4nete da pravite sex mu go kaji za6toto moje toi da neiska da e tozi koito da povdigne vuprosa za da ne se 4ustva6 pod natisk ili negotova!
ти изобщо като го написа тва прочете ли го отново за да поправиш някоя грешка и да видиш изобщо има ли смисъл сътвореното от тебкак искаш някой да ти помогне като ти самата не си помагаш
+2 и азПървоначално написано от _АнИ_
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
-1Първоначално написано от So unbelievable love..
става +1
за да говориш с него трябва поне +5.
Най-вероянто гаджето ти е девствено.
Izglejda, che ne iska da te zagubi i durji na teb i zatova reagira taka. Nai-dobre pogovorete i mu kaji, che go chuvstvash kato choveka, s koito da go napravish i vij kakvo shte kaje i kak shte reagira. Taka shte ti se izqsni prichiata za negovoto povedenie.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
И аз мисля като повечето тук.. просто не иска да ти дава зор.. мисля, че за него ти трябва да направиш първата крачка..![]()
може и да си правПървоначално написано от elab
към авторката- девствено ли е,я кажи? ако да тогава си отговори сама защо момчето не иска
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Просто остави всичко само да си дойде на мястото . Не го притискай , а както казаха по - горе да си се замисляла че може да е девствен ? Никога не е изключено![]()
-1.Първоначално написано от So unbelievable love..
Ами ако е девствен и го е срам да си признае?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тук не може да ви помогне никой .. най-доброто решение е просто да го попиташ .. ако наистина връзката ви е стабилна и си имате доверие той би трябвало да ти каже ..
Неподходящ размер на снимка в подпис!