.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 234
    Стига бе хора, стига с това тоя е тъп, оня е тъп. Нали темата е да си кажем мнението за Денислав, а не да се обиждаме помежду си.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Денислав е (всичко което пиша е цензорирано) п******т,Г*й ,ш*******к,а тези които го слушат си е тяхна работа .Все пак ако тоя ш***н г*й спечели Мюзик Айдъл е доста вероятно да стане новото лице на някой г*й клуб.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Mamut
    Дениславка да ми оближе косматия задник...
    Аз лично не бих го допуснал(а) до моя задник.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Пфф не съм му фенка,не гледам много много и музик идол,но имам малак поглед над участниците повечето могат да пеят(дори всички).А за Денислав ДНЕС го видях на НДК на живо усмифката му е многооо яка но друго не ме кефи...
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

d0bre ne otricham che Denislav moje da pee ima mn sladka usmivka ..n0 dumata MUJ e prekaleno silno kazana za negoo !! int mi e kfo vi privlicha v momche koeto sig se konti i grimirva poveche ot vas..........
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Град
    Маями,България
    Аз се чудя какво толкова му харесвате (мoмиче съм) Мен ме дразни

Тъп Фешън заслужава само да го пребият некаде от бой...ама така че да нема един здрав зъб...
    Entombed For live

Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Тъп Фешън заслужава само да го пребият некаде от бой...ама така че да нема един здрав зъб...

hxyaxhyxh mnoo mi e interesno za6to iska6 da go prebiva6 ? Pozava6 li go ? Govoril li si s nego?Znae6 li neshto za hraktera my ? Napravi li ti neshto? Ili moje bi te e otrqzal kato ti e kazal 4e ne e pedal
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Тва същество дори не заслужава цяла тема. Съква яко! Не може да пее, а и на мъж не прилича.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Цитирай Първоначално написано от F4e_stz

hxyaxhyxh mnoo mi e interesno za6to iska6 da go prebiva6 ? Pozava6 li go ? Govoril li si s nego?Znae6 li neshto za hraktera my ? Napravi li ti neshto? Ili moje bi te e otrqzal kato ti e kazal 4e ne e pedal
    Ми не...Ни знам нещо кфо говедо е...просто ме нерфи как се облича на къф се прави и как се държи с кви дружи (Евгени Минчев) Е те за тва пипна ли го....Майка му няма го познае....ШИБАН ФЕШЪН
    Entombed For live

[quote="Entombed"]

Ми не...Ни знам нещо кфо говедо е...просто ме нерфи как се облича на къф се прави и как се държи с кви дружи (Евгени Минчев) Е те за тва пипна ли го....Майка му няма го познае....ШИБАН ФЕШЪН[/quote

xhayxhyxh tvoeto mnenie ne se razli4ava mnogo ot na drugite koito tvyrdqt 4e e gei prosto ti se zakanvash da napravi6 neshto koeto i dvamata zaem 4e nqma da stane Takiva hora kato teb sa mi dosta stranni ... interesno mie ot kyde se porajda tazi nenavist kym dobre izglejda6t drug 4ovek bez dobri da go pozavat i btw koq zodiq si ako ne e taina ?
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Има разлика междо човек който е спретнат и изглежда добре и на такъв който е с прическа дето косата му виси на майната си и се праи на Лайнце....Така че не съм казал че е гей....Просто немога да трая хора които се обличат като некфи как да кажа прегримирани кукли....по се феня на нормално изглеждащи индивиди....чесно да ти кажа...
    Entombed For live

mi vij vseki si ima stil ne moje vsi4ki da te haresvat nikoi ne e haresvan ot vsi4ki no takiva kato Denislav sa mnogo v BG nz ako vzeme6 vsi4ki da ti trepe6 kakvo 6te stane

mi vij vseki si ima stil ne moje vsi4ki da te haresvat nikoi ne e haresvan ot vsi4ki no takiva kato Denislav sa mnogo v BG nz ako vzeme6 vsi4ki da ti trepe6 kakvo 6te stane
    Ем поне в София сам почнал....откакто пребих 10 човека...(тва с едни приятели не сам :Д)Чесно ти казвам престанаха да се обличат така....така че целия свят не би могъл да се промени но пък 10 говеда по малко хич не са малко....
    Entombed For live

emi bravo na teb no ne zabravqi e sled kato %0% ot Bg ne e kefqt i ti ne kefi6 %0% ot BG ;]

Ебати стресирания анално гей. (:
    Не знам кво му харесват и за кво му завиждат, егьси застреляната патица е.

xhayxh ako nqkoi sedne da broi kolko pyti sa napisani v tazi tema dumite Gei i Pederas nz kakvo 4islo 6te izlezne

ДЕНИСЛАВ Е ФАКАН ПЕДЕРАСТ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Смени заглавието с "Денислав има пичка". По-подходящо е.
    Бахти тъпия ник имам

Re: Денислав е пич

Денислав е пич
    ..NOT

Денислав е пеераз тва е.. Както някой вече каза ,тоя заслужава да спечели Мис Мюзик Айдъл

Град
    Around... :)
    denislav - gotin i sladuk ahahahahahahahaha egati vica...toq si e smotan pedal ot vsqkude,vuob6te nemoje da pee,mnoy nahalen,tup,pone da be6e hybav..ama yvi..ne trqbva da spredeli toi..tva da ne e GEI IDOL

Re: Денислав е пич

Някъв прошляк..

Време е да го изгонят.
    London Tipton

пфф мнг сте тъпи Денислав рулз щом не ви харесва що гледате мюзик айдъл? и престанете да пишете едно и също по сто пъти !!!

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    пфф мнг сте тъпи Денислав рулз щом не ви харесва що гледате мюзик айдъл? и престанете да пишете едно и също по сто пъти !!!
    точно така .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си