- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Изгониха Иван!!!!
Права си,не е шоу-цирк еПървоначално написано от psihqsala
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Е стана нещо нормално.. по тоя начин той подронваше авторитета на предаването,а никой нормален човек няма да го допусне![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ИСТИНАТА -
"Иван Ангелов :истинските ми проценти са : 79% за мене 21% против мене ама ми казаха че защото всички от екипа ме мразят ще мми платят 1000 лв. да си трая/Ма са че го раздухам навсякъде."
Който ще-да не вярва...Прав му път...[/i]
Bg NaTiOlNaL VoLLeYBaLL TeAm - 4eVeR!!!
Невярно. Точно тази която го защитаваше не млъкна и не изслуша другите, които искаха да кажат нещо. Показваха само лошото --ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДОБРО. Показваха го за да видят здрителите дали трябва да си тръгне или не. Иначе можеха да си го изгонят без проблем ,защото е нарушил клаузите в договора с продуцентите. Хората бяха безпристрастни, щом си усетила че са против него -браво, много ясно че ще са против него, ако някой те обижда, прекъсва ти работата, пречи ти и тн. и тн. ти обичаш ли го? Той им пречи на репетициите и тн, затова бяха против него... Както видя той не е фаворита...Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Това, че го изгониха далеч няма да свали рейтинга, та той даже не пееше на последния концерт.
Излез от филма
За Ralsss..... да нормално е да каже такова нещо, все пак трябва да се защити от унижението, което претърпя
The Spark
Първоначално написано от Sashakiss
няма място за сравнение...едно "момченце", визирам Денислав, сравнено с човек, завършил оперно пеене в Музикална Академия...все едно, Иван искаше реклама и я получи...продуцентите на Мюзик айдъл получиха достатъчно пари от СМС-и...а повечето са доста лоши актьори и сценария личи толкова, че ми се плаче
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз само не разбрах, след като той през цялото време се ебаваше с конкурса (щото няма какво да се лъжем, този конкурс е създаден за сейр на нас, зрителите, а не да създава някакви звезди и той отлично го знае за разлика от другите) и беше повече от ясно, че напоследък особено прекалява с държанието си, заради което ще е изгонен, та защо изобщо беше този цирк с смс-ите? Казват, че изгонилите Иван били 100 хиляди, а сигурно още поне 50-60 хиляди смс-а има в негова подкрепа, а това за един ден си е пара откъдето и да го погледнеш. Повториха на 100% ситуацията с Найден и Гроши от Биг Брадър, които пък от своя страна Иван имитираше. Или иначе казано - знаеха си, че ще го изгонят, решението беше взето, но що да не си направят странична пара от смс-и? А и това със защитниците ми се вижда малко странно, а и ме препраща към бащата на риалитата и най-успешно реализиралия се риалити формат в България - Биг Брадър, а все пак поне принципно концепцията е друга. А и с поканването на тази Стела от Голямата уста си вкараха страшен автогол, защото тя, Руслана Попова и Диди Дрингова са трите най-устати жени в България.![]()
Левски шампион але але!
^по този повод, чух твърдение, че Иван прави синтез на поведението на Кембъла (лека му пръст, беше страхотен) и Азис и сега някакси осъзнавам, че доста му пасва това определение
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
В това предаване не се търсят таланти,а се манипулират зрители на който им се вземат парите само за неска в това шоу Music Idol 2 събра сума от преблизително 165 000 лв.Не им вярвам за вотовете даже не ги и показват![]()
Ако наистин търсеха музикални таланти те щяха да минат през гласовете на компетентното жури,а не през народ състоящ се от тинейджъри на възраст 12-17 год.повечето от които надали знаят кога една песен е испята без грешки,какво е право пеене или вибрато,какво е октава,или какво е мъжор,тенор,баритон и бас или фалцетно пеене. Музиката наистина не е лесна за хора,които нямат понятие.
