- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата?!?
Не! .. Ак0 те удря значи има някакви сериозни проблеми с акъла тоя......
just a kid۵
\Първоначално написано от w0sh
MN QSNO
NALI TUK SEKI IMA PRAVO NA DUMA PODKREPQM MOM4ETO
www.impulse.bg/rastiii
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami mila ne znam ,no ako go e napravil badi digurna 4e 6te go povtoriot li4en opit ti go kazvam
Ne eSt! MoMcHe Da uDrQ MoMicHe tfA She go naprai samu nai tupiq![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
ами то нашето не е бой,а занимавкаиначе сериозно,не
![]()
someone else...
неее! ние дори и не сме се карали откакто ходим... а и да смее да ми посегне... пфффф ..![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ако говорим за шамар - не. впрочем аз съм си обещала, че пипне ли ме мъж по този начин и директно си хващам дърмите и дим да ме няма. никоя жена не бива да позволява да се гаврят така със самочувствието й и да я снижават до подобие на човек
ami nie se bori4kame no samo na maitapei samo da me prasne i zaminava :P
ina4e az imam edna priqtelka koqto go e prejivqla i taka 2 godini no v kraina smetka se razdeliha i sega dori ne mogata da se gledat !!! momi4eta ne trqbva da se ostavqte !!!
Не ми е посягал да ме удря!Защо твоя да не те е ударил?
+1 ta naistina da ne te e ydrql![]()
ha toi da me udari i... posle jiv nqma da ostane![]()
Аз мойта я бия нон стоп... сутрин... обед...вечер.... а понякога и в prime time-a...![]()
![]()
повечето момчета с които съм ходила не са ми посягали,но имаше и такива които са ме удряли не веднъж.примерно последното ми гадже никога не ме бе удряло за 7 месеца ... просто толкова внимаваше с мен .. всичко си е до момчето..
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
на сериозно не и съм сигурна че няма да го направи , но на бъзик си позволява да ме удря лекичко или да ме щипе![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ммм...не точно...Ама аз на него- да![]()
I nie sme takaПървоначално написано от {DreaM_GirL}
Na skoro v daskalo bqhme po4nali da si biem 6amari na 6ega
Ama leki de
Celiq klas ni gleda6e vse edno e vidql NLO
I vse pak be6e zabavno
No mi e kazval 4e nikoga nqma da mi posegne,a i ako iska6e do sega ,kolkoto pati sam go qdosvala da go e napravil
Gledam 4e ima6e mneniq za gadeli4kane..nie kato po4nem i stava lo6o
Az imam gadel absoliutno na vsqkade ,a toi mn obi4a da me drazni s gadeli4kane
![]()
Имам си някакъв принцип, че може всичко друго да простя, но не и да ми се посегне! Но виж... аз посягам доста често! Драскам, хапя, скубя, че понякога се изпускам и с юмруци да удрям... Общо взето хората, които най - много обичам най - често ги посинявам!![]()
![]()
![]()
![]()
ако ме беше удрял нямаше да ми е гадже
Момчето с което ходя НЕ,но 2 пъти ми се е случвало да ме удрят момчета които после са ги чупели от бой и даже 1ния ми го фанаха и ме оставиха аз да го бия хаха ама тфа вече е др въпросА според мене този който посегне на момиче е пълния боклук е така...
bube7o я фани си смали снимката в подписа... че... гледай к'во става с форума... айде с1образявай се малко...
naprao me prebi![]()
![]()
abe ne est (: shto za vapros (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
po princip sega ne sam s nikoi no ne mi se e slu4valo do sega pak i se nadqvam da ne mi se slu4ino ako na nqkoi se e slu4ilo ..
dali toi e "izbraniq" ?
![]()
In touch with life ;]
Само на майтап,не би посмял иначе...Пък и не е умопобъркан.!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Bili sme se samo na maitap![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.