- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Изгониха Иван!!!!
Първоначално написано от be_true
![]()
Именно,но затова 90% от 'младото поколение' я използват.
![]()
А ти измисли ли нещо друго да ми кажеш?
<>кои са хората които биха гласували с отрицателен вот?
**тези,които не харесват иван, не го понасят, мразят да го гледат...
<>тогава те дали изобщо гледат мюзик айдъл
**не
<>тогава как знаят, че има такова гласуване, за да гласуват
**---- (не се знае)
<>а дали наистина 60% от населението мрази иван
**не,нали 55% са гласували за него в надпреварата с останалите участници,които са получили много по-малко смс-и от него
<>и все пак, кои хора биха гласували ПРОТИВ Иван?
**предимно по-възрастните, мнозинството от тийнейджърите го харесва
<>40-50-годишните българи дали си нямат други проблеми, та се занимават с иван, дали са презадоволени с пари, за да ги дават за смс-и. не си представям някоя средо богата лелка (по бг стандарт направо бедна) да си дава парите не за друго, а за смси
**-----
<>е,кои тогава бяха 60-те процента. не са тийнейджъри, не са и по-възрастните...
като е Мюзик Айдъл защо ни занимават със сапунката "ПламенчитУ и ДениславчУ "А???????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Първоначално написано от puppy
Именно!!!![]()
ami i ivan i dr pedal trqa6e da si trygnatПървоначално написано от the sad girl
0о0о бе сега що говорите за Денислав а?Иван си тръгна да не би да завиждате че Денислав остана а ониа Иван си тръгна
![]()
![]()
![]()
тея пък са....Първоначално написано от the sad girl
пламена пита денислав ще му липсва ли и след 3 секунди вече се хили като ненормална. театър ли играят, кво? някой от вас говори ли така с гаджето си. или се лигавите с лигавите неща и сте сериозни със сериозните или...
не бях най-голямата фенка на иван, просто ми беше интересен, а за гласа просто няма какво да казвам - пее най-добре от всички, не напразно е бил пръв в някаква академия(забравих каквабеше) и то с оперно пеене
А бе...стига с тая завист!Първоначално написано от cold_arrow
Само с това ли се аргументирате, че Денислав(а) е готин(а)?!
Това ли ви е единствения начин да ни го докажете?!
Какво имам да му/й завиждам на Денислав(а)?!
Да не би да пее божествено, да не би да е много красив(само го вижте на кастинга миналата година)?!
ne zavijdame a prosto ako si zabelqzal(a) denislav e tup nemoje edno izre4enie da postroi bez da se povtarqt 338439940 dumi v nego.... ivan kakuvtoi da e ima akul v glavata si i opredeleno e po-umniqt ot dvamata (gre6ka opredeleno toi e umniqt!)Първоначално написано от cold_arrow
Първоначално написано от cold_arrow
НЕ!!!!!!!!!!! НЕ завиждам!!!!! Въпроса ми беше елементарен и е провокиран от това че казвате че тва било музикално шоу и трбвало да се пее и т.н е топгава за кво ме занимават с Денислав И Пламена ааа???? Kво ме интересува мен дали той е девственр дали вече не ер дали са вечеряли заедно Кво ме грее мен ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Не ме боли хуя !!!Първоначално написано от karit0
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от the sad girl
забелязахте ли, че на 70% от въпросите, които му бяха(на денислав) зададени от журито, отговорът беше: "Абсолютно!" поне по едно време така ме дразнеше... на умен ли се прави, като използва по-дълга думаПървоначално написано от lov3m3
![]()
Ти сега ли го разбра тва с конкуренциятаПървоначално написано от the sad girl
И да,тва с вот-на на Денислав и Стоян беше супер тъпо. В крайна сметка никой "не знаеше",че тази вечер ще има вот само за и против Иван и това,че имаше такъв вот не трябваше да пречи на старата програма-а именно да си има война на гласовете. Абе не ми се киментира. Опосумите са толкова прозрачни вече,че им се разбира всеки ход предварително
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
за едното шоу оставиха оня циганин с песента на марая кери, сещате ли се, ония с оранжевото горнище... дето не можеше нито да говори, нито да чете, какво остава за пеене. иван можеше и да не спечели, но е факт, че вдигаше рейтинга
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
В днешно време българина се кефи повече на простотията отколкото на изкуството. Не казвам че Иван е простак, но съм съгласен с журито и другите, че Той(Иван) се държеше като глупендер. Журито му даде няколко шанса да се промени, но той не се възползва от тях. Да, има глас и неслучайно заради това влезе във финалната 13-ица
Вярно е и че в Мюзик Айдъл се цени ПЕЕНЕТО а не ПОВЕДЕНИЕТО, но си има морални правила и мярки. Както (не)сте забелязали, Тома също се лигавеше на няколко места, но не в комерсиални количества. Иван и Андрей също. Те се лигавеха, когато е удачно да се лигави. Но Иван е направо апогей на лигата!!!
