- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интелигентни ли са ромите?
Здравейте!Когато се прибирах от даскало в автобуса имаше една циганка.Когато автобусът спря на спирката,тя започна да рита вратата и да псува.Много ме издразни това и и казах,че с ритане няма да отвори врататаИскам да ви попитам ставали ли сте свидетели на такива работи и какво е мнението ви.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Има както глупави роми, така и умни. Всичко зависи как са израснали. Все пак има и ужасно глупави българи, но никой не прави тема за тях/нас, нали?
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
една приятелка ми разказваше че когато били в София (мианавали от там) и някакви си цигани хвърлили скъсан използван презерватив на задната седалка на автобуса (е кажете ми интелигентни ли са?!) мнението ми за ТЯХ си остава едно и също ...
По принцип не съм расистка и силно се надявам да има и свестни и образовани роми. Но за съжаление все още не съм виждала такива ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Как може да слагате всички под един знаменател?! Както има умни и глупави българи, така има и умни и глупави роми.
Може и да има, но един на двеста хиляди.![]()
Не всички са такива ,както и казаха някои...Аз познавам и свестни роми .Повечето даже,от хората които познавам са много глупави българи..така,че има ги всякакви![]()
za men li4no po4ti vsi4ki sa ednakvi /s malki izklu4eniq/
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не познавам интелигентни роми,но няма да казвам силната дума,че всички са тъпи..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Животинските им начини на живот и варварските им навици не мисля че ги правят интелигетни.Изклученята са нещо много рядко срещано...
На кви ли не изцепки съм ставала свидетелка.
Има и глупави,и умни.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Не бъркайте интелект с образование. При ромите има и умни, има и глупави. Но не може да ги наречете тъпи - не виждате ли как са си уредили живота в тая държава - безплатен ток, вода, социални помощи, без да работят ... това тъп човек може ли да го направи? Аааа?![]()
Memento moriendum esse!
ами баш интелегентни май няма много но примерно такива който си работят ии деца и дом си имат без да крадат а у стават
но иначе мне ме дразнят тея дето ровят от казаните иили някви тъпи шматки дето на по двайсет години има вече 5 деца и ги пуска по улиците да просят![]()
Във всяко стадо има няколко черни овце.В ромското стадо,обаче,белите са няколко.![]()
Ромите-интелигентни![]()
![]()
Не ме разсмивайте
Е естествено има и малки исключения
СПОРЕД МЕН интелигентността не зависи от расата, а си е до човек!
Роми, тъмнокожи... няма значение!![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Sintya
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
това е тъп въпрос...при всеки е ИНДИВИДУАЛНО...все едно,че не го знаете....като въпроса "красиви ли са българките",пр.....
someone else...
Първоначално написано от NH3
тва риторичен въпрос ли е..?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тия помияри са интелигентни толкова, колкото са интелигентни кофите за боклук, в които се ровят....
може би има изключения, но вероятността е 1/100...![]()
Хммм...по тази тема мога да си пиша с часове,ала го давам на кратко.ПОВЕЧЕТО-не са,нооо във всяко правило има изключение,както обичам да казвам.Познавам толкова тъпи,че няма накаде,обаче знам и такива,който са с акъла си повече от много българи...Ама каквото и да си говорим циганина си е циганин.Не съм расистка,но съм се убедила в това то си е заложено в кръвта.Четох някъде дори,че някаква жена си осиновила дете(българка е била) и в последствие бебенцето се оказало циганче.И при все че е отгледено от българи си,свестни хора си показало "рогата"...с други думи започнало да краде,да се бие и прочие.Вие си правете изводи,но за мен крушата не пада по-далеч от дървото!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски