Не , ти снощи ми каза точно това което каза тук.. За др иде реч.Аз мога да ти обясня.Може да пее страхотно , всички от 13-те пееха много добре , но..Денислав лично на мен в някой изпалнения , офф лъжа , в 70 % от изпълненията не получи добри отзиви от журито а от мен дори по-малко , по простата причина че той .. може би пре-реагира.Визията , както казват сички е важна за музикалния идол , но в това отношение Денислав се води просто от всеки писък на модата.Лошо няма , но на мен не ми допада.Както и на много други пичове може би.Всички качества? Например? Според мен ги няма , защото да налиташ на бой при всяка една обида...Ми то в живота по-нагоре ще го разкъсат.Вместо да се задържи от просташки коментари , можеше просто да .. избегне ситуацията..
За айтоския ... Тази реплика я чух, не е моя.''Наай-големия.. от идиотите".Много се лигави и това радва , аз за това му се кефех , че прави шоу..Щом е стигнал 3та година в консерваторията , значи има талант , предполагам.Също така си личеше че човека може да пее ,но лигнята явно не му влияе добре и затова не го чухме да изпее свясно някоя песен..Грешка.Аз не го чух , понеже не следя близко предаването , но от тук -от там горе-долу съм му слушал сичките или поне почти сичките изпълнения.