.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123
    to da posegne pak se obra6tam i ......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ами в момента нямам гадже, но съм имала и връзка, в която ударих едно момче... той беше мн бесен и ми отвърна, но беше мн лек, извини ми се веднага, но аз са цупих две седмици и тогава му простих....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    ..във един измислен свят..
    Не.. не ми се е случвало обаче ако стане не отговарям и аз .. падам си бойна натура

Ще посегни е ще си търси частите в dir.bg Така де отговарът ми е НЕ (е то смее ли момчето)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не, и едва ли ще се случи.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от Ms.Lonely
    Да.Един път ме удари в рамото а после ме изрита и ме разплака а после се кефеше и се правеше пред всички и разправяше колко съм тъпа да му вярвам той разби всичките ми представи за любов и затова вече не вярвам в нея ...
    Ох и аз много мразя такива момчета , които се мислят за готини като бият момичета . Момчето в , което съм влюбена един път се опита да ме спъне и аз се върнах , зашлевих му един шамар и той се засмя и ми се извини . Ама , ако някое момиче все още ходи с момче , което и посяга просто трябва да не е добре психически !
    Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношение
    Права си ! Хубаво е , че все още има такива честни хора !

Град
    Враца
    само на шега съм я удрял , не бих я ударил на сериозно
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

o0o0o toi samo da posmee ;] ne ne mi se e slu4valo i se nadqvam i za vbyde6te da e taka...a ina4e ako mi posegne imam dobyr refleks /treniram boini izkustva ot 7 godini /
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Да има късмета да направи нещо, ще му правя сървайвър на топките, ама никоя няма да оцелее.

mi za sq ne ama ako stane ne6to takova prosto nz kvo 6te staa{gospod da my e na pomo6t}

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Ms.Lonely
    Да.Един път ме удари в рамото а после ме изрита и ме разплака а после се кефеше и се правеше пред всички и разправяше колко съм тъпа да му вярвам той разби всичките ми представи за любов и затова вече не вярвам в нея ...
    Ох и аз много мразя такива момчета , които се мислят за готини като бият момичета . Момчето в , което съм влюбена един път се опита да ме спъне и аз се върнах , зашлевих му един шамар и той се засмя и ми се извини . Ама , ако някое момиче все още ходи с момче , което и посяга просто трябва да не е добре психически !
    Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношение
    Я ми го дай аз малко да го "помачкам",баси нещастника лигав.Ще посяга той... Що не ми е на мен,хаха ще го науча аз хаха...сам ще си говори...

Град
    В облаците
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Да има късмета да направи нещо, ще му правя сървайвър на топките, ама никоя няма да оцелее.
    ахахаа
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Само на шега се поступваме...

Мега фен Аватара на koalka
    Не, никога.

НЕ! и дано НИКОГА не ми се случи

xax ами не... но той заслужава понякога аз да го удрам ... поступвам го бия му два -три и излита на 500 метра от мен

Никога момче не ме е удряло! (освен на шега).
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

НИКОГА!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

s predi6noto mi gadje sew biehme s pru4ki..bazi boje.. ama to 6ot mn sse obi4ahmeee :P

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Winter Madness
    Не.
    Но ме гъделичка, което го прави садист. xD
    Хахахаха И аз съм така .. знае че имам навсякаде гъдел и постоянно ме гаделичка по някои път се бием ама само на маитап и супер леко .. все едно в забавен кадър се удряме винаги .. Но все така се обичаме :P
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

pf ako mi posegne .. prosto trqbva da zabravi za mene.. adski e grupo i netarpimo tova.. i daje da go obi4am shte mi padne v o4ite
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Не и дано не се случва ...
    You make me feel better P

Цитирай Първоначално написано от Pedigree

a ina4e on temata:samo az go biq ma leki4ko
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    до са никой не ми е посягал... да посме някой да го направи

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

ami imah edno gaje s koeto be6e mn stranno hem s eharesvahme hem ne mojehme da se traem i predi da go skusam dosta se biehme u6 na 6ega ma si be6e baq borene No nikoga ne mi se e slu4vali na seriozno , mn kofti za teb 4e toq tupak taka e napravil , qvno toi prosto ne te zaslujava zaebi go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си