- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- U GOT TO HELP ME!
dobre.. ima edno mom4e ot moq klas... koito okolo nova godina go haresvah tolkova mnogo 4e mi se e slu4valo 4ak da pla4a zaradi nego!toi ne proqvi interes (tova go razbrah ot edin moi fr[mom4e]) i rabotata e tam 4e bqhme na nqkakfo izlojenie polovinata ot klasa i s nego i s edin fr samo si govorehme imahme mn ob6ti temi za muzikata smqhme se i bqhme zaedno prez cqloto vreme daje zarqzah 2te si BEST fr [te me razbraha est] .. i nai nakraq kato svur6i tova izlojenie toi kaza "ae da ostanem nqkude malko we".. i taka az toi i 2te mi fr i o6te edin fr ... izleznahme otidohme v edin park..i pak se smqhme govorehme si .. toi se zaka4a i ne6to si lejahme na trevata i toi legna do me i t.n.![]()
![]()
i ve4e si trugvahme i toi kaza "az 6te trugvam" i ne6to stana nali i ne si trugnahme zaedno... no kakto i da e .. i dnes v 4as po himiq i BG i o6te nqkoi...me gleda6e i na 2-3 puti ni se zasekoha pogledite.. no problema tfa s pogledite e 4e stana i okolo nova godina!?!!??! i se 4uda imam li 6ans ili otnovo 6te se poftori vsi4ko....kakfo da naprava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PLZ HELP
![]()
![]()