.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 141
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Aз гласувах против И той си тръгна Сега ще мога да гледам едно истинско и сериозно музикално шоу ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    пекан
    Няма такава дума в българския език.
    Именно,но затова 90% от 'младото поколение' я използват.
    А ти измисли ли нещо друго да ми кажеш?

<>кои са хората които биха гласували с отрицателен вот?
    **тези,които не харесват иван, не го понасят, мразят да го гледат...
    <>тогава те дали изобщо гледат мюзик айдъл
    **не
    <>тогава как знаят, че има такова гласуване, за да гласуват
    **---- (не се знае)
    <>а дали наистина 60% от населението мрази иван
    **не,нали 55% са гласували за него в надпреварата с останалите участници,които са получили много по-малко смс-и от него
    <>и все пак, кои хора биха гласували ПРОТИВ Иван?
    **предимно по-възрастните, мнозинството от тийнейджърите го харесва
    <>40-50-годишните българи дали си нямат други проблеми, та се занимават с иван, дали са презадоволени с пари, за да ги дават за смс-и. не си представям някоя средо богата лелка (по бг стандарт направо бедна) да си дава парите не за друго, а за смси
    **-----
    <>е,кои тогава бяха 60-те процента. не са тийнейджъри, не са и по-възрастните...

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    като е Мюзик Айдъл защо ни занимават със сапунката "ПламенчитУ и ДениславчУ " А???????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

всичко беше нагласено

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    <>кои са хората които биха гласували с отрицателен вот?
    **тези,които не харесват иван, не го понасят, мразят да го гледат...
    <>тогава те дали изобщо гледат мюзик айдъл
    **не
    <>тогава как знаят, че има такова гласуване, за да гласуват
    **---- (не се знае)
    <>а дали наистина 60% от населението мрази иван
    **не,нали 55% са гласували за него в надпреварата с останалите участници,които са получили много по-малко смс-и от него
    <>и все пак, кои хора биха гласували ПРОТИВ Иван?
    **предимно по-възрастните, мнозинството от тийнейджърите го харесва
    <>40-50-годишните българи дали си нямат други проблеми, та се занимават с иван, дали са презадоволени с пари, за да ги дават за смс-и. не си представям някоя средо богата лелка (по бг стандарт направо бедна) да си дава парите не за друго, а за смси
    **-----
    <>е,кои тогава бяха 60-те процента. не са тийнейджъри, не са и по-възрастните...

Именно!!!

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    като е Мюзик Айдъл защо ни занимават със сапунката "ПламенчитУ и ДениславчУ " А???????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????
    ami i ivan i dr pedal trqa6e da si trygnat

0о0о бе сега що говорите за Денислав а? Иван си тръгна да не би да завиждате че Денислав остана а ониа Иван си тръгна

тея пък са....
    пламена пита денислав ще му липсва ли и след 3 секунди вече се хили като ненормална. театър ли играят, кво? някой от вас говори ли така с гаджето си. или се лигавите с лигавите неща и сте сериозни със сериозните или...
    не бях най-голямата фенка на иван, просто ми беше интересен, а за гласа просто няма какво да казвам - пее най-добре от всички, не напразно е бил пръв в някаква академия(забравих каквабеше) и то с оперно пеене

v nachaloto ne mi beshe mn simpatichen,no posle zapochna da mi haresva mnogo,no za jalost si trygna i vse pak spored men vsichko e scenarii

Just laying on the beach and having fun...

Град
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    0о0о бе сега що говорите за Денислав а? Иван си тръгна да не би да завиждате че Денислав остана а ониа Иван си тръгна
    А бе...стига с тая завист!
    Само с това ли се аргументирате, че Денислав(а) е готин(а)?!
    Това ли ви е единствения начин да ни го докажете?!
    Какво имам да му/й завиждам на Денислав(а)?!
    Да не би да пее божествено, да не би да е много красив(само го вижте на кастинга миналата година)?!

Град
    Jamaica
    ne zavijdame a prosto ako si zabelqzal(a) denislav e tup nemoje edno izre4enie da postroi bez da se povtarqt 338439940 dumi v nego.... ivan kakuvtoi da e ima akul v glavata si i opredeleno e po-umniqt ot dvamata (gre6ka opredeleno toi e umniqt!)

