- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата?!?
NE no ako nqkoga go napravi tva smisal ako ne se maitapi a me udari s sila tva 6te bade kraq za nas i za samia nego 6toto 6te go naprava na ni6to
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Никога. Удари ли ме и него ще го сполети същото. И това ще е последния път, в който ме вижда.
Не позволявам такива волности нито на майтап, нито на истина
Smile!?
Момиче се бие само с цвете, в краен случай със саксия![]()
![]()
Това беше в кръга на шегата
Нямала съм такъв човек до себе си и се радвам, ако някое момче ми посегне- няма да му остана длъжна![]()
хах само да посмее6е му разкажа играта
![]()
да посмее..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
НЕ, но ако посмее ще го разкарам моментално, въпреки че много го обичам!
хаха тва до ся не е ставало ама ако стане горкичкия няма ад знае после откъде му е дошло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОЙ няма право особено пак на момичетата !!!! както и да е нали знаете отмащението на жената
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikoga
samo e posqgal...ne me e udrql....e na 6ega nqkoe 6amar4e..ama leki4ko est...
Не би го направил. Той само да посмее, де... Светът ще му се стори тесен, и без това имам приятели, с които не са в много приятелски отношения.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ако момче удари момиче,за мен това момче не е мъж и не заслужава никоя.Потемата-Не ме е удрял,а и аз никога няма да го позволя!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Оооо не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уши ядеш ли?Първоначално написано от w0sh
The Spark
Еми само на игра, но иначе е много лошо да те удари...но ако постъпи така върни му го![]()
![]()
Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!
Преди 2-3 години беше с "голямата ми любов"![]()
Скарахме се за нещо,бяхме с приятели и той нещо ме обиди и аз му ударих шамар,след което ми заби един в лицето...
От тогава сме само на здравей-здрасти....иска да се сдобрим и още тичка подир мен...но НЕ!!!
Със сегашния само на шегичка се млатиме и понякога без да искаме се фраскаме яко,ама не е нарочно.
Иначе като сме си говорили сериозно ми е казвал,че никога няма да ме удари...и му вярвам,защото е адки свестен....![]()
epa biem se no na maitap...makar ponqkoga toi da ima zubki ot men ili az sinini ot nego![]()
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
НЕ ! А ако го направи просто слагам край на всичко , не бих му позволила да ме удари .![]()
Ако няма мозък,ше ме удари.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Аз май съм писала коментар тука .. ама ме мързеше да потърся![]()
Иначе с милото се бием на майтап преди два дена играхме на разбиване ама свърши зле 'щото без да искам го сритах в мъжкото му достойнство и сега го е страх да играем пак![]()
Ама беше жестоко 20 минути неможа да се отлепи от леглото
![]()
![]()
![]()
и сега го базикам да си сложи за следващят път броня ,че не се знай може пак там да уцеля
![]()
.. Ама си ме обича нищо ,че го заболя много
![]()
![]()
А пък ако някой се опита да ме удари ще го последва същото като на милото ама с тройно повече сила
![]()
![]()
![]()
NE ! a ako me odari posle ba6te mi trqbva da go obie![]()
! a tva da bie6 momi4e e bati idiot6tinata
![]()
![]()
![]()
С един от бившите последните ни дни заедно се удряхме на бъзик![]()
Еми на игра си 'трошим' кокалите, но сериозни баници не съм яла...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват