- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
ДеНиСлАвЧу е ЧаРоВеН сЛаДуР![]()
И толкова "красив" хомосексуален "хаусър"(чалгарче)!Направ ми идва да повърна върху изправената му косичка и мазните му дрешки!Първоначално написано от jeni92_abc
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Колкото го обичат толкова го и мразят.Но след като четох мненията по темата мисля че везните се накланят в отрицание към ДениславБТВ-Много дразни трябва да си резне бретона просто
![]()
КВО СЪДИТЕ ХОРАТА...ДА НЕ СТЕ БОГОВЕ ИЛИ ПЪК ГО ПОЗНАВАТЕ ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКАВ Е ?? ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ ОТСTРАНИ..дОБРЕ ИЗКАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЯТА АМА СТИГА СТЕ ПСУВАЛИ,ОБИЖДАЛИ И Т.Н. МОМЧЕТО..КУРВА БИЛ ? МИ ТИ КАТО НЕ СИ НЕДЕЙ ГО СЪДИ.. ТАКА СИ ЛИЧИ КОЙ Е ПО "ТАПИЯ","СМЕШНИЯ" , "МАЗНИЯ" , "ГЕЙ" ... АЙ ПЕРФЕКТНИТЕ ОСТАВЯМ ВИ ДА СЪДИТЕ МОМЧЕТО В СЪДА НА БОГОВЕТЕ... ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ВИ ПРЕКЪСНАЛА РУГАЕНЕТО НА ДЕНИСЛАВ (педала,розовите гащи и т.н. )..!
SeXy_GrQh_ {} не съм съгласна с теб, не всички са обиждали Денислав, затова не поставяй всички под общ знаменател. Освен това няма нужда да сме перфектни, за да критикуваме Денислав.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Az puk sum suglasna mn si e prava vie ste tupite ne toi pfПървоначално написано от Steli{P}
не поставяй всички под общ знаменателобожавам като я използвате тая фраза
КАКАВ Е ??
ТАКА СИ ЛИЧИ КОЙ Е ПО "ТАПИЯ"
дОБРЕ![]()
за секунда е пуснала шифта![]()
Хайде спри се малкоПървоначално написано от cold_arrow
![]()
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Дааа всички разбрахме,който не харесва Денислав е ТЪП!![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Дениславка да ми оближе косматия задник...
извинявай, ама що ние като го харесваме сме тъпи? те които не го харесват могат да обиждат а ние неможем ли ?Първоначално написано от lonely in my live
Е ама неможе да поставяш всички под общ знаменател.То по тая логика и аз съм тъпа,така ли?Първоначално написано от cold_arrow
Дензъл Ребеловски
ne kazvam za teb ili za vsi4ki ima si edni opredeleni deto mn me draznqt i ne samo v taq tema a naprimer kato temi za nekfi ispulniteli i grupi i gluposti ne sum kazala za teb kak moje da ti go kaja nali si mi frПървоначално написано от lonely in my live
A I 6TO TE IMAT PRAVO DA OBIJDAT A AZ NE??????
Някой обидил ли е теб конкретно?Първоначално написано от cold_arrow
izvinqvai ama pi6ete kak moje da haresvate toq "gei" tupi li ste i t.n. i ne samo v taq tema obijdate . samo obijdate pfff ne vi li pisnaПървоначално написано от Steli{P}
![]()
Не всички пишат така. В мнението си за Денислав не съм употребила думата гей, нито съм критикувала тези които го харесват. И много други като мен само изразяват личното си мнение, без да обиждат.Първоначално написано от cold_arrow
![]()
а мессссссна упойка в дупарката искаш лииии ???Първоначално написано от lonely in my live
![]()
дениславвв... ПЕ-ДЕ-РАСТ !!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от Alcohooligan
Пак има неразбрали в смисъл казах го с ирония,или аз нещо несхванах?
Дензъл Ребеловски
ааа необиждате и да го харесват и да не го харесват що убиждате и после ама вие ни казвате че сме тъи пффффф ем така е не се ли виждате всичко което не ви харесва веднага почвате да обиждате и т.н. пффПървоначално написано от Alcohooligan
Денислав е жей.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
стига се карахте ами вижте това и ще ви стане ясно кой какъв е
А ти виж това-Първоначално написано от HakeR
!Стига с тези тъпи игри.
Дензъл Ребеловски