- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета и момичета,моля за съвети!
Добре,проблема е следния-имам 22 дена да се запозная с едно момче,което е моето училище.Ще кажете да деиствам направо,но не мога,защото детинско или-не ме е срам!За това ме интересуват други начини!
И защо пък точно 22 дена?![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ако си мъж за теб не трябва да има други начини.
но очевидно не си.....
Малко е скучно така, но все пак - може да намериш GSM номера му и да му пишеш смс от ''тайна обожателка'' ... не знам, нещо такова.![]()
Жалко, че те е срам, но въпреки това ако решиш да се престрашиш и да идеш да се запознаеш с него това ще е най-добрият вариант![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Nakarai nyakoi tvoi poznat/poznata da se zapoznae s nego i da go zavede na kafe ili kakvoto ti hrumne tam s teb i primerno oshte 2-3 choveka... tam si se zapoznai spokoino s nego. Nishto obvyrzvashto - pet-shest choveka ste na kafe zaedno... po princip bi trybvalo da ima i po-dobri resheniya, ama za momenta sym blokiral nad moi si problem![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
да, това може би е по-добра идея![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
отиваш и му казваш фанах се на бас за 50 кинта, че за 22 дена трябва да те фана за гадже ако си навит делим на половина![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защото май е абитюрент! Прав ли съм ?Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
е па щом те е срам...пробвай да научиш повече неща за него от общи познати и се навъртай повече около него..,за да имаш възможност да общувате..Първоначално написано от Angel Pixi
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
И кво балът му да не е на 1-ви май?Първоначално написано от NightGuardian
Най-добре такаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ama taka e s 25 leva nazadПървоначално написано от CuRly Doll
Pyk ako e nyakoi kato men, samo shte se usmihne i shte si podmine vse edno e vidyal kloun v cirk...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
mi kato te e sram 6e sedi6 bez mom4eto![]()
Takazarvo sam momi4e i to4no za tova tuk stava duma za MOM4E i vtoro 22 dena,za6toto zavar6vam na 21mai,a toi e s godina po-malak!
неска сме 9 има бая повече от 22 дена, не искаш ли да земеш мене на балПървоначално написано от Angel Pixi
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Опитай се да го хванеш,докато е сам.Аз съм момче (и съм много срамежлив) и хич не ми е комфортно,като се запознават с мене пред приятели.Но когато съм сам няма мърдане![]()
Така че може да го издебнеш- изненада за пича !![]()
Недей че имам опит но на мене не ми и отказаха де ...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
А по темата казваш си не ми пука и отиваш
Я разкажи за твоя опит, че ми стана интересно.Първоначално написано от Miss_Perfekt
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Направи се нещо на отнесена,бутни се в него,или се направи ,че се спъваш от него...или тва за баса е добро![]()
Ми начи харесвах си едно момче и щот аз не съм особено от срамежливитеПървоначално написано от LadyDi
отивам бутам го с него имаше трима и му казвам - абе пич виж ся много си сладак и се хванах на бас за 50 кинта че за една седмица ше ми станеш гадже ако се съгласиш делим на половина
![]()
и ония до него викат - ооо и той вика - о аз няма да се дърпам излезнахме на кафе после на диско и той наистина ми стана гадже
![]()
Първоначално написано от tuzaro
e tva e 4oveka e prav
www.impulse.bg/rastiii
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Трябваше да уточняваш, че сме АПРИЛ...Първоначално написано от tuzaro
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
пепар спрей докато е под влияние го пъхаш в човала и е готов. После вадиш в тенджарата ,дотамяваш по сол и като заври добавяш блашното.