- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Денислав е пич
Първоначално написано от scanadal
1-vo 4esto da ti kaja kraino vreme be6e nqkoi da razbie glavata na tova typo signalno jilto...bilo to na nqkoi ot reporterite im ...syper mnogo se draznq kato zapo4nat da se gavrqt s nedostatycite na horata... primerno 6te se kefi6 li ako ima6 grozen nos(nz dali e taka) i po4ne v predavaneto si da se gavri s "kluna"ti ? tyi 4e za tva az go podkrepqm i daje mn my se kefq!
2-ro fenka sym mu ... ne sym nqkfa luda nqma i 1 sms da pysna ... na 16 godini sym no misleneto mi e mn dale4 ot 15-godi6nite za koito govori6 ... ne se vlubvam v tv "zvezdi" prosto za6toto me vylnuvat dosta po razli4ni neshta... na denislav mu se kefq glavno zaradi viziqta ... i ne pee zle no viziqta mu prosto ot vsqkyde me kefi ... tova e 1 ot tipovete mom4eta koito haresva i koito vijdam po noshnite diskoteki ... no pri nego drehite sa idealno sy4etani s aksesoarite i v + ima neveroqtna usmivka ... nito edno ot mom4etata koito uj se vodqt fe6ani ne sa postignali takyv ideal .!I pls ne mi kazvai neshto ot sorta obli4a se mn gadno ili vsi4ki se obli4at taka za6toto az se zagljdam do nai malkite podrobnosti i mi pravi vpe4atlenie koe s koe se vyrzva ... "Feshan4etata" po centralnite ulici prosto kupuvat si4ko deto se vodi modno i go slagat ... sega nz naistina dali toi sam si izbira drehite no se polu4ava idealna cqlostn koncepciq![]()
a i 3-to stiga pisahte edno i sy6to po 1000 pyti 6toto ve4e se draznq![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!