- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- родителско разрешение за секс?
Sexy_Kote_F - стваш смешна и с тва поведение ще стигнеш до под кривата крушаПървоначално написано от b0b1_7urb070
била ми най- голямата на ко най-голямата? На простотията ли?
![]()
![]()
To ako pitahme sig 6tqhme da sme si devstveni do svatbata
![]()
![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Щом слушате мама и тати, значи още не сте готови за секс. Секса е за хора които са си стъпили на краката и които могат да разсъждават със собственните си глави не да питат за всичко мама и тати.
Лелеее на 14 и вече им е време за сексЩом ви трябва разрешение от родители значи ви е още рано.Аз на наште нищо не казах ама си и бях по-големичка.Ай спрете се малко де...накъде отиват тия лапетии
![]()
FreAk_oN_A_leAsH
![]()
![]()
![]()
ебаси ташака заклевам се
ми отиваш при мама и тате и викаш аз вече съм зряла жена на 14 и имам сексоални нужди ! приятели му се изкривиха ръце от онанизъм и трябва да го чукам за да не умре от липса на задоволяване
Добър си батеПървоначално написано от NH3
![]()
![]()
![]()
Армия от балерини със зайчета ли? Ай само без лични нападки във форума, щото ако почнем да си мерим армийте... а й в дълбокопуси заралийско аз съм най- голямата стърчипишка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
emi sajelqqm ama procedyrata e slojna i nz dali 6te se spravite s neq no neka vi q obqsna 1vo pi6e se molba koqto trqbva da byda ydovletvorena i podpisana sled koeto sledva dvysedmi4no predizvestie za namereniqta vi koeto sy6to trqbva da byde podpisano no rqdko stava tolkova lesno i ponqkoga trq da kixne6 nqkoi lev za da stane no nai dobroto re6enie moje bi e tova da ne se zanimavate s tolkova dokymenti i da se otkajete za6toto e tvyrde slojna procedyra![]()
Най голямата в кое село казваш?![]()
А вие кво направихте,отидохте за ръка двамцата пред майка ти и и казахте "маме,ние искаме да правим секс,затова би ли ни отстъпила твоята спалня?![]()
![]()
Явно просто наистина не си дорасла за това,след като си мислиш,че ти трябва разрешение... когато се чувстваш готова,тогава го правиш...а не да питаш майка ти.Тя никога няма да ти даде...и на 20 да станеш![]()
100% ebavka
Не сте престарили...
Можете да изчакате още малко. Това колко време ходите нищо не значи. Тръгнали сте на по 12 години![]()
Може би ще сте следващите на които ще четем темите за ескапел и т.н.
Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
мн СИ зле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
По добре изчакайте първата брачна нощ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама и тати трябва да са там за да гледат голямото си момиченце![]()
Нищо чудно да ти забраняват... по начина по който разсъждаваш си личи каква глупост може да направиш и да сътвориш проблеми на вашите...
Да, трябва да питате родителите си!
аз преди да правя секс - питах баща си:
"Тате, мога ли да еба приятелката си"![]()
Ебете се, спокойно...![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
за моя пръв път исках разрешение от общината и договор подписах с папата от ватикана и премиера на индия !!
По тъпо лапе не бях срещала честномайко ако имам едно такова в къщи като дете или по малка сестра ...
замисли се бе момиче ако тръгнат на 14 да те клатят на 20 кво ще правиш???!!!?!?! Еба* ти тъпите малки курвички,ей такива теми могат да ми скапят настроенито за цял ден!!!
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
А кой е казал,че трябва да ги питаш.Ако не им кажеш че си правила не могат да разберат.И щом си ги питала както разбра и от постовете преди моя трябва още да папкаш че секс да правиш![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
пффф ,не трябваше въобще да ги питаш,мноо ясно че няма да ти дадат![]()
[/u]
Дай номерата на майките ви...след 15мин всичко ще дават![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от bulgarche-to
/
Даже накарах майка да ми купи презервативите![]()
![]()
След седмата бира всички са еднакви!