.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Изгонването на Иван беше ужсно нечестно! Когато някой от защитниците му се опитваше да каже нещо смислено и да го защити,той моментално беше прекъсван или обиждан. Иван не можеше да се защити,а възможност някой друг да каже нещо добро за него изобщо нямаше... На клипчетата показваха само лошото от неговият характер. И защо изобщо трябваше да има такива клипчета? Това да не е Биг Брадър!? Нали ужесточено защитават тезата,че това било музикално шоу,не театър ?! Тогава къде им е работата да дават какво казал Иван,как се държи в хотелската си стая и защо обидил Фънки... Дори опосумите дето твърдяха,че са безпристрастни си личеше как са срещу него... Просто нямам думи-толкова са прозрачни милите!!! А Иван...той просто си знаеше,че ще си тръгне. Злобните айдъле не спираха да съскат срещу него...и не защото им пречи с поведението си,а защото беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ !!!!! Както и да е. Нали го изгониха долните злобари-сега гледайте "сладкия неустоимия" ДеСнислав...

ПП Аз повече няма да гледам Мюзик Айдъл!

ПП2 Това,което казаха за Миро и че никой не го гледа беше супер неуместно! От утре вярвам,че зрителите на Миро ще са повече от тези на Мюзик Айдъл...
    Ама то от километри им личеше, че искат да си тръгне.
    Всичко, което козваш си е пълната истина...
    То вече няма какво да се гледа в това "шоу"
    Абе,мила,къде пише,че Music Idol е шоу?!
    Права си,не е шоу-цирк е
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Е стана нещо нормално.. по тоя начин той подронваше авторитета на предаването,а никой нормален човек няма да го допусне

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

ИСТИНАТА -
    "Иван Ангелов :истинските ми проценти са : 79% за мене 21% против мене ама ми казаха че защото всички от екипа ме мразят ще мми платят 1000 лв. да си трая/Ма са че го раздухам навсякъде."
    Който ще-да не вярва...Прав му път...
    [/i]
    Bg NaTiOlNaL VoLLeYBaLL TeAm - 4eVeR!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Изгонването на Иван беше ужсно нечестно! Когато някой от защитниците му се опитваше да каже нещо смислено и да го защити,той моментално беше прекъсван или обиждан. Иван не можеше да се защити,а възможност някой друг да каже нещо добро за него изобщо нямаше... На клипчетата показваха само лошото от неговият характер. И защо изобщо трябваше да има такива клипчета? Това да не е Биг Брадър!? Нали ужесточено защитават тезата,че това било музикално шоу,не театър ?! Тогава къде им е работата да дават какво казал Иван,как се държи в хотелската си стая и защо обидил Фънки... Дори опосумите дето твърдяха,че са безпристрастни си личеше как са срещу него... Просто нямам думи-толкова са прозрачни милите!!! А Иван...той просто си знаеше,че ще си тръгне. Злобните айдъле не спираха да съскат срещу него...и не защото им пречи с поведението си,а защото беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ !!!!! Както и да е. Нали го изгониха долните злобари-сега гледайте "сладкия неустоимия" ДеСнислав...

ПП2 Това,което казаха за Миро и че никой не го гледа беше супер неуместно! От утре вярвам,че зрителите на Миро ще са повече от тези на Мюзик Айдъл...
    Невярно. Точно тази която го защитаваше не млъкна и не изслуша другите, които искаха да кажат нещо. Показваха само лошото --ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДОБРО. Показваха го за да видят здрителите дали трябва да си тръгне или не. Иначе можеха да си го изгонят без проблем ,защото е нарушил клаузите в договора с продуцентите. Хората бяха безпристрастни, щом си усетила че са против него -браво, много ясно че ще са против него, ако някой те обижда, прекъсва ти работата, пречи ти и тн. и тн. ти обичаш ли го? Той им пречи на репетициите и тн, затова бяха против него... Както видя той не е фаворита...
    Това, че го изгониха далеч няма да свали рейтинга, та той даже не пееше на последния концерт.

Излез от филма

За Ralsss..... да нормално е да каже такова нещо, все пак трябва да се защити от унижението, което претърпя
    The Spark

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
    Вярно е и че в Мюзик Айдъл се цени ПЕЕНЕТО а не ПОВЕДЕНИЕТО, но си има морални правила и мярки.