Той ми напомня за Найден от ББ1. Найден нямаше глас, но правеше идиотщини на поразия. И когато направи ной-голямата глупост, зрителите го изгониха. Така е и при Иван. Не дойде на концерта в понеделник и ето го...аут.
Да кажем, че ме приемат на работа в някоя добре заплащаща фирма, а аз се лигоча като Иван. Няма ли да ме изритат? Да, всеки им аправо да се лигочи, но да се лигочи с мярка!!!
Денислав по-ме кефи от Иван. Дано Най-големия си е взел поука...
Време беше!
Some things are better left unsaid!
Изгонването на Иван беше ужсно нечестно! Когато някой от защитниците му се опитваше да каже нещо смислено и да го защити,той моментално беше прекъсван или обиждан. Иван не можеше да се защити,а възможност някой друг да каже нещо добро за него изобщо нямаше... На клипчетата показваха само лошото от неговият характер. И защо изобщо трябваше да има такива клипчета? Това да не е Биг Брадър!? Нали ужесточено защитават тезата,че това било музикално шоу,не театър ?! Тогава къде им е работата да дават какво казал Иван,как се държи в хотелската си стая и защо обидил Фънки... Дори опосумите дето твърдяха,че са безпристрастни си личеше как са срещу него... Просто нямам думи-толкова са прозрачни милите!!! А Иван...той просто си знаеше,че ще си тръгне. Злобните айдъле не спираха да съскат срещу него...и не защото им пречи с поведението си,а защото беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ !!!!! Както и да е. Нали го изгониха долните злобари-сега гледайте "сладкия неустоимия" ДеСнислав...
ПП Аз повече няма да гледам Мюзик Айдъл!
ПП2 Това,което казаха за Миро и че никой не го гледа беше супер неуместно! От утре вярвам,че зрителите на Миро ще са повече от тези на Мюзик Айдъл...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Абе,че изгониха Иван е факт,както и че прекали с държанието си наистина,но въпреки това беше забавенпък какво сте му харесали на този Тома...пълен смешник... може да пее ли ? да,по точно може да ръмжи .. ае тези металските знам ги .. и тос ще ти бъде идол.. да беееееее.. ае вижте те,щом Пламена изгониха,замислете се каква мишка ще спечели,защото хората не избират по глас както и трябва да е ами по симпатия.Мога да ви кажа,че поне 80% от зрителите изгониха Пламена от завист,че е с Денислав, не и симпатизираха и не гласуваха за нея,затова тя си тръгна..и наистина е жалко това!..Хиляда пъти ги връщаха тези Ани и Марии.. ми с какво те са по-добри от Елена и Пламена ми освен с викане , толкова напрягане да си извадят гласа и грозно излъчване с нищо друго....Този идол е пълна боза и това е ...........
![]()
Ама то от километри им личеше, че искат да си тръгне.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Всичко, което козваш си е пълната истина...
То вече няма какво да се гледа в това "шоу"![]()
![]()
![]()
Абе,мила,къде пише,че Music Idol е шоу?!Първоначално написано от *Звездичка