- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата?!?
Момчето с което ходите посягало ли е да ви удря ?!?
Не! (и дано не ми се случва)
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
само на майтап, поне засегаПървоначално написано от sad`cry
![]()
NEEE!!!![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
ако някога мъж ти посегне бягай.това е мойто мото и го следвайте ,ако не искате да ви мачкат цял живот ,не с 1 шамар ,а с истински бой
Ако ми беше посегнал ,със сигурност нямаше да ходя с него.
Да.Един път ме удари в рамото а после ме изрита и ме разплака а после се кефеше и се правеше пред всички и разправяше колко съм тъпа да му вярвам той разби всичките ми представи за любов и затова вече не вярвам в нея ...![]()
![]()
![]()
ДА!! Веднъж се случи момчето с което ходех и много обичах ми удари един шамар и то не на бъзик или на игра![]()
Не.
Но ме гъделичка, което го прави садист. xD
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Аз лично си закачам по някое момиче на стената и упражнявам боксьорския скил.
Иначе момче което посяга да удря момиче е глупаво и слабохарактерно. Момичето ( жената ) е животно което се бие и побеждава с думи, а не с физика :P .
В момента нямам гадже , а ако имах и ми посегне , стой та гледай ! Най-много той да си изяде някой шамар !![]()
Ох и аз много мразя такива момчета , които се мислят за готини като бият момичета . Момчето в , което съм влюбена един път се опита да ме спъне и аз се върнах , зашлевих му един шамар и той се засмя и ми се извини . Ама , ако някое момиче все още ходи с момче , което и посяга просто трябва да не е добре психически !Първоначално написано от Miss_Perfekt
Ne,Nikoga!!!!! Ako ti posegne znachi e dolno izchadie!!! Bokluk!!!![]()
Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношениеПървоначално написано от Ms.Lonely
![]()
ne nikoga .. no samo da mi posegne .. posle na nego 6te mu posegnat o6te nqkolko .. ne sym nqkoq ciganka priqtelq mi da me bie vseki den za dobyr den .. tcyk ...
Бия ги като Ивендър Холифилд Майк тайсън в мач за титлата.
В момента съм без гадже,но никога не са ми посягали.Тва е отвръщаващо.Момче,което посяга на ммиче,не е момче(поне за мен)
nems poprincip az gi nalagam teq koito haresvam na maitap kato lapetiite ponqkoga ninikoga seriozno e imalo e i bolezneni a ina4e zdravo perda6q mom4etatat no na men posgneli mi nqkoi prosto tva nee mom4e za men
Да, оба4е при нас нещата са странни и от това само се възбуждам
![]()
Робинята на Quench
НЕ,но ако го направи веднага късам отношенията с въпросното момче!
Just haters make me famous! εĭз