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))

НЕ!!!!!!!!!!! НЕ завиждам!!!!! Въпроса ми беше елементарен и е провокиран от това че казвате че тва било музикално шоу и трбвало да се пее и т.н е топгава за кво ме занимават с Денислав И Пламена ааа???? Kво ме интересува мен дали той е девственр дали вече не ер дали са вечеряли заедно Кво ме грее мен ????
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Re: Изгониха Иван!!!!

Цитирай Първоначално написано от karit0
    Смятате ли че беше честно?И само заради шоуто,което прави ли трябваше да остане?

Исках да останеееее
    Не ме боли хуя !!!

Град

НЕ!!!!!!!!!!! НЕ завиждам!!!!! Въпроса ми беше елементарен и е провокиран от това че казвате че тва било музикално шоу и трбвало да се пее и т.н е топгава за кво ме занимават с Денислав И Пламена ааа???? Kво ме интересува мен дали той е девственр дали вече не ер дали са вечеряли заедно Кво ме грее мен ????
    =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    ne zavijdame a prosto ako si zabelqzal(a) denislav e tup nemoje edno izre4enie da postroi bez da se povtarqt 338439940 dumi v nego.... ivan kakuvtoi da e ima akul v glavata si i opredeleno e po-umniqt ot dvamata (gre6ka opredeleno toi e umniqt!)
    забелязахте ли, че на 70% от въпросите, които му бяха(на денислав) зададени от журито, отговорът беше: "Абсолютно!" поне по едно време така ме дразнеше... на умен ли се прави, като използва по-дълга дума

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    аз исках да остане но това е и за всички стана ясно, че искат да вземат парите от СМС-ите. И 2 неща които искам да кажа още :
    1. Най-тъпото е , че всички Идоли плюят по него не защото ги дразни, а само защото им беше НАЙ-ГОЛЯМАТА конкуренция
    2. Защо след като правилата са за всички не изгониха за който има най малък вот

ПП: знам, че мн хора ще почнат ся да дрънкат некви работи за моето мнеие, но то си е лично мое, все пак имам право на такова
    ПП2: забелязахте ли, че на повторенията от понеделник, беквокалистките дори не станаха от столчетата си, а си седяха най- спокойно
    Ти сега ли го разбра тва с конкуренцията И да,тва с вот-на на Денислав и Стоян беше супер тъпо. В крайна сметка никой "не знаеше",че тази вечер ще има вот само за и против Иван и това,че имаше такъв вот не трябваше да пречи на старата програма-а именно да си има война на гласовете. Абе не ми се киментира. Опосумите са толкова прозрачни вече,че им се разбира всеки ход предварително
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

за едното шоу оставиха оня циганин с песента на марая кери, сещате ли се, ония с оранжевото горнище... дето не можеше нито да говори, нито да чете, какво остава за пеене. иван можеше и да не спечели, но е факт, че вдигаше рейтинга

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    аз исках да остане но това е и за всички стана ясно, че искат да вземат парите от СМС-ите. И 2 неща които искам да кажа още :
    1. Най-тъпото е , че всички Идоли плюят по него не защото ги дразни, а само защото им беше НАЙ-ГОЛЯМАТА конкуренция
    2. Защо след като правилата са за всички не изгониха за който има най малък вот

ПП: знам, че мн хора ще почнат ся да дрънкат некви работи за моето мнеие, но то си е лично мое, все пак имам право на такова
    ПП2: забелязахте ли, че на повторенията от понеделник, беквокалистките дори не станаха от столчетата си, а си седяха най- спокойно
    Ти сега ли го разбра тва с конкуренцията И да,тва с вот-на на Денислав и Стоян беше супер тъпо. В крайна сметка никой "не знаеше",че тази вечер ще има вот само за и против Иван и това,че имаше такъв вот не трябваше да пречи на старата програма-а именно да си има война на гласовете. Абе не ми се киментира. Опосумите са толкова прозрачни вече,че им се разбира всеки ход предварително

В днешно време българина се кефи повече на простотията отколкото на изкуството. Не казвам че Иван е простак, но съм съгласен с журито и другите, че Той(Иван) се държеше като глупендер. Журито му даде няколко шанса да се промени, но той не се възползва от тях. Да, има глас и неслучайно заради това влезе във финалната 13-ица

Вярно е и че в Мюзик Айдъл се цени ПЕЕНЕТО а не ПОВЕДЕНИЕТО, но си има морални правила и мярки. Както (не)сте забелязали, Тома също се лигавеше на няколко места, но не в комерсиални количества. Иван и Андрей също. Те се лигавеха, когато е удачно да се лигави. Но Иван е направо апогей на лигата!!!

