.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да се издължа..?

Искам да ви попитам, има ли някакъв начин и какъв, за да стана по-висока? Само моля, да не ми препоръчвате игра на баскетбол.
    Мисля, че съм ниска за възрастта си и искам да се издължа малко.

Сигурно ще попитате.. на 15 съм и съм висока около 1.58 .

ммм не мисля че си мн ниска аз съм също на 15 и съм 165

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    И все пак от 1.58 до 1.65 има огромна разлика. Ти си добре, ако мога и аз да стана поне 1.65 ще е добре...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    И все пак от 1.58 до 1.65 има огромна разлика. Ти си добре, ако мога и аз да стана поне 1.65 ще е добре...
    Сестра ми е почти на 18 и е 1,58. Според мен не е лошо тва че си нисичка
    Друг начин да се издължиш освен с операция аз лично не знам.Скоро гледах за една клиника в Русия където могат да ти издължат краката до 20см но е адски болезнено ест.

Не мога да ти кажа как да станеш по-висока,но мога да ти дам съвет.
    Недей,първо не си ниска,още си на 15 имаш още да растеш.Второ имам съучченичка която е високичка и трудно си намира приятел,който външно да й утива,а и не може да носи високи обувки,а само мн ниски,просто може и да е много красива ама прилича на кобила
    А и на мен ми ми викат джобно гадже,защото съм на почти 18,а съм 162см.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

AМи аз мисля, че с болейбол или баскетбол може да си получи. Бях чела някаква статия в един вестник за някакви упражнения, които спомагат за разстежа.. Включваха най-общо казано супер протягане и в прав стоеж и с протегнати ръце нагоре опит "да хванеш" небето :P

Град
    ... Some happy place ...
    Visi na lost
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Не знам,ама на мен ми харесва повечко по-нисичкия ръст.
    Аз съм на 17 и съм 1.72 висока

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Повече от фен Аватара на plamka
    Ами яж повече храни, в които има витамини. А и от съня се расте също. Което не значи да спиш по 20 часа де Просто трябва да спиш нормално по 8 часа най - малко, но и следобедната дрямка е полезна. Не знам, друго не мога да се сетя. А и не се отчайвай едно момче от нашия клас миналата година ми беше до носа ( бях 1.56 сега съм 1.58 ), а сега е над мен с около 3-4 санта!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами имам приятелка, която е също на 15 год. и е висока точно 1.50, но честно казано аз я намирам за очарователна, не си я представям висока...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Как да се издължа..?

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Искам да ви попитам, има ли някакъв начин и какъв, за да стана по-висока? Само моля, да не ми препоръчвате игра на баскетбол.
    Мисля, че съм ниска за възрастта си и искам да се издължа малко.

Сигурно ще попитате.. на 15 съм и съм висока около 1.58 .
    Аз съм на 16 и съм 1, 55

Хехе и аз съм на 15..и сам 1.57 ама си ми е добре.. не да съм като някой кон... Хубавите неща са в малки опаковки.
    Имам Родина, имам народ,
    имам и вяра, имам живот.
    Имам надежда, имам съдба,
    имам куража за тая борба.

Играй по-често волейбол и се изтягай сутрин веднага като станеш. Аз с това се издължих малко
    Some things are better left unsaid!

kalcii&sport?ako ne te murzi za basketbol ili woleibol opredeleno sled wreme shte ima widimi rezultati moje da opitash i noshtem da spish izprawena ili izpunata taka hrushtqlite koito se nabiwat ot tejestta ti prez denq shte se razguwat po lesno

mda lesno moje da se stimulira rasteja osobeno na twoqta wuzrast do kolkoto znam,no ne sym sigoren momichetata rastat do 18 godini,no pyk ti qwno imash oshte wreme i si wyw fazata w koqto se drupwa nai burzo i lesno nablqgai na napitki i hrani s kalcii primerno mlqko i mlechnite produkti razbria se suchetano s nqkakyw wid sport za predpochitane s rqzko razstqgane za da ne ti se lepwa pogulnatoto na kilogrami,ana wisochina:) uspeh

Аз пък искам да съм малко по- ниска.. то не че съм много висока, де...
    Няма перфектни хора, ако питаш мен не се тормози изобщо за това и се радвай на тялото си. Някои биха го взели за сладко, че си нисичка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    In Devil's Castle
    ами високи обувки...иначе каза,че не ти се играе...ама аз познавам хора,които играят и пак са ниски.иначе аз съм на 17 и съм 1.74...и понякога ми се струва,че по-хубаво е да си нисък..ама си се харесвам така.
    someone else...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Малеее аз като бях на 13 бях толкова висока.Ми играй волейбол,сега за друго не се сещам.

аз съм на 15 и съм 160..
    ама по хубаво нисък отколкото като някой жираф..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    аз съм на 15 и съм 160..
    ама по хубаво нисък отколкото като някой жираф..
    prawa si
    a po hubawo li e nisyk ot kolkoto wisok?

Като бях на 15-16 бях някъде около 159 не си спомням Сега съм на 20 и съм 162 ... малко ми е кофти че повечето 15-16 годишни са с най-малко глава над мен, но пък от др. страна наистина е по-добре да си по-нисичка (т.нар. миньончета), отколкото както каза KiSs_mY_LiPs :"като някой жираф"

az sum 1.700 ama mislq 4e e poq ko da si minion4e ...mn po sladko e

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Харесвай се такава каквато си! Много момичета искат да са с твоя ръст.Няма от какво да се притесняваш.

Връзваш се с главата надолу за едно дърво и висиш ...... Бъди такава каквато си!!!

JUST DANCE!!

Растежа е свързан с телосложението на човека и с гените му... Но ако много искаш да се издължиш не е нужно да играеш баскетбол а да клякаш, скачаш и да висиш на лост ОБАЧЕ ако искаш да има ефект трябва да си постоянна и упорита!
    Успех...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си