А относно Иван немога да кажа много,освен,че е забавен на моменти друг път пък е досаден,причината в това да го мразят е заради държанието му,незнам каква е причината за неговото отпадане,но наистина е жалко.Според мен всичко е заради парите или може би просто не му се оставаше,но въпреки това приятен човек
ИЗВОДЪТ Е,ЧЕ ЕМАНЦИПИСТИТЕ НЕ СА ЖАЛАНИ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВОТО ЗА ГОДИНИ И ВЕКОВЕ НАПРЕД.![]()
da se maha no ako i denislav ishanel gi mahnat i az nqma da go gledam az ivan ne go haresvam i ste mnogo smeshni kato kazvate nqma da go gledate music idol kato lapenca ne go gledaite we pffffffffff ave tapa rabuta qd me e samo za plamena neznam samo da ne izgonqt denislaav i shanel 4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми надвикваха се,нормално! Стела вземе думата-веднага я прекъсват,Деси вземе думата-веднага я прекъсват... А пък за Кошлуков да не говориме точно той ли за морал говори... И тая простотия дето я изръси,че това си беше чиста обида в ефир. А че журито и залата му ръкопляскаха вече няма да го коментирам-уж искат да изгонят простотията,а същност какво правят... Простака Иван си седеше кротко и тихо и слушаше простотията на Кошлуков...Първоначално написано от 5StaR
Да,можеха да го изгонят още в Понеделник,но нали трябва парички да се трупат![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми Абсолютно щом другите Айдъли са длъжни да направят концерт....Що па той да е привигирован като е тъпа смотана лигня...БРАВО НА МЮЗИК АЙДЪЛ...![]()
Entombed For live
стига сте се напиняли за тоя селянин бе![]()
Беше супер тъпа и безмислена постъпка...И е ясно,че го направиха нарочно...В никакъв случай няма да гледам хубавичкия Денислав,щото горкия много е зле...Вече няма нищо особено за гледане в тва "сууупер" предаване...
Повече няма да коментирам...
Let the beats control your soul...
Ами то всичко си има граници,каквото и да казвате той прекали не може да се отрече.А ето и едно неизлъчвано видео за него цък
Той сам си го направи... те се чудиха само как да го изгонят...
Първоначално написано от kuklichka_bg
xaaaaxaxaxaxaxaxaax ti sama si protivore4i6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trugnala da se izkazva za "lapencata"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ivan be6e nqkaksi razli4en .. i vsi4ki znaqt 4e VSI4KO e scenarii ... vsqka duma na ivan sled kato go prieha e scenarii .... i tva 4e go izgoniha su6to be6e naglaseno ... A za denislav prosto nqmam dumi ewasi selskiq feshan i e nqkuf super nadut i super smotan
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ето че пак забърквате Денислав.Да!пее много по-добре от оня идьот.Не го ли видяхте като взе да пее акапелно песента на Massari .. ебати и идьота.Радвам се че го изгониха и според мен нищо не беше нагласено.Може да има хора които го харесват но и 100% има такива които искаха да го изгонят.Те натделяха !
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Изгонихааа гооо.![]()
![]()
Супер.
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Денислав пеел по-добре от Иван?!Първоначално написано от Gabriela_
![]()
Ти не се чуваш...![]()
П.П.Като в подписа си пишеш кога се пише "и" и "й", поне се научи да пишеш и идиот...![]()
![]()
Разочарована съм от Music Idol и от екипът им. Всичко беше нагласено..100 % съм сигурна, че повечето гласували са дали вота си Иван да остане, те го изкараха, че 63,5% искали той да си тръгне, а 36,5%. да остане, по скоро точно обратното е било в действителност. И щом държанието му не било допустимо, защо не го изгониха веднага, а оставиха всичко за сряда, естестненно, че смс-сите бяха по-важни и след като гласуваха сумати и хора го изгониха...
Първоначално написано от *Звездичка
1-во.
Може би нито ти,нито аз разбираме толкова от музика ... вместо да спорим за това кой пее по-добре,се замисли какво казва журито по въпроса.
2- Много добре знам как се пише думата идИОт , просто на компа се е преебал българския език и пиша с тази програма- : http://kirilica.free.bg/ на която като напишеш ''и'' и ''о'' ти излиза '' ьо'' ... Недей да ме учиш на правопис,моля те![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от Gabriela_
Ами...аз журито слушам.
Те винаги са казвали, че Иван има много хубав глас, но го пропилява.
Не на Иван казаха, че пее фалшиво!
Иван е бил пръв по успех в Консерваторията...
Според мен това е достатъчно, а за теб?
П.П.Извинявам се за забележката, щом е по такива причини, но ми писна от неграмотни хора...![]()
Вие па кво толко се вживявате за някво шоу?!,нали не го печелите вие,нали не го печели някой ваш познат,тогава ква е файдата само да спорите толко много ... станало е вече,нищо не можете да променитеее