- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- родителско разрешение за секс?
na4i s gadjeto mi toi e na 15 az na 14 iskame da pravim sex seriozni sme
hodim ot 2 godini ve4e oba4e na6te ne ni davat! kak da gi nakaram da ni dadat
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
ее съжалявам не може трябва ви подпис от родителите![]()
Щом слушате още мама и тате,значи има бая да папкате докато станете готови за секс!
Лапета![]()
offline forever!
мила, и аз имах такав проблем и найстина ти трябва поспис от ваще и требе да си намериш добар адвокат![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
abe ti kato ne razbira6 ne se obajdai ma kva si ti maПървоначално написано от princesa_viki
nai6 li az v star4ipi6ka, qmbolsko 4e sam nai golemata ma
a gadjeto mi si ima sobstvena armiq na povikvane eeeeeeeeee
NE SE OTVARAI MN MMN oti 6e izqde6 poparata
Xaxaaa mama i tate ne ni davat.. Emi qvno sled kato 4akate razre6enie ot va6te qvno opredeleno ne si dorasla za sex..
Ако поканиш мама и тате да ви наглеждат,да не стане нещо без тяхно знание,да са сигурни,че ще прекарате добре,да не възникне някой и друг проблем/препятствие,няма ли да се съгласят?![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Бооже,абе момиче я се стегни малко и спри да говориш такива простотии,че ми писва нещо вече.Хммм,казваш,че тя седи пред монитора,ти сега какво правиш?!Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
А и в това да помогнеш на някого няма нищо лошо.Ти тогава защо пишеш тук?!Може би се мислиш за перфектна и аз мисля,че ти нямаш нужда от нашата помощ.
Като се правиш на мн интересна и нагрубяваш хората няма да ти помогнат скоро,за да решиш този така "труден" проблем.Сега си оправи калпавото,безинтересно отношение!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
1)както казаха преди мен, самият факт че питате маминка дали може показва че сте твърде зависими от родителите си.
2)отново както казаха, колкото повече плюете хората, толкова по-малко ще са склонни да помагат.
3)това че отговорите не ти изнасят принцеске (sexy_kote_f), изобщо не означава че трябва да нагрубяваш. ква си ти всъщност? искаш мнение, получаваш го, и ако не ти харесва почваш да плюеш.
4)научете се най после че като пишете със светли цветове, ситни шрифтове или редувате главни и малки буквички, това не ви прави нито интересни, нито оригинални, нито 'готини', просто постовете ви се четат по-трудно и хората ги заболяват очите => се изнервят => по-вероятно е да чуете че темата или отговорът ви е тъп/а/...
по темата, мисля че точка 1 както и 3-те страници постове до сега бяха достатъчно изразителни.
peace
Welcome to the end of the thought process.
Незнам тая тема с каква цел се пуска... Би следвало когато имате желание да го направите и да не питате родителите си за това. Айде след като сте ги питали да речем за съвет, те са ви казали, че забраняват, но на вас ви се иска, ми направете го бе... да видим как ще ви хванат
Но тук идва другия момент , че трябва да сте наясно как да го правите в което не съм сигорен...
Брей, на времето на тия години за други неща мислехме![]()
Повечето от вас сте доста зле. Но сте в такава възраст разбирам ви. Пубертета на никого но прощава.
Съвсем нормално е авторката на темата да търси одобрението на родителите си за толкова важен въпрос. Лично според мен не е нормално да се прави секс на тези години.
Според мен слушай родителите си. Майка ми също нямаше да ми разреши ако и бях сервирала на 14 че искам да почна да правя секс. Е в края на краищата родителите ти не могат да те спрат да го направиш но това значи че трябва да се криеш и ако имаш въпрос или проблем не можеш да споделиш с тях а представи си какво ще стане ако забременееш и нямаш подкрепата на майка си и баща си..Сама си реши но според мен недей да го правиш докато не си в състояние да си носиш последствията.Аз започнах сексуален живот на 17 но знаех че каквото и да се случи мога да разчитам на подкрепата на майка ми..![]()
На мен не ми е ясно защо трябва да питам мама или тати , кога и защо трябва да правя полово снушение . А до колкото до годините таман ви е време да правите СЕКС , аз на 13 години си загубих дествеността , ама поне беше с опитно момиче .Девойчето беше на 18 .Ама аз си падам по по - голями какички . Дори сега съм с жена на 35 години и вече сме 4 години заедно. Но айде стига съм говорил за мен , не мисля че е тук мястото за споделяне![]()
Успех със секса и да не забравите да ползвате кондоми![]()
![]()
С това отношение няма да стигнеш далеч момиче.Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
Щом не ви дават изчакайте да станете на 18И тогава вече ще ви е позволено
Е освен ако до тогава умственото ви развитие не се забърза и не разберете,че не винаги трябва да питате мама и тати дали ви е позволено
![]()
П.П. Не те знам от кое село си ама вместо да нареждаш хората вземи почни по-често да ходиш на училище,защото за 14 год. говориш и пишеш досте зле![]()
Едит:Видях едно мнение на същото момиче...
Що ли си мисля,че темата е ебавка?!Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
ami te ne mogat da vi sprat 6tom ste re6ili 6te go napravite
neobhodimo li e zdaljitelno da vi razre6at?da ne bi da vi svetqt kato go pravite?
Йеаа, имаме си турбо-дизел ГЪЗари във форума...Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
П.Т.: Помолете мама и тати да ви понабият яко по-добре!
BUSTEDПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
xax
![]()
Няма ли да спрете с тия ебавки? Не сте интересни.![]()
Избърши си първо едното бяло от лицето,после гледай за другото..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Послушай тоя съветПървоначално написано от RAWRRR
![]()
И моля те, не пращай армията по нас![]()
we give it all.
Боже, колко мъка има на този свят!![]()
Как искаш да ти дадът родителите ти като си лапе на 14 години ?![]()
awe ti si bolna we q odi se pregledai a gajeto ti kva mu e armiqta tate dedo i 4i4e liПървоначално написано от SeXy_KoTe_F