- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане за бременност
Знам, че ви е писнало от такива теми, но когато човек е притенснен, какво ли не прави. Значи след около 5-6 дена трябва дами дойде цикъла, но странното е, че нямам ПМС. А около седмиц апреди цикъл имам винаги. Посления месец с моя приятел сме си ползвали презервативи, не са се късали. Смятам, че няма повод за притеснения за бремонност, но знам ли... Кажете ми възможно ли е например чрез игра с пръстите да ми е вкарал малко сперма, или нещо друго от което да има шанс за бременност? Ще си напрсвя тест, но това ще е най-рано след като ми закъснее(дано не става). Преди това просто няма смиъсл... Моля за отговори!
Защо се налага да се отговаря по 1000 пъти на един и същи въпрос? Ползвай търсачката, има такива теми.
Да, възможно е, ако е маструбирал преди това. Но най-вероятно се паникьосваш за нищо - шансът да има нещо е много малък.
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
Ами не е мастурборал преди това, но за сметка на това, свърши веднъж, махна си презеративът, и след 5-10 мин започна да ме гали. Мисълта ми беше дали е възможно при махането на презервативът да е попаднала сперма върху ръцете му и оттам в мен?
Ееех тия търсачки..никой не ги ползва![]()
А дано да е излишно!alex_devv каза:
много се впрегаш
Няма шанс. А закъснението на цикъла може да се държи на напрежение, ядове, притеснение, проблеми и други.
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Мерси за отговорите.
Днес стават 8 дена от последния ми полов акт. Направих си тест, резултатът беше отрицателен. Може ли да му се вярва? Още нямам ПМС...
Първоначално написано от lady_blue
Хайде, няма да споменавам какво мисля за глупави въпроси... Но... http://www.justfuckinggoogleit.com - това би ти било полезно. А има и други търсачки.
Ти на колко си, че да правиш секс вече, а да не знаеш някои основни неща, нужни ти за когато водиш полов живот, а?
Тестът има 97-98% точност (не съм ползвала, не знам, но трябва да си пише на опаковката - съмнява ме да е трудно да се прочете). Ако не му вярваш, не вярвам да струва милион - вземи си още един, макар че смисъл няма.
И вместо да чакаш твоето прословуто "ПМС", по-добре си изчакай цикъла...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Щом теста е показал отрицателен няма повод да се тревожиш . Ако не си напълно сигурна направи втори![]()
Тревогата ми идва оттам дали тестътпоказва верен резултат само 8 дена след половия акт. Иначе много се надявам да е верен! Мерси за отговорите!![]()
napravi test
ami mila az imah takuv problem skoro no mi kazaha edno 100% sig "lekarstvo"protiv bremennost;vzemi edin vibrator i go natopi v ledeno-studena rakiq i sled tova si go puhni...taka ako si bremenna se predizvikva spontanen abort
na moita priqtelka i pomogna tova. kusmet i na teb!
Значи имам една позната която води полов живот и много я беше страх да не забременее,беше ми казала ,че авера и за да не я карал да се притеснява, когато усещал че му идва вадил си члена от влагалището и, и се изпразвал в презерватива отвън . [/b] Е може да не е много пълноценно ама няма как. А и по добре от това здраве му кажи. Правете така бе, стига с тея теми бременна ли съм , или взимаи противозачатъчни !!!![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
тест се прави 7 дни след акта,ти си го направила на 8мия- значи няма от какво да се притесняваш. Плюс това, след като спермата е била във външна среда,вече изгубва способността да оплоди. спокс
Smile!?
ne se ptitesnqvai za bremenost pri men e redovno taka bez da sam bremennaПървоначално написано от lady_blue