- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Изгониха Иван!!!!
Първоначално написано от ARToftheDEVIL
Music Idol e edin ot nai-golemite( da ne kaja nai-golemiq) muzikalen format v SVETA... taka che moje6 da se grumne6 s toq izrz " tva tupo 6ou " ...
Nishto poveche ne zaslujava.. pulna boza e
The Spark
Lust_for`Sk8ing,и да пее добре,и да не пее,той вече си тръгна... на бас,че до 1 месец ще го забравите...![]()
знаиш ли пък колко ми пука за мнението тиПървоначално написано от 5StaR
за мен това е тъпо шоу
хората които могат да пет ги гонят а оставят тея които се праят на интересни.....Елена и Пламена да не са фалшиви ,Иван колко пъти му приказваха че пеел най добре ...ама после кат не им изнасяше "нееее той не може да пее"
не е за него да щото тряя да има друго поле за изява
сега след като рейтинга падне ще съйаляват че са го изгонили
и кво като е най-големия формат НА МЕН МИ Е ТЪПО КАКТО И ДА ДРУГИ ХОРА...ти си траи и вари се скрии преди да правиш забележки ясно
ti lud/a li si ma/be az v sabota otivam v aitos zaradi nego !!!Първоначално написано от Taste the rainbow
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ave kak nqa da go izgonqt we ..vie ne shvAnahte li 4e tfa e "Gei Id0l" ..![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Първоначално написано от enrique_fenka
Повечето искахме да остане...![]()
не думайПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...iSkAh DA oStAnE....
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
аМА ОУУУ УМРИ МА !Първоначално написано от Taste the rainbow
Първоначално написано от r3al_l0ff
![]()
щом е гей айдъл начи победителят е ясен=> ДЕНИСЛАВА
Победител е ама не в гей айдъл а в МЮЗИК АЙДЪЛПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
и престани да обиждаш тиа където нехаресват Иван или може би вие феновете на Иван се опитвате да приличате на него пфф
ahaha az ne se opitvam da prili4am na nego...prosto imame nqkvii ob6ti 4erti i tva si e syvpadenie...a 6to se otnasq do miki....nai dobre da hodi pri gufi..opa plamena de...obarkah seПървоначално написано от cold_arrow
абе заяждате се само ама нали Иван го изгониха , а Денислав още е в Мюзик АйдълПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
И аз те обичамПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
![]()
Абе все ми е тая к'во става с тия селяци там...![]()
Според мен той е по-добре там където е в момента...![]()
ne e 4estno![]()
![]()
..gadnqri..vs e naglaseno,o6te predi vreme si bqha re6ili da go izgonqt,prosto predi tva subraha "maaalko" pari4ki..predavaneto bez nego e ni6to,music idol sus sig 6te izgybqt dosta ot reitinga si...NAI GOLEMIQ IS THE BEST
![]()
злеПървоначално написано от MiLeNcHeToO
ЕДИТ. Не не реших да си промена мнението .. не си зле... МЕГА ЗЛЕ си .
The Spark
vseki s mnenieto siПървоначално написано от 5StaR
![]()
По-полека с думите ако обичаш.НЕ съм казала че Иван пее зле..първо-аз никога не съм го чула да изпее една песен без да се лигави или да я изпее с научен текст .. когато го чуя тогава ще коментирам.. исках да сравните ''пеенето'' на Иван и на Денислав.Или пак ще кажеш че Иван е най-ГОЛЕМИя?Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от Gabriela_
emi az 6te kaja IVAN ANGELOV E NAIII-GOLEMIQQQ
VSI4KO DRYGO E DROB-MAZEN,GROZEN
I GLASA MY E STRAHOTEN,KVO OT TVA 4E SE LIGAVI,TO TVA MY E QKOTO..a Denislav spored men e edin pozior,gei,samo moje da me4tae da izpee ne6to kato Vankata
..i su6to iskam da kaja,4e neiskam da sporq i da se karam s nikogo,prosto izrazqvam mnenie
![]()
Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Аз също не искам да споря.Само един въпрос..как разбра че Иван пее добре?По кое съдиш за това ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!