- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
Гей![]()
![]()
![]()
Има визия момчето и определено се вписва в представата за готин в критетиите на 13-16 годишните...При последните предавания наистина си пролича обаче че интелекта му не е на много високо ниво..
Първоначално написано от kombarka
Жъст Клоус дъ фъкин топикпросто смърди като оная мърша дениславчо
![]()
Entombed For live
Emi nz za vas no az prosto siram da gleda Music Idol ... Izgoniha ivan koito praveshe 6ooto ... izgoniha Denislav na koito mu se kefeq na viziqta... to ve4e koi ostana ... nqkfi ...![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Талантливи Певци?Първоначално написано от F4e_stz
Entombed For live
Денислав ... ами не мога да отрека,че е симпатяга момчето,но според мен е само това ... Не може да пее достатъчно добре,за да спечели Musid Idol и поведението му е просташко ... Пролича си в оная случка с репортерката ... И тя е супер тъпа селянка,ама и той не й отстъпва ... Тааа общо взето това ми е мнението за него. Не е нищо особено. Какво толкоз всички момичета са се УлЮбилИ в него не знам. Моя идол е Тома - невероятен глас и присъствие показва на сцената. \/ =D> Дано той да спечели. Искрено се надявам.
![]()
ейй FOREVAR_ALONE не ме карай да си развалям мнението за теб. Като не ви харесва не пишете толко ли е трудно?!![]()
158 73 за да го върнем [нз и аз за кфо го написах като тук няма мн фенове ама се тая все пак той е Д БЕСТ 4ЕВЕР ]![]()
![]()
Първоначално написано от bibo
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Пич?Wie bitte?![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Хах,последните...човекът може и да изглежда добре,но това не компенсира липсата на обноски,от която явно 'страда'!
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
Първоначално написано от F4e_stz
![]()
МООООЛЛЛЯЯЯ??????????????? вИЯ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ!! КАК ШЕ Е ПИЧ????? НЕЩО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ ХАХАХАХА БАСИ ПЕДАЛА ФАКАН!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ЛЕЛЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ИЛИ ДА ???? МН ПО ГОТИН И ПО ТАЛАНТЛИВ Е ОТ ТЪПИА ИВАНЧООПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
![]()
i koe mu e pe4enoto deba g*q tap kvo bie tam taq ot signalno julto kvo deba g*q kvo bie jena ama to tva si be6e jenski boi 6toto i toi e jena deba bokluka kvo i vika 4e e selqnka kat toi e nekav basiii seltaka dov4era pasal ovcete i mu kazaha 4e moje da pee i se ze za nekav si a si e selqnin napravooo nemoga da go ponasqm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
10000x po samo takaПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Хаха ''това не е реално,разбирате ли?''
зле,зле,зле
още???
;]
Да, да темата е за обиде. Офф като не ви харесва не пишете и готово. Ама то трябва да има малко акъл за да се сети човек.![]()
А и всеки си има различен вскус и различно мнение.
А вие като харесвате Иван т'ва неозначава, че всички го харесват.
Ето да изкажа мнението за Иван -Тъп , идиот , само се лигави то бова ама чак толко , че да не иде на концерт сори ама .. добрече се махна още в началото.
cold_arrow
Дам всеки си има мнение.Тази тема е за нашето мнение,независимо дали ти харесва или не.
Това е тема и всеки си казваме мнението,а това е др въпрос да ли ти харева или не.
Нищо лично.
;]
А мислиш ли , че ми пука кфо мислиш?! Просто вие само знете да се заяждате и нищо друго . На теб не ти харесва Денислав на мен пък не ми харесват Иван, Тома, Деница и Нора и кфо се едно ти пука?!-Не се кат на мен ама ме дразни аккто и другите му фенове, че само обиждате
Аз не се заяждам,просто ти казвам,че това е тема и всеки МОЖЕ да си каже мненито !
;]
много е готин... "бие" се с някви репортерки
ебати жалката чекия![]()
10x i nali sa za tva temite da se komentiratПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мисля че точната дума да се определи тва говедо е УТРЕПКА....или ЖЕНА :P![]()
Entombed For live
На външност е супер,не отричам! Гласови данни почти няма,да не кажа и никак. Като характер е супер елементарен![]()