- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
+1 няма за какво да му се завижда на ТОЯ!Първоначално написано от SiNiStEr
тогава за кво си пуснала такава тема тука ?????? има си форум на мюзик айдъл за кво пускаш тука пускаи си тамПървоначално написано от cold_arrow
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
НЕ СЪМ Я ПУСКАЛА АЗПървоначално написано от ludia_s
![]()
desnislava e primerna gospojica vis4ki trqbva da se durjite kato neq i nai vajnoto ne zabravqite biite reporterki![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Мхм. Тогава вече феновете му могат да претендират той да спечели!Първоначално написано от shmurkam
![]()
What you give is what you get!
Те тогава няма да правят анкета кой да спечели, няма смисъл, той директно си печели.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
прав е как го видат дирекно треа му дадът наградатаПървоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
оффф... тоз Денислав ... още ли се пише в тая тема ....![]()
Аз само една тема видяхПървоначално написано от cold_arrow
С риска да се повторя- много се радвам, че останаха истинските певци в айдъла, а тъпият фешън си отиде на село
дам вчера иаз влезнах специялно за тва и селянина беше краино време да си отидаде на селоПървоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
+1Първоначално написано от ^Santra^
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Гаден и лигав педал,който се бие с жени![]()
![]()
Съмнявам се,ако насреща му беше някой истински мъж да си и помисли да му посегна за бой.А фенките му са някви 12-15 годишни пикли,които сега ще счупят телефоните си да гласуват,за да го върнат в шоуто.
Първоначално написано от scanadal
1-vo 4esto da ti kaja kraino vreme be6e nqkoi da razbie glavata na tova typo signalno jilto...bilo to na nqkoi ot reporterite im ...syper mnogo se draznq kato zapo4nat da se gavrqt s nedostatycite na horata... primerno 6te se kefi6 li ako ima6 grozen nos(nz dali e taka) i po4ne v predavaneto si da se gavri s "kluna"ti ? tyi 4e za tva az go podkrepqm i daje mn my se kefq!
2-ro fenka sym mu ... ne sym nqkfa luda nqma i 1 sms da pysna ... na 16 godini sym no misleneto mi e mn dale4 ot 15-godi6nite za koito govori6 ... ne se vlubvam v tv "zvezdi" prosto za6toto me vylnuvat dosta po razli4ni neshta... na denislav mu se kefq glavno zaradi viziqta ... i ne pee zle no viziqta mu prosto ot vsqkyde me kefi ... tova e 1 ot tipovete mom4eta koito haresva i koito vijdam po noshnite diskoteki ... no pri nego drehite sa idealno sy4etani s aksesoarite i v + ima neveroqtna usmivka ... nito edno ot mom4etata koito uj se vodqt fe6ani ne sa postignali takyv ideal .!I pls ne mi kazvai neshto ot sorta obli4a se mn gadno ili vsi4ki se obli4at taka za6toto az se zagljdam do nai malkite podrobnosti i mi pravi vpe4atlenie koe s koe se vyrzva ... "Feshan4etata" po centralnite ulici prosto kupuvat si4ko deto se vodi modno i go slagat ... sega nz naistina dali toi sam si izbira drehite no se polu4ava idealna cqlostn koncepciq![]()
a i 3-to stiga pisahte edno i sy6to po 1000 pyti 6toto ve4e se draznq![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
+1Първоначално написано от be_true
![]()
айде добре че фана пъта и са махна
Такива женствени момченца не ми допадат особено
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Не ми харесва, голям позьор, видя, че му се радват покрай връзката му с Пламена и му порасна работата, пък и неможе да пее. Изглежда лигаво и хаха ще го съдят заради простотията муНе го удобрявам и се чудя на останалте, но всеки с вкуса си казал народа, а това е моя (момиче съм за протокола)
![]()
Хакуна Матата!!! =]
Za6to?Za6toto mnenieto i e po-razli4no ot tvoeto,ne sam syglasna kakto moje da kazva6 4e go haresva6 za6to da ne moje i da kaje6 ako ne e taka.Az li4no ne go haresvam,daje nikak za men tova da udari6 jena ne e postapka na edin istinski muj,no tova si e moe mnenie.Първоначално написано от joalbrito
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
вие оная ако я наричате жена,аз съм Джей Ло![]()
Първоначално написано от jeni92_abc
А ти ако наричаш Дениславка мъж аз съм Мадона![]()
Нали го изгониха вече,какво толкова?![]()
хахахаПървоначално написано от Luv_me_or_hate_me
а иначе тва,че е ударил жена... и кво като ? като е жена може да му говори квот си иска?
ми дай да го напрай на боклук и той да седи и да си мълчи
Ебах му и скапания грозен гейски фешънски задник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()