.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Щом слушате още мама и тате,значи има бая да папкате докато станете готови за секс!
    Лапета
    abe ti kato ne razbira6 ne se obajdai ma kva si ti ma
    nai6 li az v star4ipi6ka, qmbolsko 4e sam nai golemata ma
    a gadjeto mi si ima sobstvena armiq na povikvane eeeeeeeeee
    NE SE OTVARAI MN MMN oti 6e izqde6 poparata
    С това отношение няма да стигнеш далеч момиче.
    Sexy_Kote_F - стваш смешна и с тва поведение ще стигнеш до под кривата круша била ми най- голямата на ко най-голямата? На простотията ли?

To ako pitahme sig 6tqhme da sme si devstveni do svatbata
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Щом слушате мама и тати, значи още не сте готови за секс. Секса е за хора които са си стъпили на краката и които могат да разсъждават със собственните си глави не да питат за всичко мама и тати.

Лелеее на 14 и вече им е време за секс Щом ви трябва разрешение от родители значи ви е още рано.Аз на наште нищо не казах ама си и бях по-големичка.Ай спрете се малко де...накъде отиват тия лапетии
    FreAk_oN_A_leAsH

ебаси ташака заклевам се

ми отиваш при мама и тате и викаш аз вече съм зряла жена на 14 и имам сексоални нужди ! приятели му се изкривиха ръце от онанизъм и трябва да го чукам за да не умре от липса на задоволяване

Цитирай Първоначално написано от NH3
    ебаси ташака заклевам се

ми отиваш при мама и тате и викаш аз вече съм зряла жена на 14 и имам сексоални нужди ! приятели му се изкривиха ръце от онанизъм и трябва да го чукам за да не умре от липса на задоволяване
    Добър си бате

Армия от балерини със зайчета ли? Ай само без лични нападки във форума, щото ако почнем да си мерим армийте... а й в дълбокопуси заралийско аз съм най- голямата стърчипишка...
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Град
    sofia
    ili si super maloumna ili temata si e 4ista ebawka
    RWH

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
    Цитирай Първоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
    Xaxaaa mama i tate ne ni davat.. Emi qvno sled kato 4akate razre6enie ot va6te qvno opredeleno ne si dorasla za sex..

+11111 PIKLO MAIKATI NIKOGA NQMA DA TI RAZRE6I !!!! ZATOVA PITAI BA6TA TI !!!

emi sajelqqm ama procedyrata e slojna i nz dali 6te se spravite s neq no neka vi q obqsna 1vo pi6e se molba koqto trqbva da byda ydovletvorena i podpisana sled koeto sledva dvysedmi4no predizvestie za namereniqta vi koeto sy6to trqbva da byde podpisano no rqdko stava tolkova lesno i ponqkoga trq da kixne6 nqkoi lev za da stane no nai dobroto re6enie moje bi e tova da ne se zanimavate s tolkova dokymenti i da se otkajete za6toto e tvyrde slojna procedyra

Най голямата в кое село казваш?
    А вие кво направихте,отидохте за ръка двамцата пред майка ти и и казахте "маме,ние искаме да правим секс,затова би ли ни отстъпила твоята спалня?
    Явно просто наистина не си дорасла за това,след като си мислиш,че ти трябва разрешение... когато се чувстваш готова,тогава го правиш...а не да питаш майка ти.Тя никога няма да ти даде...и на 20 да станеш

100% ebavka

Не сте престарили...
    Можете да изчакате още малко. Това колко време ходите нищо не значи. Тръгнали сте на по 12 години
    Може би ще сте следващите на които ще четем темите за ескапел и т.н.

Аз просто не съм питал

Re: родителско разрешение за секс?

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    na4i s gadjeto mi toi e na 15 az na 14 iskame da pravim sex seriozni sme
    hodim ot 2 godini ve4e oba4e na6te ne ni davat! kak da gi nakaram da ni dadat
    PLSSSSS HELP

7 точка от правилата
    moderated by Coki

мн СИ зле
    GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...

Град
    В АдА
    По добре изчакайте първата брачна нощ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама и тати трябва да са там за да гледат голямото си момиченце

Нищо чудно да ти забраняват... по начина по който разсъждаваш си личи каква глупост може да направиш и да сътвориш проблеми на вашите...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Да, трябва да питате родителите си!

аз преди да правя секс - питах баща си:
    "Тате, мога ли да еба приятелката си"

Ебете се, спокойно...
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    По добре изчакайте първата брачна нощ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама и тати трябва да са там за да гледат голямото си момиченце

за моя пръв път исках разрешение от общината и договор подписах с папата от ватикана и премиера на индия !!
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    Somewhere over the rainbow*
    По тъпо лапе не бях срещала честно майко ако имам едно такова в къщи като дете или по малка сестра ... замисли се бе момиче ако тръгнат на 14 да те клатят на 20 кво ще правиш???!!!?!?! Еба* ти тъпите малки курвички,ей такива теми могат да ми скапят настроенито за цял ден!!!
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен Аватара на FantaMen
    А кой е казал,че трябва да ги питаш.Ако не им кажеш че си правила не могат да разберат.И щом си ги питала както разбра и от постовете преди моя трябва още да папкаш че секс да правиш
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

пффф ,не трябваше въобще да ги питаш,мноо ясно че няма да ти дадат [/u]

Град
    Испания
    Дай номерата на майките ви...след 15мин всичко ще дават

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Аз просто не съм питал
    \/
    Даже накарах майка да ми купи презервативите
    След седмата бира всички са еднакви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми