.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Цитирай Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
    Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Ето за какво говоря:

http://zazz.bg/play:25150b2e
    http://zazz.bg/play:f8681e3a

Това ли е новия Music Idol ?!

Да тия ги помня
    Ако мислите че е лесно пред такава публика и при такова напрежение да изпееш песните си перфектно,то се лъжете .. Let Me Entertain You я изпя перфектно.. не виждам над какво се смеете само ...
    Като показвате песните на Денислав,тогава покажете как се справи и оня боклук да видя на кой хората ще се смеят повече.
    ama ouuuu putaaak !! mazen! kaji mi koga ivan nee e pql hubavo ma ! i mn qsno 4e 6e si prai kvoto si iska! nali e nai-GOLEMIQT!
    По-полека с думите ако обичаш.НЕ съм казала че Иван пее зле..първо-аз никога не съм го чула да изпее една песен без да се лигави или да я изпее с научен текст .. когато го чуя тогава ще коментирам.. исках да сравните ''пеенето'' на Иван и на Денислав.Или пак ще кажеш че Иван е най-ГОЛЕМИя?
    emi az 6te kaja IVAN ANGELOV E NAIII-GOLEMIQQQ VSI4KO DRYGO E DROB-MAZEN,GROZEN I GLASA MY E STRAHOTEN,KVO OT TVA 4E SE LIGAVI,TO TVA MY E QKOTO..a Denislav spored men e edin pozior,gei,samo moje da me4tae da izpee ne6to kato Vankata ..i su6to iskam da kaja,4e neiskam da sporq i da se karam s nikogo,prosto izrazqvam mnenie

Аз също не искам да споря.Само един въпрос..как разбра че Иван пее добре?По кое съдиш за това ..
    нз ама май не разбира от музика Иван пее добре да бе да пфф

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Радвам се, че го изгониха, но този вот не беше реален !
    Вотът наистина не беше реален и абсолютно подправен.А колкото до това дали се радвам,че го махнаха.Харесвах го в определени граници,които той обаче прекрачваше.Всеки му се хилеше на простотиите,но на места прекаляваше човека.Няма значение-със сигурност ще остави след в Мюзик Айдъл.Не само в българския вариант на формата.Беше човека ярка личност.Желая му много успехи занапред!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Даммм.. Наистина Иван пее мн добре ма се държи като ПЪЛЕН ИДИОТ... Иии хорааискате ли някакъв шашав да бъде музикалният идол на България... Не съм за Тъпанара Денислав... Щото много се е променил след като стана по-така известен... И забрави за приятелите си... Според мен Мюзик Айдъл тлябва да спечели човек... който е отговорен... сериозен... и пее мн добре пък ше видиме

Areee stiga s toq Ivan be!!! Choveka imashe zdravoslovni problemi ako pitate mene! Po dobre 4e go izgoniha na horata im beshe trudno da rabotqt s takuv chovek, toi ne e za tam...

Цитирай Първоначално написано от cold_arrow

nz ама май не разбира от музика Иван пее добре да бе да пфф

така е ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от Far_away
    Areee stiga s toq Ivan be!!! Choveka imashe zdravoslovni problemi ako pitate mene! Po dobre 4e go izgoniha na horata im beshe trudno da rabotqt s takuv chovek, toi ne e za tam...
    Правилно ..,Правилно
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от Far_away
    Правилно ..,Правилно
    Да Иван показал ли е , че може да пее?! Има ли песен на която не се е лигавил?
    Аз се радвам , че го изгониха.

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Цитирай Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
    Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Ето за какво говоря:

http://zazz.bg/play:25150b2e
    http://zazz.bg/play:f8681e3a

Това ли е новия Music Idol ?!

Да тия ги помня
    Ако мислите че е лесно пред такава публика и при такова напрежение да изпееш песните си перфектно,то се лъжете .. Let Me Entertain You я изпя перфектно.. не виждам над какво се смеете само ...
    Като показвате песните на Денислав,тогава покажете как се справи и оня боклук да видя на кой хората ще се смеят повече.
    ama ouuuu putaaak !! mazen! kaji mi koga ivan nee e pql hubavo ma ! i mn qsno 4e 6e si prai kvoto si iska! nali e nai-GOLEMIQT!
    По-полека с думите ако обичаш.НЕ съм казала че Иван пее зле..първо-аз никога не съм го чула да изпее една песен без да се лигави или да я изпее с научен текст .. когато го чуя тогава ще коментирам.. исках да сравните ''пеенето'' на Иван и на Денислав.Или пак ще кажеш че Иван е най-ГОЛЕМИя?
    emi az 6te kaja IVAN ANGELOV E NAIII-GOLEMIQQQ VSI4KO DRYGO E DROB-MAZEN,GROZEN I GLASA MY E STRAHOTEN,KVO OT TVA 4E SE LIGAVI,TO TVA MY E QKOTO..a Denislav spored men e edin pozior,gei,samo moje da me4tae da izpee ne6to kato Vankata ..i su6to iskam da kaja,4e neiskam da sporq i da se karam s nikogo,prosto izrazqvam mnenie
    тва просто е поредната утрепка......мюзик Айдъл си е подобре без него....Кат се лигави вън....
    Entombed For live

То че вота не беше реален,не беше...
    Мн от хлапаците на наша възраст го харесваха,не за друго,а защото се държеше разхаитено,не му дремеше за абсолютно нищо,говореше си каквото му е на сърце.....не го притесняваше нищо и само си игреше с нервите на водещите,журито и всички други които се занимаваха с него.Правеше шоу,но имаше моменти в които лигавщината му надминаваше всякакви граници.....Накрая започнах да си мисля,че тоя човечец има някакви психични отклонения..Но честно казано сега го глегам шоуто мн по малко отколкото преди да изгонат Иван.Преди имаше на кого да се смея,а сега не..
    А тоя Денислав за мене е чист педал.Не мога да разбера какво му харесват толко..пфф..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Tampere, Finland
    Беше абсолютно честно. Той само се правеше на маймуна! Пък и трябва малко уважение към предаването- това все пак е световен формат и...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Писна ми да ви чета лайната " вота не беше реален ". Тъпи сте ако публиката го искаха щяха да го оставят за да печелят още пари.

ВОТА БЕШЕ РЕАЛЕН
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Писна ми да ви чета лайната " вота не беше реален ". Тъпи сте ако публиката го искаха щяха да го оставят за да печелят още пари.

ВОТА БЕШЕ РЕАЛЕН
    Интересно защо изобщо спорим на тая тема като така или иначе няма да намерим отговорите. Ако са искали да го изгонят щяха просто да му кажат върви си. Рейтинга им е на светлинни години от този на "Пей с мен". Няма логика вота да е нереален...

има логика вота да е нереален....те може да са искали да го ритнат щото той ги правеше на луди и пред цяла България ги унижаваше!! сички до един!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Можеха да го ритнат и без да си губят двата дена

Цитирай Първоначално написано от no`way
    Можеха да го ритнат и без да си губят двата дена
    hahahah a mn qsno 4e mojeha ama....nali trqq da napraqt nqkav opit da mu zatvorqt ustata!! do kolkoto znam sa mu butnali 1000 leva za da se maha bez mn 6um! i taka edno e qsno trqq6e da ostane
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си