.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 234
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ето:
    Грозен, мазен, лигав... дрисльо
    Не може и да пее.
    Поне да беше 'убав.
    Заслужава да спечели "Мис Мюзик айдъл".
    +1 ! ! !
    Само мога да добавя,че си изправя косата
    +1 няма за какво да му се завижда на ТОЯ!

Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    ДА , ДА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ И НЕ Е НУЖНО ДА ПУСКАТЕ 723696342748746 ТАКИВА ТЕМИ . ИМА ФОРУМ ЗА МЮЗИК АЙДЪЛ ИЗКАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ТАМ!!
    Ama az go haresvam, no ne izcqlo.......No tuk si prava i za6titavam mnenieto ti....Ima si forum za music idol-pi6ete si tam bra6toleviniqta!!!

ДА , ДА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ И НЕ Е НУЖНО ДА ПУСКАТЕ 723696342748746 ТАКИВА ТЕМИ . ИМА ФОРУМ ЗА МЮЗИК АЙДЪЛ ИЗКАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ТАМ!!
    Ama az go haresvam, no ne izcqlo.......No tuk si prava i za6titavam mnenieto ti....Ima si forum za music idol-pi6ete si tam bra6toleviniqta!!!

Град
    Улицата
    тогава за кво си пуснала такава тема тука ?????? има си форум на мюзик айдъл за кво пускаш тука пускаи си там
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    тогава за кво си пуснала такава тема тука ?????? има си форум на мюзик айдъл за кво пускаш тука пускаи си там
    НЕ СЪМ Я ПУСКАЛА АЗ

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    desnislava e primerna gospojica vis4ki trqbva da se durjite kato neq i nai vajnoto ne zabravqite biite reporterki

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Абе Денислав чисто и просто..НЕ е пич!
    ...а е пичКА
    Абе тряа направим Педерас Айдъл.
    Мхм. Тогава вече феновете му могат да претендират той да спечели!
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    ...а е пичКА
    Те тогава няма да правят анкета кой да спечели, няма смисъл, той директно си печели.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    ...а е пичКА
    Те тогава няма да правят анкета кой да спечели, няма смисъл, той директно си печели.
    прав е как го видат дирекно треа му дадът наградата

Lancia Alfa Romeo Мотори

оффф... тоз Денислав ... още ли се пише в тая тема ....

Мега фен
    Град
    София
    Аз само една тема видях С риска да се повторя- много се радвам, че останаха истинските певци в айдъла, а тъпият фешън си отиде на село

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз само една тема видях С риска да се повторя- много се радвам, че останаха истинските певци в айдъла, а тъпият фешън си отиде на село
    дам вчера иаз влезнах специялно за тва и селянина беше краино време да си отидаде на село

Lancia Alfa Romeo Мотори

много се радвам, че останаха истинските певци в айдъла, а тъпият фешън си отиде на село
    +1

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    много се радвам, че останаха истинските певци в айдъла, а тъпият фешън си отиде на село
    +1
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Голям фен
    Гаден и лигав педал,който се бие с жени
    Съмнявам се,ако насреща му беше някой истински мъж да си и помисли да му посегна за бой.А фенките му са някви 12-15 годишни пикли,които сега ще счупят телефоните си да гласуват,за да го върнат в шоуто.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Гаден и лигав педал,който се бие с жени
    Съмнявам се,ако насреща му беше някой истински мъж да си и помисли да му посегна за бой.А фенките му са някви 12-15 годишни пикли,които сега ще счупят телефоните си да гласуват,за да го върнат в шоуто.

1-vo 4esto da ti kaja kraino vreme be6e nqkoi da razbie glavata na tova typo signalno jilto...bilo to na nqkoi ot reporterite im ...syper mnogo se draznq kato zapo4nat da se gavrqt s nedostatycite na horata... primerno 6te se kefi6 li ako ima6 grozen nos(nz dali e taka) i po4ne v predavaneto si da se gavri s "kluna"ti ? tyi 4e za tva az go podkrepqm i daje mn my se kefq!
    2-ro fenka sym mu ... ne sym nqkfa luda nqma i 1 sms da pysna ... na 16 godini sym no misleneto mi e mn dale4 ot 15-godi6nite za koito govori6 ... ne se vlubvam v tv "zvezdi" prosto za6toto me vylnuvat dosta po razli4ni neshta... na denislav mu se kefq glavno zaradi viziqta ... i ne pee zle no viziqta mu prosto ot vsqkyde me kefi ... tova e 1 ot tipovete mom4eta koito haresva i koito vijdam po noshnite diskoteki ... no pri nego drehite sa idealno sy4etani s aksesoarite i v + ima neveroqtna usmivka ... nito edno ot mom4etata koito uj se vodqt fe6ani ne sa postignali takyv ideal .!I pls ne mi kazvai neshto ot sorta obli4a se mn gadno ili vsi4ki se obli4at taka za6toto az se zagljdam do nai malkite podrobnosti i mi pravi vpe4atlenie koe s koe se vyrzva ... "Feshan4etata" po centralnite ulici prosto kupuvat si4ko deto se vodi modno i go slagat ... sega nz naistina dali toi sam si izbira drehite no se polu4ava idealna cqlostn koncepciq
    a i 3-to stiga pisahte edno i sy6to po 1000 pyti 6toto ve4e se draznq
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ето:
    Грозен, мазен, лигав... дрисльо
    Не може и да пее.
    Поне да беше 'убав.
    Заслужава да спечели "Мис Мюзик айдъл".
    +1 айде добре че фана пъта и са махна Такива женствени момченца не ми допадат особено
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Zorg
    Не ми харесва, голям позьор, видя, че му се радват покрай връзката му с Пламена и му порасна работата, пък и неможе да пее. Изглежда лигаво и хаха ще го съдят заради простотията му Не го удобрявам и се чудя на останалте, но всеки с вкуса си казал народа, а това е моя (момиче съм за протокола)
    Хакуна Матата!!! =]

Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    a ti si tapa ovca
    Za6to?Za6toto mnenieto i e po-razli4no ot tvoeto,ne sam syglasna kakto moje da kazva6 4e go haresva6 za6to da ne moje i da kaje6 ako ne e taka.Az li4no ne go haresvam,daje nikak za men tova da udari6 jena ne e postapka na edin istinski muj,no tova si e moe mnenie.
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

вие оная ако я наричате жена,аз съм Джей Ло

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc

А ти ако наричаш Дениславка мъж аз съм Мадона

Нали го изгониха вече,какво толкова?

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc

А ти ако наричаш Дениславка мъж аз съм Мадона
    хахаха
    а иначе тва,че е ударил жена... и кво като ? като е жена може да му говори квот си иска?
    ми дай да го напрай на боклук и той да седи и да си мълчи

Ебах му и скапания грозен гейски фешънски задник

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    20 кинта, че е аналноподатлив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си