.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да направя?

В училище има едно момче, което много ми харесва. Не исках никой да знае, защото аз по принцип съм зубрачка и не се интересувах от момчета, но това бе различно, защото аз наистина се влюбих в него. Не исках никой да знае, защото имаше и други кандидатки за него а и ме беше срам. Един ден го споделих с двете ми най-добри приятелки, но един ден се скарахме и едната издаде това на братовчедката на момчето, което обичам и не само на нея, а и на целия клас. И така това се предаде на цялото училище. Братовчедката на момчето, което харесвам е много мило момиче и е от моя клас, но все пак се притеснявам от това, тя да не му е казала, че съм влюбена в него, а той със сигурност не ме обича, макар че пофлиртувахме, но той си има гадже. Сега има едно друго момче, което наскоро се премести в нашето училище а и е много готино и ме харесва, даже си го призна, а и има доста кандидатки. Но не знам дали мога да забравя моето момче и да се влюбя в новия ми кандидат.

Много се радвам, че споделих това с вас. Даже ми олекна. Сега очаквам съвети дали да забравя момчето, което харесвах и може би продължавам да харесвам или да дам шанс на новия ученик в училище.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кфо чакаш.Тръгвай с момчето.... Покрай него и другия ще забравиш!!!

--------------------------------------------------------

Дай шанс на новото момче. Ако другото те харесваше досега щеше да действа...

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    I az taka mislq, a i si ima gaje
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Град
    варна
    така,така

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    София
    за "зубрачка" пишеш с много повторения и неясноти.

хващай новото момче след като знаеш ,че нямаш шанс с другия и спри да го мислиш.

+1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    В АдА
    Дай шанс на новото момче

Еми , по това , което са направили "приятелките" ти можеш да съдиш какви са . А за момчетата - ти избираш какво да направиш . Ако имаш симпатии към момчето , което те харесва може да му намекнеш , но ако нямаш , те съветвам да не му даваш напразни надежди или да тръгнеш с него , при положение , че нямаш чувства към него . Когато разбере , че е било така ще бъде много наранен .

С чакане мислите за него няма да избягат,пробвай с другото момче,и недей да обръщаш внимание на клюките на другите.
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Давай с новото момче

Животът е адът описан в Библията!

1-во Действай с новото момче!
    2-ро По-добре помисли за напред как ще си, че можеш да си умреш девствена...
    3-то Поздрави!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Кфо чакаш.Тръгвай с момчето.... Покрай него и другия ще забравиш!!!
    абсолютно!

Хващай се с новото момче, няма какво да му мислиш . А, относно приятелката ..
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Дай шанс на новото момче Ако не рискуваш, няма да разбереш, дали можеш да се влюбиш или не Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си