Здравейте. Нека започна с това, че съм общително момиче, събирам се в големи компании, свикнала съм и просто ми харесва. Не всеки път, когато излизам, познавам всички, с които излизам, тъй като постоянно някой приятел води негов приятел с нас. Момчето, което смея да твърдя, че обичам. (аз съм на 16, той на 17) За съжаление част от компанията ми (познати, а не приятели) не са му особени фенове. Нямам представа защо. Те дори не се познават, нито някога са говорели. Един ден просто 2-3 от тях решиха да започнат да пишат глупави детински коментари в сайтовете за него. Той естествено не откликна на тези глупости. Смяташе, че те ще спрат, а и бе доста по- поумнял от тях. (за годините си те мислеха като петокласник). Естествено и аз смятах, че ще спрат (това стана преди няколко месеца), но те продължават. Наскоро един познат му намери скайпа и го раздаде на въпросните момчета. Те го намират от различни други скайпове само за да му кажат, че е гей и т.н. Господии незнам какво да правя... За сметка на това въпросното момче смята,ч е аз съм виновна.. Казва ми, че му е писнало (а и без това знам, че си има достатъчно главоболия) Как да ги спра!? Говорих с тях, но единственото което постигнах е да се скараме жестоко...