- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
Това е много вярно,а и той само как е халетял на репортерката!Ужас!Първоначално написано от be_true
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
нее правилното е тъпо селско парче което е пе*алПървоначално написано от Entombed
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Айде без расъзим :PПървоначално написано от Entombed
Иначе Денислив е тъпо и елементарно парче(фешънче)
В това няма никакъв смисъл,мила мояПървоначално написано от zvezda_
хаха.Най-добрия завинаги и заедно уау,че ти си цял Шекспир
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Защо никой не е добавил,че се бие като момиче?![]()
![]()
Той грозен педал с розови прашки и беден речник.
П.П.Момиче съм.
Мноо ясну,че е пич,мен мноо си ме кефи,са как пее може да се поспори малко,иначе като външност кво кат е фешън готин си еИначе дето е бил оная репортерка си е напълно прав,даже и тва и беше малко,и аз ако бях на неговото място щях да направя същото
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
+1 мдаа ,нали се прави на фешънче..хаусерПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
и мен не ме кефи тоз..говори като няква превземка..определено си падам по много ама мноого по-мъжествени момчета..а не като тоз..пфф за нищо не става..ми не ме кефи и тва е
![]()
Желязна Девица
Ако някой го харесва ,тогава моля , нека обесни защо..Аз питах една позната и тя можа само да измисли ''защото е готин''..Дерзайте.
Скайп: doombringer2006
Хмм за мен ли става въпрос...май даПървоначално написано от machine_shot
Харесваме го защото пее страхотно , изглежда строхото и си има всички качества.
А някой може ли да обясни защо харесвате айтоския освен тъпата реплика защото е "най-големия" ?
Не , ти снощи ми каза точно това което каза тук.. За др иде реч.Аз мога да ти обясня.Може да пее страхотно , всички от 13-те пееха много добре , но..Денислав лично на мен в някой изпалнения , офф лъжа , в 70 % от изпълненията не получи добри отзиви от журито а от мен дори по-малко , по простата причина че той .. може би пре-реагира.Визията , както казват сички е важна за музикалния идол , но в това отношение Денислав се води просто от всеки писък на модата.Лошо няма , но на мен не ми допада.Както и на много други пичове може би.Всички качества? Например? Според мен ги няма , защото да налиташ на бой при всяка една обида...Ми то в живота по-нагоре ще го разкъсат.Вместо да се задържи от просташки коментари , можеше просто да .. избегне ситуацията..
За айтоския ... Тази реплика я чух, не е моя.''Наай-големия.. от идиотите".Много се лигави и това радва , аз за това му се кефех , че прави шоу..Щом е стигнал 3та година в консерваторията , значи има талант , предполагам.Също така си личеше че човека може да пее ,но лигнята явно не му влияе добре и затова не го чухме да изпее свясно някоя песен..Грешка.Аз не го чух , понеже не следя близко предаването , но от тук -от там горе-долу съм му слушал сичките или поне почти сичките изпълнения.
Скайп: doombringer2006
Абе Денислав чисто и просто..НЕ е пич!![]()
What you give is what you get!
...а е пичКАПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
Пффф...от такива прошляци ми се повдига!Дори не мога да го гледам,а камоли да го слушам!
нз кои те излъгал че ни харесва "айтоския" на мене ми харесва само ШанелПървоначално написано от cold_arrow
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Моето мнение е силно отрицателно.Не ми допада този човек, взе да става някакъв надут... Сладък е, да, но не може само на това да разчита. Не ми харесва как пее. За обличането - смятам, че носи стилни дрехи, но цялостното ми впечатление е негативно.
![]()
Трябва да направят мюзик айдъл , в който да гласуват само дечица, дениславчо със сигурност ще го спечели...
![]()
![]()
И един въпрос на кой му пука, че го харесваш?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе тряа направим Педерас Айдъл.Първоначално написано от Sweety_Betty
Наистина ми прилича на миещ енот -както казаха в едно др.предаване![]()
а ти знаеш ли що иван си е тръгнал от концерта? щото не са охраната не са искали да пуснат негова братовчедка и са почнали да го обиждат!! и тогава са отишли иван и андрей и тои им е казал че ако не я пуснат си тръгва..и те са казали "ми тръгвай си да не мислиш че ни пука...ами тряя да им пука щот рейтинга има пада!!! и хубу 1е изгониха миша хахахахах тъпо ли ви еее ИЗГОНИХА ЛИ ФАКАНОТО МИШЛЕ??? ПРЕДПОЧЕТХА ГО ПРЕД НЯКВА СМЕШНА АНА (КОЯТО ЕДИНСТВЕНОТО С КОЕТО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ НЕГО Е ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ?)) АУУ УЖАСТ СЕГА Е МОМЕНТА ДЕНКА ДА ПОСЛЕДВА МОДАТА И ДА СТАНЕ ЕЕЕЕМОООО СЕШ СЕ АААПървоначално написано от cold_arrow
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ДА , ДА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ И НЕ Е НУЖНО ДА ПУСКАТЕ 723696342748746 ТАКИВА ТЕМИ . ИМА ФОРУМ ЗА МЮЗИК АЙДЪЛ ИЗКАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ТАМ!!
Педал, педал, педал...споменах ли, че е педал, а не, забравих, дам, той е педал, нали казах, че е педал, ох, не ,забравих, мдааа, педал е.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()