- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- родителско разрешение за секс?
Аз ако съм в метро с родителите си понякога си вземам...кат ще е на авантаПървоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Начи вземи да станеш голяма и не ми критикувай мнението. Нормална възраст за първите полови сношения е 17+ поне. Това че четеш тука хора започнали по рано, не мисля че е правилно. Сигурно повечето ще се оправдаят някак, но това е истината. И после защо ни мислят за изостанали другите страни. Сега някои ще тръгне ме критикува ще му отвърна много лесно, това си така още си малка. Като искаш секс сдържай се малко това ни отличава от животните все пак. Ти прави каквото искаш, но по добре със съгласието на родителите да не стане дете с дете![]()
![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
Тая тема ако не е ебавка пък на
Вие щом още слушате мама и тате... Пък и на 14 ми били сериозни хайде на друго място вицовете
![]()
Незнам за мама ви и тати ви ама земете си намерете друго занимание и не си търсете белята![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"слушайте мама и тате.Те ВИНАГИ са прави"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виж съгласна съм че не трябва на по 12-13 години да се прави секс...но 15-16 е нормално...стига да си узрял за това..а колкото до другите страни..в германия масово на по 16 имат деца..и това са ми го разказвали хора, които живеят там..така че не знам ние ли сме изостанали или някой друг..колкото до темата...ако ще питат тея дечица мама и тати дали може да правят секс..по-добре изобщо да не тръгват да правят нещо подобно..явно че не са готови за това и толкова..Освен това сексът е отговорност, която те самите трябва да поемат, а не родителите имПървоначално написано от Незнам
Хаха а иначе и аз като ходя с тати в метро си зимам 1-2 кутийки презервативинали той плаща
)
Mama i tai ne mogat da vi sprat,kato iskate go napravete...
p.s lele,hora,sprete da se pluete edni drugi.samo iznervqte i draznite...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ебете се на воля бе ... кой слуша родителите на днешно време?
Samo ot towa izkazwaneto si li4i, 4e si lape, a toi kato te tyrpi 2 god, zna4i, TOO...protiw sexa na 14 sym,taka,4e...i s meri prikazkiteПървоначално написано от SeXy_KoTe_F
-se pak iska6 sywet, syobrazqwai se
Ne moe6 da gi obedi6- az li4no sy6to mn spodelqm s maika si, kato teb, koeto e pohwalno, no edwa li mnogo 6te mi se zaradwa, wypreki 4e sym na 16.
агрееПървоначално написано от bishop
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
и аз имам проблем хора мам не ми дава да се изпишквам сам аз съм на 35 какво да правя да я питам дали може да се изпишквам сам или да я оставя
О свещена простотаВие нормални ли сте двамата бе ?
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
![]()
Lord Give Me A Sign
OMG! Защо си ги питала?Много ясно че няма да ти позволят поне докъто не станеш на 18...
Първоначално написано от comics
А в случая ние какво трябва да направим? Да ви позволим вместо мама и тати?!![]()
- Мамо, може ли да правя секс ? Аз си имам приятел и много си го обичкам и вече мисля, че съм готова да го направя. Айде да е подарък за дванайстия ми рожден ден ^^ ?
-![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Best Answer!Първоначално написано от princesa_viki
Евала!
Дойдох, Видях, Направих простотия.
napravete podpiska ot rodata koi e "ZA" i koi "PROTIV" i ako ima vuzdurjali se nali ne moe bez teh i vijte dali moje
И да дадът причина за отговора си. След което тези отговори да бъдат анализирани от комисия професионалисти за да може да се определи адекватността на съответните лица в момента на подаване и дали отговорите им ще бъдат приети като валидни.Първоначално написано от Force
Примерно.
По-проста от нея... не бях виждала.. тия лапешки изпълнения.. "ти знайш коя съм МА".. олее аз съм еди коя си МА.. баси личи си че си селянка тъпа от далече... без маниери.. и т.н.. да не почна да дискутирам, че вече изгубих ценно време да пиша тъпия ти коментар.. проста селяндурка... пфф е от такива надути пу*ки мн, ма е яд...квато и да си .. едва ли някой в тоя форум са интересува... хаха... на мн отворена са прай... научи са първо да говориш.. и да пишеш най--важното и тогава го прави.. оф..въри са еби там и тва е !!
пф,аз ако слушам наще ще си остана девствена до сватбата(ако зависи от тях-направо девствена ще си умра)
това е мн тъпа тема-просто недей да и казваш,ама ми се струва,че не си готова,щом питаш такива умни бъпроси :P
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Представям си сценката обаче:
"Мамо, мамо!!!"
"Какво маминото?"
"Може ли да правя секс?"
"Не."
Тва да пораснеш и да станеш самостоятелен/самостоятелна не става като оставяш някой друг да ти взима решенията.
Хах....и това си го бива..
леко леко че ме уплаши с тая собствена армия на гаджетоПървоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аааааааа ти ме убиПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.