.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Питане за бременност

Знам, че ви е писнало от такива теми, но когато човек е притенснен, какво ли не прави. Значи след около 5-6 дена трябва дами дойде цикъла, но странното е, че нямам ПМС. А около седмиц апреди цикъл имам винаги. Посления месец с моя приятел сме си ползвали презервативи, не са се късали. Смятам, че няма повод за притеснения за бремонност, но знам ли... Кажете ми възможно ли е например чрез игра с пръстите да ми е вкарал малко сперма, или нещо друго от което да има шанс за бременност? Ще си напрсвя тест, но това ще е най-рано след като ми закъснее(дано не става). Преди това просто няма смиъсл... Моля за отговори!

Град
    София
    Защо се налага да се отговаря по 1000 пъти на един и същи въпрос? Ползвай търсачката, има такива теми.
    Да, възможно е, ако е маструбирал преди това. Но най-вероятно се паникьосваш за нищо - шансът да има нещо е много малък.
    ...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
    WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
    AS SOMETHING OUT OF REACH...

Ами не е мастурборал преди това, но за сметка на това, свърши веднъж, махна си презеративът, и след 5-10 мин започна да ме гали. Мисълта ми беше дали е възможно при махането на презервативът да е попаднала сперма върху ръцете му и оттам в мен?

Ееех тия търсачки..никой не ги ползва

много се впрегаш

alex_devv каза:
    много се впрегаш
    А дано да е излишно!

Няма шанс. А закъснението на цикъла може да се държи на напрежение, ядове, притеснение, проблеми и други.

Град
    ... Some happy place ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мерси за отговорите.

Днес стават 8 дена от последния ми полов акт. Направих си тест, резултатът беше отрицателен. Може ли да му се вярва? Още нямам ПМС...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от lady_blue
    Днес стават 8 дена от последния ми полов акт. Направих си тест, резултатът беше отрицателен. Може ли да му се вярва? Още нямам ПМС...

Хайде, няма да споменавам какво мисля за глупави въпроси... Но... http://www.justfuckinggoogleit.com - това би ти било полезно. А има и други търсачки.

Ти на колко си, че да правиш секс вече, а да не знаеш някои основни неща, нужни ти за когато водиш полов живот, а?

Тестът има 97-98% точност (не съм ползвала, не знам, но трябва да си пише на опаковката - съмнява ме да е трудно да се прочете). Ако не му вярваш, не вярвам да струва милион - вземи си още един, макар че смисъл няма.
    И вместо да чакаш твоето прословуто "ПМС", по-добре си изчакай цикъла...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Щом теста е показал отрицателен няма повод да се тревожиш . Ако не си напълно сигурна направи втори

Тревогата ми идва оттам дали тестътпоказва верен резултат само 8 дена след половия акт. Иначе много се надявам да е верен! Мерси за отговорите!

ami mila az imah takuv problem skoro no mi kazaha edno 100% sig "lekarstvo"protiv bremennost;vzemi edin vibrator i go natopi v ledeno-studena rakiq i sled tova si go puhni...taka ako si bremenna se predizvikva spontanen abort
    na moita priqtelka i pomogna tova. kusmet i na teb!

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от mlada_bulka_igriva
    ami mila az imah takuv problem skoro no mi kazaha edno 100% sig "lekarstvo"protiv bremennost;vzemi edin vibrator i go natopi v ledeno-studena rakiq i sled tova si go puhni...taka ako si bremenna se predizvikva spontanen abort
    na moita priqtelka i pomogna tova. kusmet i na teb!

Мдаа, така най-много да си докараш цистит!

Град
    Между краката на майка ти
    Значи имам една позната която води полов живот и много я беше страх да не забременее,беше ми казала ,че авера и за да не я карал да се притеснява, когато усещал че му идва вадил си члена от влагалището и, и се изпразвал в презерватива отвън . [/b] Е може да не е много пълноценно ама няма как. А и по добре от това здраве му кажи. Правете така бе, стига с тея теми бременна ли съм , или взимаи противозачатъчни !!!
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    София
    тест се прави 7 дни след акта,ти си го направила на 8мия- значи няма от какво да се притесняваш. Плюс това, след като спермата е била във външна среда,вече изгубва способността да оплоди. спокс
    Smile!?

Re: Питане за бременност

Цитирай Първоначално написано от lady_blue
    Знам, че ви е писнало от такива теми, но когато човек е притенснен, какво ли не прави. Значи след около 5-6 дена трябва дами дойде цикъла, но странното е, че нямам ПМС. А около седмиц апреди цикъл имам винаги. Посления месец с моя приятел сме си ползвали презервативи, не са се късали. Смятам, че няма повод за притеснения за бремонност, но знам ли... Кажете ми възможно ли е например чрез игра с пръстите да ми е вкарал малко сперма, или нещо друго от което да има шанс за бременност? Ще си напрсвя тест, но това ще е най-рано след като ми закъснее(дано не става). Преди това просто няма смиъсл... Моля за отговори!
    ne se ptitesnqvai za bremenost pri men e redovno taka bez da sam bremenna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си