- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hora pls kaje te mi ko da praa!!!!!!!
az sam na 14 godini i gadjeto mi e na 9 i poluvina az sam mn golqma razvratnica i go karah da me 4uka ama toi neiska6e 6oto mu be6e mn malka pi6kata i az go zaklu4ih na tavana i mu kazah da se sable4e ina4e 6e mu na6okam repata i toi se sable4e o mu vikam da po4ne da si bie 4ikii i toi po4va nema kade da hodi i az kato mu naletqh i po4vame da se ebeme i toi posle kaza na tehnite 4e sam go iznasilila i pole go prebih i te zavedoha delo sre6ty men doidemi prizovkata i se 4uda kak da kaja na na6te molqvi kajete mi ko da praa
Ходи го наеби пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...и като се събуди отвита ли беше ?
Kill yourself.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
И като се събуди - прозореца отворен.
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Save the planet, kill yourself. (za da sme izcherpatelni)Първоначално написано от Winter Madness
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Нещо много филми гледаш...
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Da beshe doshla pri men da me iznasilish. Az nqmashe da se oplacha.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
О, Алеандра Кончеса Хосе-Марин Ибрахим Йелдъз, пак ли не си пи хапчетата?
И тя полудя от сифилиса...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Възглавницата м/у краката с чершафа се завива да не я гледатПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
т.11 от Правилника!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.