няма място за сравнение...едно "момченце", визирам Денислав, сравнено с човек, завършил оперно пеене в Музикална Академия...все едно, Иван искаше реклама и я получи...продуцентите на Мюзик айдъл получиха достатъчно пари от СМС-и...а повечето са доста лоши актьори и сценария личи толкова, че ми се плаче
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз само не разбрах, след като той през цялото време се ебаваше с конкурса (щото няма какво да се лъжем, този конкурс е създаден за сейр на нас, зрителите, а не да създава някакви звезди и той отлично го знае за разлика от другите) и беше повече от ясно, че напоследък особено прекалява с държанието си, заради което ще е изгонен, та защо изобщо беше този цирк с смс-ите? Казват, че изгонилите Иван били 100 хиляди, а сигурно още поне 50-60 хиляди смс-а има в негова подкрепа, а това за един ден си е пара откъдето и да го погледнеш. Повториха на 100% ситуацията с Найден и Гроши от Биг Брадър, които пък от своя страна Иван имитираше. Или иначе казано - знаеха си, че ще го изгонят, решението беше взето, но що да не си направят странична пара от смс-и? А и това със защитниците ми се вижда малко странно, а и ме препраща към бащата на риалитата и най-успешно реализиралия се риалити формат в България - Биг Брадър, а все пак поне принципно концепцията е друга. А и с поканването на тази Стела от Голямата уста си вкараха страшен автогол, защото тя, Руслана Попова и Диди Дрингова са трите най-устати жени в България.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^по този повод, чух твърдение, че Иван прави синтез на поведението на Кембъла (лека му пръст, беше страхотен) и Азис и сега някакси осъзнавам, че доста му пасва това определение
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

В това предаване не се търсят таланти,а се манипулират зрители на който им се вземат парите само за неска в това шоу Music Idol 2 събра сума от преблизително 165 000 лв.Не им вярвам за вотовете даже не ги и показват
    Ако наистин търсеха музикални таланти те щяха да минат през гласовете на компетентното жури,а не през народ състоящ се от тинейджъри на възраст 12-17 год.повечето от които надали знаят кога една песен е испята без грешки,какво е право пеене или вибрато,какво е октава,или какво е мъжор,тенор,баритон и бас или фалцетно пеене. Музиката наистина не е лесна за хора,които нямат понятие.
    А относно Иван немога да кажа много,освен,че е забавен на моменти друг път пък е досаден,причината в това да го мразят е заради държанието му,незнам каква е причината за неговото отпадане,но наистина е жалко.Според мен всичко е заради парите или може би просто не му се оставаше,но въпреки това приятен човек

ИЗВОДЪТ Е,ЧЕ ЕМАНЦИПИСТИТЕ НЕ СА ЖАЛАНИ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВОТО ЗА ГОДИНИ И ВЕКОВЕ НАПРЕД.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    da se maha no ako i denislav ishanel gi mahnat i az nqma da go gledam az ivan ne go haresvam i ste mnogo smeshni kato kazvate nqma da go gledate music idol kato lapenca ne go gledaite we pffffffffff ave tapa rabuta qd me e samo za plamena neznam samo da ne izgonqt denislaav i shanel 4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Невярно. Точно тази която го защитаваше не млъкна и не изслуша другите, които искаха да кажат нещо. Показваха само лошото --ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДОБРО. Показваха го за да видят здрителите дали трябва да си тръгне или не. Иначе можеха да си го изгонят без проблем ,защото е нарушил клаузите в договора с продуцентите. Хората бяха безпристрастни, щом си усетила че са против него -браво, много ясно че ще са против него, ако някой те обижда, прекъсва ти работата, пречи ти и тн. и тн. ти обичаш ли го? Той им пречи на репетициите и тн, затова бяха против него... Както видя той не е фаворита...
    Това, че го изгониха далеч няма да свали рейтинга, та той даже не пееше на последния концерт.

Излез от филма

За Ralsss..... да нормално е да каже такова нещо, все пак трябва да се защити от унижението, което претърпя
    Еми надвикваха се,нормално! Стела вземе думата-веднага я прекъсват,Деси вземе думата-веднага я прекъсват... А пък за Кошлуков да не говориме точно той ли за морал говори... И тая простотия дето я изръси,че това си беше чиста обида в ефир. А че журито и залата му ръкопляскаха вече няма да го коментирам-уж искат да изгонят простотията,а същност какво правят... Простака Иван си седеше кротко и тихо и слушаше простотията на Кошлуков...
    Да,можеха да го изгонят още в Понеделник,но нали трябва парички да се трупат
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Еми Абсолютно щом другите Айдъли са длъжни да направят концерт....Що па той да е привигирован като е тъпа смотана лигня...БРАВО НА МЮЗИК АЙДЪЛ...
    Entombed For live

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    стига сте се напиняли за тоя селянин бе

Е най-сетне го изгониха

Беше супер тъпа и безмислена постъпка...И е ясно,че го направиха нарочно...В никакъв случай няма да гледам хубавичкия Денислав,щото горкия много е зле...Вече няма нищо особено за гледане в тва "сууупер" предаване...
    Повече няма да коментирам...
    Let the beats control your soul...

