- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
смешник е...Първоначално написано от olive_oil
offf mi po komentarite koito si pisala se podrazbira spored teb e pedal ama ne e i kfo tuk ne e za takiva deto ne go haresvat pi6ete si v temite na ivan be ili obi4ate prosto da se zaqjdateПървоначално написано от *Звездичка
![]()
ХАХА Май чух че някой каза че Дениславка е сладкаОбъркали сте се (момиче съм)
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Първоначално написано от cold_arrow
Кой го казва?!
Ама ти чуваш ли се?!
Повече няма да споря с теб, `щото все повече се убеждавам, че живея в Абсурдистан...![]()
![]()
Казах каквото трябваше да казвам в темата за Иван...
Като нищо GTV или TV2 ще му предложат да води някое шоу...
Izumqvam se kakvi hora se sre6tat v tozi forum vyv drugite Forumi primerno za lubovta e dosta po razli4noSta6no elementarni i bezo4livi hora
Nikoi ni6to ne im e kazal a te ve4e obijdat ...
Ne vijdam kakvo vi e napravil Denislav 4e go napravihte na pedal... Po ulicite na BG se razkarvat 10-ki hilqdi takiva kato nego i ako vsi4ki bqha pedali (kakto tvyrdite)nz za6to togava se kazvame Bylgariq a ne Pedaliq!
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
sorry ama zapo4nag da sporq 6toto kfo pravo ima da kazzva koi e pedal i koi ne e?Първоначално написано от F4e_stz
Първоначално написано от F4e_stz
![]()
Виж,мила,всеки си има свое собствено мнение,ти и да искаш няма да го промениш в твоята насока.Едни не го харесват,други го обожават,а трети не знаят даже кой е.Дали сега някои ще кажат,че го обожават и ще се зарадваш,а другите ще кажат,че е гей и ще им се нахвърлиш отгоре заради мнението им ,то няма да се промени.
Моето мнение е ,че става само да го гледаш от кръста нагоре.Хубава усмивка,огромен и безформен задник..И ся к'во?Станах гадна,завистлива кучка ли?!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ако имат такива(нищо лично, просто се ядосах)...Първоначално написано от ToySoldier
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от krisi_bep
Естествено...
Ние на него нали само му завиждаме...![]()
![]()
Хааа не смятам,че има ВСЕОБЩО женско одобрение![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
добре поне,че съм женско и нямам желание да имам нищо неговоПървоначално написано от *Звездичка
Пък и момче да бях,пак щеше да е така
![]()
toя денислав е баси лигавото момиче маина ...
и хипер тъп е ... "кецове, кецове имам много кецове .." затова винаги е с едни и същи .. смешеен
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
*Звездичка kakto vijda6 az na nikoi ne sym se nahvyrlila i za sega ne mislq da go pravqTi si momi4e i ne mislq 4e trqbva da my zavijda6 za neshto svyrzano s viziqta ako my zavida6e tova bi bilo trevojno(estestveno tova e v kruga na 6egata
) no me draznqt sladuri koito pi6at komentar ot sorta "a ti s typa ofca " ili tezi koito sa mom4eta i my govorqt v jenski rod
Drazni me i kogato neprekysnato se povtarq "Denislav e pederas Denislav e pederas Denislav e pederas Denislav e pederas " nai malkoto za6toto o4evidno ne e ;] Prosto ima sladuk face i fashion stil na obli4ane tova drazni izsulenite rapuri ne4istoplutnite metyli i pro4ie (nishto li4no i az slu6am ot vreme na vreme takava muzika) ... tova me drazni i ne iskam da se pi6e po 3000000 pyti "Denislav e pederas" I tem podobni
![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Denislav e sYpeR qk .. obli4a se hybavo ,. poddarja se .. I samo da pod4ertaq za nqkoq prosta negova "fenka " koqto be6e pisala po nazad,.. I KVO KATO SI IZPRAVQ KOSATA ??? o_O .. TVA DA NE GO PRAVI PO-MALKO MAJ...AIDE AZ SAM ZA NEGO I NE ME INTR ZA VAS..
pp:ПОЗДРАВИ НА АВТОРКАТА НА ТЕМАТА![]()
![]()
Denislav...mdaa GEIItfa e Ivan? PROSTAK. Tfa e to4ka po temata
!
MNEEEEПървоначално написано от ell_ownz
ama izvinqvai za tebe specialno oshte edin put she povtorq 4e denislav e GEIIIIIII shtoto sorry nikoi ne ti dava pravo da obijdash raparite i metalite!!! az sam metul i kfo????? tfa ne zna4i 4e sam ne4istoplatna basiii
i koga obidih rapari i metuli??Първоначално написано от ell_ownz
Ами ,колкото и да те дразни,няма да се промени мнението на никои,както вече казах.различни хора,различни интереси,различни предпочитания.Първоначално написано от F4e_stz
![]()
ell_ownz sorry ako si se zasegnal no pove4eto metyli koito poznavam sa takivati qvno ne si sorry 4e obob6tih taka greshkata e mq
![]()
А,между другото,стилът музика,която слуша човек,по никакъв начин не пречи на личната му хигиена!Първоначално написано от F4e_stz
Първоначално написано от krisi_bep
xhayhx mi nz ti kakvo mislish no moite li4ni nabludeniq nad metylskite ob6tnosti ne sa osobeno priqtnikakvo kaza sama ti vseki si ima sobstveno mnenie i ti ne moje6 da my go promeni6
Znam 4e ima i metyli koito sa mn po higieni4ni i svetovni manekenki no tezi koito sym nabludavala az opredeleno sa dosta ne4istoplytni
![]()
денислав е лигльо и не мога да го гледам....когато го дават как пее ми иде да повърна(това,което той каза за иван)![]()
someone else...