- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Изгониха Иван!!!!
нз ама май не разбира от музика Иван пее добре да бе да пффПървоначално написано от Gabriela_
![]()
Вотът наистина не беше реален и абсолютно подправен.А колкото до това дали се радвам,че го махнаха.Харесвах го в определени граници,които той обаче прекрачваше.Всеки му се хилеше на простотиите,но на места прекаляваше човека.Няма значение-със сигурност ще остави след в Мюзик Айдъл.Не само в българския вариант на формата.Беше човека ярка личност.Желая му много успехи занапред!Първоначално написано от MusicIsTheKey
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Даммм.. Наистина Иван пее мн добре ма се държи като ПЪЛЕН ИДИОТ... Иии хорааискате ли някакъв шашав да бъде музикалният идол на България... Не съм за Тъпанара Денислав... Щото много се е променил след като стана по-така известен... И забрави за приятелите си... Според мен Мюзик Айдъл тлябва да спечели човек... който е отговорен... сериозен... и пее мн добре пък ше видиме![]()
Areee stiga s toq Ivan be!!! Choveka imashe zdravoslovni problemi ako pitate mene! Po dobre 4e go izgoniha na horata im beshe trudno da rabotqt s takuv chovek, toi ne e za tam...
Първоначално написано от cold_arrow
така е ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Правилно ..,ПравилноПървоначално написано от Far_away
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Да Иван показал ли е , че може да пее?! Има ли песен на която не се е лигавил?Първоначално написано от Gabriela_
![]()
![]()
Аз се радвам , че го изгониха.
тва просто е поредната утрепка......мюзик Айдъл си е подобре без него....Кат се лигави вън....Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Entombed For live
То че вота не беше реален,не беше...
Мн от хлапаците на наша възраст го харесваха,не за друго,а защото се държеше разхаитено,не му дремеше за абсолютно нищо,говореше си каквото му е на сърце.....не го притесняваше нищо и само си игреше с нервите на водещите,журито и всички други които се занимаваха с него.Правеше шоу,но имаше моменти в които лигавщината му надминаваше всякакви граници.....Накрая започнах да си мисля,че тоя човечец има някакви психични отклонения..Но честно казано сега го глегам шоуто мн по малко отколкото преди да изгонат Иван.Преди имаше на кого да се смея,а сега не..
А тоя Денислав за мене е чист педал.Не мога да разбера какво му харесват толко..пфф..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Беше абсолютно честно. Той само се правеше на маймуна! Пък и трябва малко уважение към предаването- това все пак е световен формат и...
Писна ми да ви чета лайната " вота не беше реален ". Тъпи сте ако публиката го искаха щяха да го оставят за да печелят още пари.
ВОТА БЕШЕ РЕАЛЕН
The Spark
Интересно защо изобщо спорим на тая тема като така или иначе няма да намерим отговорите. Ако са искали да го изгонят щяха просто да му кажат върви си. Рейтинга им е на светлинни години от този на "Пей с мен". Няма логика вота да е нереален...Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
има логика вота да е нереален....те може да са искали да го ритнат щото той ги правеше на луди и пред цяла България ги унижаваше!! сички до един!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Можеха да го ритнат и без да си губят двата дена![]()
hahahah a mn qsno 4e mojeha ama....nali trqq da napraqt nqkav opit da mu zatvorqt ustata!! do kolkoto znam sa mu butnali 1000 leva za da se maha bez mn 6um! i takaПървоначално написано от no`way
edno e qsno trqq6e da ostane
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!