Той ми напомня за Найден от ББ1. Найден нямаше глас, но правеше идиотщини на поразия. И когато направи ной-голямата глупост, зрителите го изгониха. Така е и при Иван. Не дойде на концерта в понеделник и ето го...аут.

Да кажем, че ме приемат на работа в някоя добре заплащаща фирма, а аз се лигоча като Иван. Няма ли да ме изритат? Да, всеки им аправо да се лигочи, но да се лигочи с мярка!!!

Денислав по-ме кефи от Иван. Дано Най-големия си е взел поука...

Време беше!
    Some things are better left unsaid!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Изгонването на Иван беше ужсно нечестно! Когато някой от защитниците му се опитваше да каже нещо смислено и да го защити,той моментално беше прекъсван или обиждан. Иван не можеше да се защити,а възможност някой друг да каже нещо добро за него изобщо нямаше... На клипчетата показваха само лошото от неговият характер. И защо изобщо трябваше да има такива клипчета? Това да не е Биг Брадър!? Нали ужесточено защитават тезата,че това било музикално шоу,не театър ?! Тогава къде им е работата да дават какво казал Иван,как се държи в хотелската си стая и защо обидил Фънки... Дори опосумите дето твърдяха,че са безпристрастни си личеше как са срещу него... Просто нямам думи-толкова са прозрачни милите!!! А Иван...той просто си знаеше,че ще си тръгне. Злобните айдъле не спираха да съскат срещу него...и не защото им пречи с поведението си,а защото беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ !!!!! Както и да е. Нали го изгониха долните злобари-сега гледайте "сладкия неустоимия" ДеСнислав...

ПП Аз повече няма да гледам Мюзик Айдъл!

ПП2 Това,което казаха за Миро и че никой не го гледа беше супер неуместно! От утре вярвам,че зрителите на Миро ще са повече от тези на Мюзик Айдъл...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Абе,че изгониха Иван е факт,както и че прекали с държанието си наистина,но въпреки това беше забавен пък какво сте му харесали на този Тома...пълен смешник... може да пее ли ? да,по точно може да ръмжи .. ае тези металските знам ги .. и тос ще ти бъде идол.. да беееееее.. ае вижте те,щом Пламена изгониха,замислете се каква мишка ще спечели,защото хората не избират по глас както и трябва да е ами по симпатия.Мога да ви кажа,че поне 80% от зрителите изгониха Пламена от завист,че е с Денислав, не и симпатизираха и не гласуваха за нея,затова тя си тръгна..и наистина е жалко това!..Хиляда пъти ги връщаха тези Ани и Марии.. ми с какво те са по-добри от Елена и Пламена ми освен с викане , толкова напрягане да си извадят гласа и грозно излъчване с нищо друго....Този идол е пълна боза и това е ...........

Град
    Изгонването на Иван беше ужсно нечестно! Когато някой от защитниците му се опитваше да каже нещо смислено и да го защити,той моментално беше прекъсван или обиждан. Иван не можеше да се защити,а възможност някой друг да каже нещо добро за него изобщо нямаше... На клипчетата показваха само лошото от неговият характер. И защо изобщо трябваше да има такива клипчета? Това да не е Биг Брадър!? Нали ужесточено защитават тезата,че това било музикално шоу,не театър ?! Тогава къде им е работата да дават какво казал Иван,как се държи в хотелската си стая и защо обидил Фънки... Дори опосумите дето твърдяха,че са безпристрастни си личеше как са срещу него... Просто нямам думи-толкова са прозрачни милите!!! А Иван...той просто си знаеше,че ще си тръгне. Злобните айдъле не спираха да съскат срещу него...и не защото им пречи с поведението си,а защото беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ !!!!! Както и да е. Нали го изгониха долните злобари-сега гледайте "сладкия неустоимия" ДеСнислав...

ПП2 Това,което казаха за Миро и че никой не го гледа беше супер неуместно! От утре вярвам,че зрителите на Миро ще са повече от тези на Мюзик Айдъл...
    Ама то от километри им личеше, че искат да си тръгне.
    Всичко, което козваш си е пълната истина...
    То вече няма какво да се гледа в това "шоу"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка

Ама то от километри им личеше, че искат да си тръгне.
    Всичко, което козваш си е пълната истина...
    То вече няма какво да се гледа в това "шоу"
    Абе,мила,къде пише,че Music Idol е шоу?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си