Ами то всичко си има граници,каквото и да казвате той прекали не може да се отрече.А ето и едно неизлъчвано видео за него цък

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Той сам си го направи... те се чудиха само как да го изгонят...

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    da se maha no ako i denislav ishanel gi mahnat i az nqma da go gledam az ivan ne go haresvam i ste mnogo smeshni kato kazvate nqma da go gledate music idol kato lapenca ne go gledaite we pffffffffff ave tapa rabuta qd me e samo za plamena neznam samo da ne izgonqt denislaav i shanel 4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    xaaaaxaxaxaxaxaxaax ti sama si protivore4i6 trugnala da se izkazva za "lapencata"

Град
    ... Some happy place ...
    Ivan be6e nqkaksi razli4en .. i vsi4ki znaqt 4e VSI4KO e scenarii ... vsqka duma na ivan sled kato go prieha e scenarii .... i tva 4e go izgoniha su6to be6e naglaseno ... A za denislav prosto nqmam dumi ewasi selskiq feshan i e nqkuf super nadut i super smotan
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Ето че пак забърквате Денислав.Да!пее много по-добре от оня идьот.Не го ли видяхте като взе да пее акапелно песента на Massari .. ебати и идьота.Радвам се че го изгониха и според мен нищо не беше нагласено.Може да има хора които го харесват но и 100% има такива които искаха да го изгонят.Те натделяха !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Изгонихааа гооо. Супер.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Ето че пак забърквате Денислав.Да!пее много по-добре от оня идьот.Не го ли видяхте като взе да пее акапелно песента на Massari .. ебати и идьота.Радвам се че го изгониха и според мен нищо не беше нагласено.Може да има хора които го харесват но и 100% има такива които искаха да го изгонят.Те натделяха !
    Денислав пеел по-добре от Иван?!
    Ти не се чуваш...

П.П.Като в подписа си пишеш кога се пише "и" и "й", поне се научи да пишеш и идиот...

Разочарована съм от Music Idol и от екипът им. Всичко беше нагласено..100 % съм сигурна, че повечето гласували са дали вота си Иван да остане, те го изкараха, че 63,5% искали той да си тръгне, а 36,5%. да остане, по скоро точно обратното е било в действителност. И щом държанието му не било допустимо, защо не го изгониха веднага, а оставиха всичко за сряда, естестненно, че смс-сите бяха по-важни и след като гласуваха сумати и хора го изгониха...

Ти не се чуваш...

П.П.Като в подписа си пишеш кога се пише "и" и "й", поне се научи да пишеш и идиот...

1-во.
    Може би нито ти,нито аз разбираме толкова от музика ... вместо да спорим за това кой пее по-добре,се замисли какво казва журито по въпроса.
    2- Много добре знам как се пише думата идИОт , просто на компа се е преебал българския език и пиша с тази програма- : http://kirilica.free.bg/ на която като напишеш ''и'' и ''о'' ти излиза '' ьо'' ... Недей да ме учиш на правопис,моля те
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Почакай есенните листа...
    Ти не се чуваш...

1-во.
    Може би нито ти,нито аз разбираме толкова от музика ... вместо да спорим за това кой пее по-добре,се замисли какво казва журито по въпроса.
    2- Много добре знам как се пише думата идИОт , просто на компа се е преебал българския език и пиша с тази програма- : http://kirilica.free.bg/ на която като напишеш ''и'' и ''о'' ти излиза '' ьо'' ... Недей да ме учиш на правопис,моля те

Ами...аз журито слушам.
    Те винаги са казвали, че Иван има много хубав глас, но го пропилява.
    Не на Иван казаха, че пее фалшиво!
    Иван е бил пръв по успех в Консерваторията...
    Според мен това е достатъчно, а за теб?

П.П.Извинявам се за забележката, щом е по такива причини, но ми писна от неграмотни хора...

Вие па кво толко се вживявате за някво шоу?!,нали не го печелите вие,нали не го печели някой ваш познат,тогава ква е файдата само да спорите толко много ... станало е вече,нищо не можете да променитеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си